Babanız sizi uyarmış bu işin geri dönüşü yok istiyormusun istemiyormusun demiş istiyorum demişsiniz. Sonra ne olmasını beklediniz yani şuan tek seçenek ayrılmak karşınızdaki insanla da oynamayın vaktini almayın nolursa olsunÖncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
Babanız sizi uyarmış bu işin geri dönüşü yok istiyormusun istemiyormusun demiş istiyorum demişsiniz. Sonra ne olmasını beklediniz yani şuan tek seçenek ayrılmak karşınızdaki insanla da oynamayın vaktini almayın nolursa olsun
Bu nilanlınız sizi babanıza şikayet eden kuzeniniz mi? Yardımcı olacak birşey yok bu durumda. Hata üstüne hata yapmışsınız, sonuç bir yere götürmemiş sizi. Hatanızı devam ettirmeyin, çıkın karşısına babanızın, söyleyin. Geri kalan hayatınız pişmanlık içinde geçmesin. Babanız o tehditleri sizi korkutmak için savurmış. Sevmediğiniz biriyle asla evlenmeyin. Bir yolunu bulun okulunuzu bitirin. Böyle tutucu ailelerin kızları ne olur işlerini bilseler, aşk flört güzeldir ama okuldan önemli değildir, biraz daha sabretseler sonu daha güzel bitmez mi? Babanızın merhamet damarına basın, geçin karşısına gerekirse yalvarın, biraz da ağlayın zararı yok ama sevmediğiniz biriyle evlenmeyin,dilerim babanız merhamet eder.
Allah inşallah yardımcın olsun öncelikle. Bu çok zor durum ve babanız size başta sormuş keşke o zaman düşünseymişsiniz enine boyuna ama olmuşla ölmüşe çare yok malesef bence ailenizle konuşun,sanada yazık günah sevmediğin beğenmediğin bir insanla aynı yuva kuramazsın allah korusun daha kötü olursun hele bir de evlenip sana çocuk yap derler çocuğun olduktan sonra hepinize yazık olur. Dilerim allahtan bu dertten kurtulursun ve seni seven seninde sevdiğin bir adamla yuva kurarsın. Ailenle konuşmalısın tek çözüm bu gibi duruyor.Öncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
Öncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
Babanız sorduğunda neden istiyorum dediniz ki sizi uyarmış... hem yaşınız çok küçük hem karşıdaki beyefendiyi sevememişsiniz... keşke en baştan hiç olumlu bakmasaydınız...Öncelikle Merhaba herkese duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum.Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.1 yıl önce mecbur kalarak sevmeden nişanlandım.Aşık olmuştum o da biliyordu ama karşılık vermedi sevdiğim adam denedi beni sevmeyi ama olmadı bende kabul ettim arkadaş kaldık.kuzenim öğrendi bu durumu babama söyledi babam da beni yurttan okuldan aldı eve götürdü psikolojik olarak çökmüştüm Doğuda yaşıyorum laf söz namus davaları çok oluyor maalesef annem kuzenimle evlenmemi onunla mutlu olursun seversin hayatın kurtulun okumana çalışmana yardımcı olur o seni sevmiyor zorla güzellik olmaz dedi.İstemiyorum evlenmek falan dedim o zaman sadece konuş sevemezsen olmaz dedi tamam dedim şans verdim .Tanıdıkça karekterini sevdim gerçekten çok merhametli dürüst iyi bir insan saatlerce konuştuğumu hatırlıyorum ısındım sonra nolduysa oldu soğudum her aradığında bi bahane buldum konuşmak istemedim ona da söyledim sevmiyorum seni diye o da üzüldü ağladı ben seni seviyorum şans ver dedi istemeye geldiler babam sordu sinirli sinirli istiyormusun diye birden istiyorum dedim bu işin geri dönüşü yok nişan atarsan babalık hakkımı helal etmem anneni de boşarım çocukların yüzünü de göstermem dedi nişanlandık 1 yıl oldu bende 9 yaş büyük 31 yaşında fiziki açıdan da beğenmiyorum bakımsız güzel giymiyor saçları yok yargılamak için değil Allah yaratmış ama beğenmedim ona da söyleyemiyorum üzülür diye 1 yıl içinde 2 kere görüştük uzak şehirler ben gidemiyorum o da çalışıyor izni 1 gün sevemediğim için vicdan azabı çekiyorum aşık olduğum adamı unutamıyorum her gece ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık kafayı yemek üzereyim nolur yardımcı olun
kuzum sen bunu yap en mantıklısı bu karşı tarafı vazgeçirKarsi tarafla konus derim. Sen cok iyi bir insansin ama ben hazir degilim, okulu yeni bitirdim kimseyle evlenmek istemiyorum uzunca bir sure. Ailem asiri baski yapiyor, babam boyle dedi, tek carem sensin. Sen benden ayrilirsan ailem bana suc bulmaz. Ailemle konusup beni terk et nisani boz.
Allah hepinizden razı olsun yorumlarınız için Allahım hepinize gönül rahatlığı versin öncelikle babama söyleyen nişanlım değildi başka kuzenimdi.Babam çok otoriter çok korkuyorum annem de keza öyle benim de yuvamı yıkma evlen kötü biri olsa ben razı olmazdım diyo babamla konuşmayı çok denedim ama annem her seferinde engel oldu Nişanlımla da konuştum sen vazgeç dediö ben vazgeçmem uzak olduğumuz için bana ısınamıyorsun tanıdıkça beni seversin diyo onu da psikolojikten çökerttim İnan’ın kolay değil bunun vicdan azabını çok ağır ödüyorum