- 21 Mayıs 2015
- 189
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
bana kimse emir veremez diyorsa bukadar basit bişey için yarın öbür gün evlendiğinizde geç kalsa nerdeydin diye sorsan ' sen bana hesap soramazsın ' der. öyle tip sezdim ! çok zor olur işin canım
İşte yanlış yapıyor canım , nasıl bir saygı anlayışları var bu ailenin ya illa küfür etmek mi yani saygısızlık yapmak. Anlattığınıza göre anneniz hiçte üzerine falan gitmemiş. Annesi de oğlunun hatasını söyleyip çocuğunu uyarmak yerine arkasında oluyor oğlum kötü bir şey yapmadı diye. Nişanlınız da ordan destek gördükçe hareketlerini düzeltmek yerine sürdürecektik. sizin için hayırlısı olsun inşallahkv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor
Bunun neyini iki tarafli goruceksin? Ne olursa olsun ben anneme kiyamazken elin oglu gelicek bagirip cagiricak ha.yok oyle bi dunya herkes haddini yerini bilicek.
yok anlamiyorsunuz, yada anlamak istemiyorusnuz.
Bende anneme asla toz kondurmam, bu dünyayi herkese dar ederim!
Ama söyle bir gercek var!!! Bu kiz neler yasamis! Sizce biraz daha yumusak yorumlar yapamazmiyiz?
50 tane yorum gelmis ya AYRIL AYRIL AYRIL diye ... eeee? Bu kiz gaza gelicek ve ayrilicak? Ondan sonra bir konu daha acicak 2 ay sonra"Eski nisanlimi geri istiyorum, ben ölüyorum" diye mesajdada okucaksiniz ki... Herseyi aslinda abarttim, annem nisanlima kizmamis bana kizmis, isin asli .................." vsvsvsvsvsvs
Ama biraz teselli sözler söyleyin..."ileri icin gercekten böyle yasiya bilirmisin? Neden bu oglan anneni azarliyor? Acaba bilmediginiz seyler mi var" vs vs
Ja, piskologa gitsen o bile demiyor AYRIL diye.
Karsimizda zaten kalbi kirilmis bir bayan var. Biraz dikkatli olalim.
yok anlamiyorsunuz, yada anlamak istemiyorusnuz.
Bende anneme asla toz kondurmam, bu dünyayi herkese dar ederim!
Ama söyle bir gercek var!!! Bu kiz neler yasamis! Sizce biraz daha yumusak yorumlar yapamazmiyiz?
50 tane yorum gelmis ya AYRIL AYRIL AYRIL diye ... eeee? Bu kiz gaza gelicek ve ayrilicak? Ondan sonra bir konu daha acicak 2 ay sonra"Eski nisanlimi geri istiyorum, ben ölüyorum" diye mesajdada okucaksiniz ki... Herseyi aslinda abarttim, annem nisanlima kizmamis bana kizmis, isin asli .................." vsvsvsvsvsvs
Ama biraz teselli sözler söyleyin..."ileri icin gercekten böyle yasiya bilirmisin? Neden bu oglan anneni azarliyor? Acaba bilmediginiz seyler mi var" vs vs
Ja, piskologa gitsen o bile demiyor AYRIL diye.
Karsimizda zaten kalbi kirilmis bir bayan var. Biraz dikkatli olalim.
anne haklı. iyi düşün. bununla geleceğin iyi görünmüyor. evliyken ayrılmak daha zor olurMerhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
anne haklı. iyi düşün. bununla geleceğin iyi görünmüyor. evliyken ayrılmak daha zor olur
İki taraflı görmek başka birşey,hakaret küfür,saygısızlık,aileye büyüğe saygısızlık başka birşey.Bunun hiç bir özrü açıklaması savunulacak tarfı olamaz.Kendinize hakaret ettirmeyin şu hayatta.Kimsenin buna hakkı yok.Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Herseyi iki tarafli görmekte fayda vardir diye düsünüyorum...
İki taraflı görmek başka birşey,hakaret küfür,saygısızlık,aileye büyüğe saygısızlık başka birşey.Bunun hiç bir özrü açıklaması savunulacak tarfı olamaz.Kendinize hakaret ettirmeyin şu hayatta.Kimsenin buna hakkı yok.
DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Birazda oğlunun suçunu kabullense, adaletli olsa... Sen bağırır mıydın böyle bi durumda, sen bağırsan annesi haklısın diyip susacak mıydı, ve nişanlın evet annem üstüne geldi mi diyecekti?kv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor
haklısınız... dr a da gittim o da ayrılmak doğrusu dedı normalde kimseye ayrıl demem ama anlattıklarınız normal degıl dedi.
Bu mantikta olan insan yarin obur gun aldatsa erkektir yapar der.Birazda oğlunun suçunu kabullense, adaletli olsa... Sen bağırır mıydın böyle bi durumda, sen bağırsan annesi haklısın diyip susacak mıydı, ve nişanlın evet annem üstüne geldi mi diyecekti?
Herşeyi der. Oğlumu yorma der, hakaret edince dövmedi ki der, dövse gene erkektir der.........Bu mantikta olan insan yarin obur gun aldatsa erkektir yapar der.
yani şimdiden saygısızlık yapması hiçnormal değil.annene hak veriyorum.ailene saygısı olmayan birinden sen kendin için bir saygı bekleme bence hem daha nişanlısın nasıl sana hakaret edebiliyor.bence sizin ilişkinizde seviye kalmamış.yine de sen bilirsin üzüldüm senin adına.