- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.845
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden razı olsun yorumlarınız için Allahım hepinize gönül rahatlığı versin öncelikle babama söyleyen nişanlım değildi başka kuzenimdi.Babam çok otoriter çok korkuyorum annem de keza öyle benim de yuvamı yıkma evlen kötü biri olsa ben razı olmazdım diyo babamla konuşmayı çok denedim ama annem her seferinde engel oldu Nişanlımla da konuştum sen vazgeç dediö ben vazgeçmem uzak olduğumuz için bana ısınamıyorsun tanıdıkça beni seversin diyo onu da psikolojikten çökerttim İnan’ın kolay değil bunun vicdan azabını çok ağır ödüyorum
İyi de bunlar daha çok bağlayabilir. Bazen insanlar böyle köpek çekince çok daha fazla bağlanıyorlar. Bence böyle değilde iğrenç ve tiksinç biri olabilirsin. Bir demet maydonuza dişlerini daldır terle iğrenç ter kok, saçını başını yıkama yani ne bilim çirkin ve tiksinç görüneceğin ne varsa yap öyle git yanına resim atmanı isterse de korkunç bir resim yolla falan. Yani görünüşte berbat biri olarak görsün seni.Bütün sayfaları okudum çaresiz kalmışsın. Eğer başarabilirsen nişanlını kendinden soğutmalısın. Ne yap ne et kendinden tiksindir ve soğut. Neler yapacam diye sorarsan aramalarına çıkma, mesela yazdığında mesaj attığında çok geç dön hatta hiç dönme. Mesajlarını okundu yap çevrimiçi ol. Ya da davranışlarında ufak tefek değiştirmeler yapabilirsin. Mesela aramasına dönmeyince günler sonra kendisine dönerek;
“Hacı aramıssın mesguldum”
“Reis mesaj atmıssın hayırdır”
“Usta valla unuttum sana yazmayı” vs vs hitap biçimlerinde de değişiklik yapabilirsin. En azından ben yaptığımda soğuyorlardı benden :/ umarım sana da yarar.
Seçenekler güzel. Fakat seçenekleri konu sahibi uygulayabilir mi? Uzak mesafe yanyana bile gelemezken bakımsızlığını zaten gösteremez. Son yazdıklarını uygulayabilir konusursa delikanlı adamsa soğur artık.İyi de bunlar daha çok bağlayabilir. Bazen insanlar böyle köpek çekince çok daha fazla bağlanıyorlar. Bence böyle değilde iğrenç ve tiksinç biri olabilirsin. Bir demet maydonuza dişlerini daldır terle iğrenç ter kok, saçını başını yıkama yani ne bilim çirkin ve tiksinç görüneceğin ne varsa yap öyle git yanına resim atmanı isterse de korkunç bir resim yolla falan. Yani görünüşte berbat biri olarak görsün seni.
basit kızlar gibi konuş onunla konuşurken kah telefonda kah yan yana . Ağzını gevire gevire konuş.konuşurken küfürlü konuş . Erkek gibi davran. Kendini koğuşta hissetsin. Kaçır yani adamı kaaçsıııınn
Bende sonradan farkettim uzakta olduğunu. Ama uzaktan da kendini koğuşta hissetmesini sağlayabilir bence. Ne bilim görüntülü konuşsunlar oraya iğrenç çıksın dediğim şekillerde bıyık bıraksın biraz sonra görüntüde göstersin ula bak bıyığım ne biçim çıktı he ahahajaj falan yapsın. Ne bilim kussun kusarken video yollasın. Bunları mütemadiyen yaparsa soğuyabilir. Erkeksi olmayı ve konuşmayı da ihmal etmemesi lazımSeçenekler güzel. Fakat seçenekleri konu sahibi uygulayabilir mi? Uzak mesafe yanyana bile gelemezken bakımsızlığını zaten gösteremez. Son yazdıklarını uygulayabilir konusursa delikanlı adamsa soğur artık.
Yalnız çok heyecanlı gerçekten akwlskskskskw konu sahibi beri gel dikkate al yorumları.Bende sonradan farkettim uzakta olduğunu. Ama uzaktan da kendini koğuşta hissetmesini sağlayabilir bence. Ne bilim görüntülü konuşsunlar oraya iğrenç çıksın dediğim şekillerde bıyık bıraksın biraz sonra görüntüde göstersin ula bak bıyığım ne biçim çıktı he ahahajaj falan yapsın. Ne bilim kussun kusarken video yollasın. Bunları mütemadiyen yaparsa soğuyabilir. Erkeksi olmayı ve konuşmayı da ihmal etmemesi lazım
Yalnız çok heyecanlı gerçekten akwlskskskskw konu sahibi beri gel dikkate al yorumları.
Umarım başarır
Tamam öyle olmuyor da fiziksel olarak soğutsan olmuyor mu iğrenç tiksineceği biri olmaya çalışsan ?derdimi unutturdunuz yeminle hepsini teker teker okudum iyi ki derdimi sizle paylaşmışım telefonda olmuyor ki denedim arkadaşımla sen yorgunsun dinlen demişti. Ceylan canım delikanlı olsa şimdiye on kere bırakmıştı beni keşke yni erkek dediğin elini masaya vurması lazım ne bileyim ben birazda tatlı maço seviyorum burda ben maçoyum bi laf etse lafı ağzına verip susturuyorum kavga bile etmiyo haksız olsam bile haksızsın demiyo
Nolmuş o an için evet dediyse kanun hükmünde karar mı yani. Konuşmak için konusmayın lütfen,konu sahibi daha çok genç insanlar hata yapar. Bu kadar acımasız, yargılayıcı kadın nasıl birbirini bulup buraya toplandı aklım almıyor. Senelerdir erkeklerle arkadaşlık ederim hep kız arkadaslarım olsun isterdim ama bu siteyi görünce ne kadar doğru Bi karar aldığımı farkettim. Herkes yargıç olmuş birbirini yargılıyo. Hepiniz mükemmelsiniz yanlış yapmazsınız anladık. Bıktım ben gidiyorum üyeliğimi de iptal edin. Burası kocasından hırsını alamayıp gelip başkalarına saldıran kadınlar topluluğu olmuşBabanız sizi uyarmış bu işin geri dönüşü yok istiyormusun istemiyormusun demiş istiyorum demişsiniz. Sonra ne olmasını beklediniz yani şuan tek seçenek ayrılmak karşınızdaki insanla da oynamayın vaktini almayın nolursa olsun
Adamın nişan atmasını sağla. Yada açık açık konuş onun bırakmasını isteÖncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun