- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.080
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
bır kere sende de hata var asla ve asla aılene laf soyletme gerekırse sen soyle ama eşin bıle olsa ona bu hakkı verme!!!!!Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
Neden nişanlılıkta böyle olsun ki?? İnsan kalitesini sevgiliyken de, nişanlıyken de, evliykende belli etmeli.DÜZELMEZ Mİ Kİ annem istemiyor babam arada kaldı tartışmada o yoktu.bilmiyorum ne yapacağımı bir yandan da diyorum nişanlılıkta böyle mı olur
bır kere sende de hata var asla ve asla aılene laf soyletme gerekırse sen soyle ama eşin bıle olsa ona bu hakkı verme!!!!!
ayrıca nısanlın saygısızlık etmıs, zaten senın okulun varmıs ne bu acele kı sankı tren kacmıs ta yakalamaya calısıyorsunuz. bır dıger husus sınırlı bır adam , ılerde sana sıddette uygulayabılır ya da kırar doker senı sonra bırsey yok gıbı davranır, sen ıcıne ata ata , zamanla mutsuzlugun artar, ve belkı bu senı depresyona bıle goturur. ayrıca nısanlının aılesı hep kendı ogullarını haklı gorecek, ataerkıl erkektır yapar-eder-haklıdır modunda, boyle bır aıle sana sahıp çıkmaz - sana yuk olur.
bırde nıye aynı apartman baska ev mı yoktu, aynı yerde oturursanız cok sorun yasarsın, sureklı gelır gıder herseyıne karısır, kendı duzenın olmaz.. sevıyorsan bılmem ama ben olsam bır kere daha dusunurdum...!!!
Neden nişanlılıkta böyle olsun ki?? İnsan kalitesini sevgiliyken de, nişanlıyken de, evliykende belli etmeli.
Bide altlı üstü oturucaz diyosun, annesi şimdiden daha herşeyde oğlum haklı diyo, şimdiden sana hakaret annene ses yükseltme başlamış bi uzaktan izle kendini bence içinde olduğun durum hoşuna gidicek mi???
Tabiki canım aile zaten kızını veriyor kolay mI bi de adam evlenmeden sesini yükselisin oldu evlendik sonra evine yollamaz baş tacı etmeli şu an
Bugun salak gerizekali der yarin ana avrat duz gider. Herseyi ben bilirim havasindaki insanda hic cekilmez. O kimmiste kimse ona emir veremezmis? Annende emir vermemis zaten. Boyle her seyi g.tunden anlayip bagiran cagiran adamla hic isiniz olmasin. Bide hep oglunu hakli goren kaynananiz var onla altli ustlu oturacaksiniz. Bela geliyorum diyor.
Canım kayınvaliden de ayıp etmiş doğrusu, burnu havada olan oğlunu kimselere layık göremeyen tipler vardır ya aynı onlar gibi... oğlunun yanlışlarını söyleyip uyaracağına arkasında duruyor bir de, onda o ana varken yaptığı kötülüklere rağmen sırtını sıvazlayan biri varken nişanlında ders alıp değişmez zannımmca. Annesi yatsın kalksın da sen gibi bir kızı alacağı için dua etsin.. Hayırlısı olsun senin için arkadaşım, Allah gönlüne göre versin inşallah.
Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
kv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor
Saygı diye birşey var ne demek herkes birbirine bağırıp hele siz kimsiniz ki karışamazsınız modunda davranacaksa ne hayır gelecek o evlilikten. Siz diye ölüyorsa önce annenize babanıza saygı duymayı öğrensin bu yaşa onlar getirmiş sizi değil mi?
annene saygısızlık yapması çok kötü. Düzgünce anlatması ayrı, Sesini yükselterek konuşması ayrı. tablo pek iç açıcı değil
Kaynanana ottan bi konu için sesini yükselt, normal karşılıyorlarmış nasıl olsa. Sonra da ayrıl. . O konu da 'damadın saygısızlığı' olsun hatta.
Kırmızı yer, nişanı suratına fırlatmak için başlı başına bir sebep.Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
bence kv bulmuşken kaçırmayalım diyor,kv diyor ki bende senın üzerine gelsem sende aynısını yaparsın hem ne yapmış oğlum küfür mü etmiş diyor.. o sen diye ölüyor ypma ayrılma kızım diyor
Kırmızı yer, nişanı suratına fırlatmak için başlı başına bir sebep.
Mavi yer,evimden kovmak için başlı başına sebep
Pembe yer,nişanı attığıma ve evlenmediğime sevinmek için başlı başına bir sebep
Mor yer,bu insanları hayatımdan tamamen süpürmek için başlı başına bir sebep
Ama sen hala annene sana saygısı olmayan insanla düzelir mi diye hayatını birleştirme hayalleri kur.
Hee düzelir.Bozuk plak ya düzelir.Sen milletin eğrisini düzeltmeye uğraşacağına,okulunu oku,mesleğini eline al,sana ve ailene değer veren adam gibi biriyle zamanı gelince evlen.
Sana ilk hakaretinde haddini bildirseydin,onun da totosu bu kadar göğe varmazdı.