nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

bır kere sende de hata var asla ve asla aılene laf soyletme gerekırse sen soyle ama eşin bıle olsa ona bu hakkı verme!!!!!
ayrıca nısanlın saygısızlık etmıs, zaten senın okulun varmıs ne bu acele kı sankı tren kacmıs ta yakalamaya calısıyorsunuz. bır dıger husus sınırlı bır adam , ılerde sana sıddette uygulayabılır ya da kırar doker senı sonra bırsey yok gıbı davranır, sen ıcıne ata ata , zamanla mutsuzlugun artar, ve belkı bu senı depresyona bıle goturur. ayrıca nısanlının aılesı hep kendı ogullarını haklı gorecek, ataerkıl erkektır yapar-eder-haklıdır modunda, boyle bır aıle sana sahıp çıkmaz - sana yuk olur.
bırde nıye aynı apartman baska ev mı yoktu, aynı yerde oturursanız cok sorun yasarsın, sureklı gelır gıder herseyıne karısır, kendı duzenın olmaz.. sevıyorsan bılmem ama ben olsam bır kere daha dusunurdum...!!!

nısanlıyken boyle olan evlıyken beter olur
kurtul bu cocuktan

DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
Neden nişanlılıkta böyle olsun ki?? İnsan kalitesini sevgiliyken de, nişanlıyken de, evliykende belli etmeli.
Bide altlı üstü oturucaz diyosun, annesi şimdiden daha herşeyde oğlum haklı diyo, şimdiden sana hakaret annene ses yükseltme başlamış bi uzaktan izle kendini bence içinde olduğun durum hoşuna gidicek mi???

zaten su anda bu baskıdan kavgadan dolayı mutsuzum cok aceleci laftan sözden anlamyor her seyı bahane sanıyor. ayrılmak en doğrusu cok zor ama yoksa ileride boşanma belli ki olacak

değil mi insan kalitesini her yönden belli eder cok dogru

Tabiki canım aile zaten kızını veriyor kolay mI bi de adam evlenmeden sesini yükselisin oldu evlendik sonra evine yollamaz baş tacı etmeli şu an

cok zoruna gitti annemın şu anda asla istemiyor. sen edeceksen et devam ama ben görüşmem artık bu yaptgını da unutmam yine gelin eder bir seyını eksık etmem ama iyi düşün diyor ailemde cok huzursuz su anda cok zor cok

bak bu cok doğru özellikle bu son zamanlarda ne drsem yanlış anlıyor kavga çıkıyor cok başka adam oldu.

kv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor

Benimde kızım var 3 yaşında bi düşündüm de bana saygı duymayan insan kızıma nasıl duyacak asla istemem bende ayıp yahu insan annesi yaşında annesi yerinde kişiye böyle bi sebeple bağırır mı? Ne demek kimse karışamazmış hem siz onun eşi değilsiniz henüz ailenize tabiisiniz elbette aileniz karışacak. Kendisi kafasına göre yaşayacaksa anasız babasız bi kız bulsun o zaman kimse karışmaz. Bence evet ayrılın. 4 yıllık evliliğimde eşim eğer anneme sesini yükseltse anneme gerek kalmaz ben keserim onun o dilini.

kv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor

Saygı diye birşey var ne demek herkes birbirine bağırıp hele siz kimsiniz ki karışamazsınız modunda davranacaksa ne hayır gelecek o evlilikten. Siz diye ölüyorsa önce annenize babanıza saygı duymayı öğrensin bu yaşa onlar getirmiş sizi değil mi?

annene saygısızlık yapması çok kötü. Düzgünce anlatması ayrı, Sesini yükselterek konuşması ayrı. tablo pek iç açıcı değil

lafta önemli değil ki ölmek.. bana bunu his ettirmeli en ufak tartışmada bana ayrılığı gösterip sinirlendiğinde laf ediyorken asıl bn tek söz kötü edip na kıayamayandım hep ama velakin gel gör ki tek seven haklı o ben hiç çaba harcamayan

Kaynanana ottan bi konu için sesini yükselt, normal karşılıyorlarmış nasıl olsa. Sonra da ayrıl. . O konu da 'damadın saygısızlığı' olsun hatta.

Kesinlikleeee katılıyorum.. Kaynana bu yüzden yüzük mü atılır dediğinde sende ona deseydin karışma bize, biz biliriz ne yapacağımızı diye

Kırmızı yer, nişanı suratına fırlatmak için başlı başına bir sebep.
Mavi yer,evimden kovmak için başlı başına sebep
Pembe yer,nişanı attığıma ve evlenmediğime sevinmek için başlı başına bir sebep
Mor yer,bu insanları hayatımdan tamamen süpürmek için başlı başına bir sebep
Ama sen hala annene sana saygısı olmayan insanla düzelir mi diye hayatını birleştirme hayalleri kur.
Hee düzelir.Bozuk plak ya düzelir.Sen milletin eğrisini düzeltmeye uğraşacağına,okulunu oku,mesleğini eline al,sana ve ailene değer veren adam gibi biriyle zamanı gelince evlen.
Sana ilk hakaretinde haddini bildirseydin,onun da totosu bu kadar göğe varmazdı.

nişanlıyken nasılsa evlenince kat ve kat artıyor sorunlar . genelde böyle . şimdi ayrılık diyorsa evlenincede zırt pırt boşanalım der. ailen eşine hep soğuk olcak . eşin saygısız sinirli bi insan . evlilikte iç açıcı gözükmüyor . . bilemedim :/ çooook iyi düşün . şimdi bir yüzüğü çıkartıp atıcaksın. evlenince herşey daha zor

bence kv bulmuşken kaçırmayalım diyor,
çünkü oğlunu kimse koca diye almaz..
daha şimdiden kimseye eyvallahı yok.. yarın çok çekersin, anana babana hasret kalırsın..
yol yakınken ver yüzüğü eline..
sana şimdiden belli etmiş kendini,
bak burayı takip ediyorsan görüyorsun açılan konuları, yazık değil mi sana, ailene ?

Yahu belkide oglan sinirlendi o an? Biraz zaman gecsin o kendiliginden özür diler zaten. Herkesin Yarasina tuz basmayin simdi.... ortalik biraz yatissin. Sonra adam akilli kararinizi verirsiniz.

Ki annenizi hakli buluyorum!

değil mi ilk hakaretinde noluyor nasıl dersın deseydım böyle olmazdı. ama o kendi annesine de bağırır cagrı yani demem o ki yetişme tarzı oyle. ama benım ailemın bunu kaldıramayacağını en basta benım kaldıramayacağımı bilmelıydı. ben dedım ben yapsam anne ne aynısnı dedım aynı sartlarda dedım cevap vermedı gecıstırdı benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…