Öncelikle terapi almalısın çünkü insanların seni nasıl gördükleri hakkında çok fazla kafaya takmışsin.Belki bu gibi durumlara çok odaklandığın için kendi mutsuzluğunu, aile huzursuzluğunu sen yaratıyorsun.Bu durumda boşanmış olsan bile yine mutsuz olacaksın.Bu seferde boşandığım için hakkımda şunu diyorlar bunu diyorlar, boşanmış olduğum için insanlar beni kabul etmiyor vs vs...Birkaç cümlenden yola çıkarak böyle düşündüm tabi ama hayatının tamamını bilemem.Neler yaşadın yaşattılar. Birde şöyle bir örnek vereyim,iki insan var ve fincan kırılıyor,biri diyor ki aman sağlık olsun,bir yerim kanamadı vs vs diye daha pozitif bakarken diğeri kahretsin takım bozuldu nasıl kırıldı diye daha negatif yaklaşıyor.Bu olaya bakış açıları tamamen iç dünyaları, kişilikleri, bilinçaltlariyla ilgili bir durum.Buyuk bir karar vereceksin o yüzden bundan önce profesyonel bir yardım alıp daha sağlıklı bir bakış açısı kazanıp öyle karar versen.Cocuk var,iş yok kendine ayrı bir hayat kuramayacak ailene entegre olacaksin,bu senin için daha mı iyi olacak?