nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Benim eşim, eşim olduğu halde anneme bağırsa ben kaldıramam. Kaldı ki nişanlıyken böyle bişey yapacak. Anne baba saygısı nerde kalmış. Senin annene bağırabiliyorsa bu adam bil ki sana hayatın boyunca asla saygı duymayacak.

canım benim bu senin kararın ugraşırım başa çıkabilirim düzeltirim diye düşünüyorsan lafım yok ama şunuda unutma insanlar değişmez.yanlış anlama daha nişanlısın zaten nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini tanıma dönemidir.evlendikten sonra hersey daha da zor olacak.vazgeçemediğin şeyler olacak.şimdi vereceğin karar senin hayatını değiştirecek bu iyi yönde de olabilir kötü yönde de 5.5 senelik evliyim ve bir oğlum var.buda benden sana tavsiye gerisini sen düşün..

Erkektir hakaret eder ne demek yaa. Zihniyete bak. Kısırlaştıracaksın bu zihniyeti kurusunlar diye. Düğün tarihine anneniz karışmayacak da fatma bacı mı karışacak. Nişanlınızın özgüveni tavanda sizinkide yakında eksilere iner. Geçmiş olsun.

bir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım
Şu mesajından sonra okumadım kendine vurulmasına nasıl izin veriyorsun ya? Kim ki o? O hakkı kendinde nasıl buluyor? Bugün bunu yapan yarın evire çevire döver anasıgil de oğlum haklı der erkek o yapar olur der kimseye de birşey diyemezsin

bu nasıl bir davranış insanmi nisanliniz.... benim anneme bağırarak ses yükseltecek canım kusura bakma bekledigin hata devam edersen hep arada kalicaksin adam birde hakliyim diyor ey ALLAH im...sen onun annesine ses yukseltsen tepkisi açık ve net olur bırakır seni hemen sende sal gitsin boyle sevgi olmaz

1 dk bile dusunmeden ayrılın.size ilk hakaret ettiğinde tepki gosterip ayrılmaliydiniz zaten nisanliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz.

Ayrıl bence de
Nişanlın olacak kişi kendi annesinden uzağa bile gidemiyor altlı üstlü oturtacak
Ama gelecek senin annene bağıracak
Senin annen, onun annesinden değersiz mi??

Nişanlılıkta nasılsa, evlenince daha odunu, daha daha kabası oluyor
Nişanlılıkta kaba saygısız evlenince birden romantik aşık olan birini ne duydum ne gördüm
Aynı eve girince, yanında olunca kıyamaz bana
İki cilve iki naz işi çözer deme çünkü olmuyor,
Çantada keklik hesabı

Sen bu kadar insanı dinle ve ayrıl hiç açıklama falan da yapma
Canım öyle istedi de geç hiç uğraşma ileride kötü mü olacağım nasıl olacak diye düşünme bile

Sen bilirsin canım ama aileni dinle derim yol yakında iken evlenip pişman olsan ailen biz demiştik diyecek nisan atan tek sen olmuycak sin zaten nisan çiftler birbirini tanısı diye yapılır anlasamamis olabilirsin

Nisanlinizin yaptigi saygisizligi siz onun annesine yapmis olsaydiniz emin olun o coktan yuzugu atmis olurdu, siz de burda nisanlim terk etti ne yapacagim diye konu acardiniz. Boylelerinin anneleri daha bi kiymetli olur. Bir de bu yonden dusunun. Ayrics Anneniz istememekte sonuna kadar hakli boyle saygisizlik olmaz.

çoğu kız nişanlısıyla bu tarz sorunları yaşayıp ailesi destek olmadığı için ayrılmıyo hazır senin arkanda ailen varken neden çekiyosun? Aşk bitince ne kalacak eline ne saygı var ne sevgi ne anlayış... kendini bu kadar değersiz görme bence

benim anlamadigim hadi nisanlin oyle birsey yapmis en basta onun annesi kizmasi lazim ogluna ki sen nasil boyle birsey yaparsin oda bir anne diye.. ama onlarda umursamiyor, ne deyim hayirlisi olsun..

Evli olsanız da senin ailen ya da onun ailesi bir konuda karışsa, emir verircesine
konuşsa nişanlın haklı kimse karışamaz derdim ben de.

Ama daha düğün olmamış.
Söz sahibi olan hala senin ailen.
Düğün biraz beklesin diyebilirler yani tuhaf bir durum yok.

Nişanlın gerçekten saygısız, annen istememekte haklı.
Evleneceksen bile mutlaka özür dilesin annenden, alsın gönlünü.
Düğün hazırlığı gerginliği kusura bakmayın falan desin.

Şimdi bu kadar değer vermeyen adam ilerde aileni hiç saymaz bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…