-
- Konu Sahibi Bilgelik--
Yahu belkide oglan sinirlendi o an? Biraz zaman gecsin o kendiliginden özür diler zaten. Herkesin Yarasina tuz basmayin simdi.... ortalik biraz yatissin. Sonra adam akilli kararinizi verirsiniz.
Ki annenizi hakli buluyorum!
Kimsenin kimsenin yarasına tuz bastığı yok.Herkes yorumunu yapıyor.Yarın bu kızı dövdüğünde,ki mutlaka olacaktır,oğlan sinirlenmiş zamanı gelince özür diler mi diyeceğiz.bİR İNSANIN KARŞISINDAKİ İNSANA KÜFÜR ETMESİNİN,HAKARET ETMESİNİN OĞLAN SİNİRLENMİŞ DİYE SAVUNULACAK Bİ TARAFI YOK.BENİM AİLEME SAYGISI OLMAYANIN HAYATIMDA YERİ OLMAZ.Yahu belkide oglan sinirlendi o an? Biraz zaman gecsin o kendiliginden özür diler zaten. Herkesin Yarasina tuz basmayin simdi.... ortalik biraz yatissin. Sonra adam akilli kararinizi verirsiniz.
Ki annenizi hakli buluyorum!
Benimde nisanliyken ve evliyken eşimle tartismalarim oldu çok sinirli biridir ama sinirli olmadığı zamanlar çok iyidir. Ben bunu evlilikte daha iyi öğrendim çok şükür idare etmeyi öğrendim esimden de çok memnunum iyiki ayrilmamisim. Tabi eşim de evlilikte olumlu yönde çok değişim geçirdi . Bunu her erkek yada kadın yapar ki bilemiyorum. Fakat siz iyice düşünün çünkü ailenize hakaret var bu çok önemli saygı yok. Benim eşim benle sıkıntılı dahi olsa asla hiçbir zaman aileme saygısızlık etmedi. Bu çok önemli bakın sizle tartisabilir fakat ailenizi karşısına alıp tartışıp saygisizca davraniyorsa sorun var demektir.
stresli olabilir ama bu annesi yerinde olan bir kadına bağırmasını haklı göstermez.
hareketlerine dikkat edecek sen nasıl ediyorsan.
bence bir süre görüşme hatta bitirebiliyorsan bitir.
benim eşim 7 yıllık evliyken ve kötü bir dönemdeyken yaptı buna benzer bi hareket.
babam bir daha evime gelmesin dedi.
daha sonra bir şekilde görüşmeye devam edildi ama anneminde babamında içi almıyor biliyorum.
eşimde dikkat etseydi napıyım artık ömür boyu çekecek bu hatasının bedelini.
ben mesela annesine ailesine asla saygısızlık etmedim guleryuz heyecan sevgı göstedrım kendımden kaç yaş küçük yeğenlerine bile. benim ailem bu kadaracık mı hak etmedı saygıyı
Kimsenin kimsenin yarasına tuz bastığı yok.Herkes yorumunu yapıyor.Yarın bu kızı dövdüğünde,ki mutlaka olacaktır,oğlan sinirlenmiş zamanı gelince özür diler mi diyeceğiz.bİR İNSANIN KARŞISINDAKİ İNSANA KÜFÜR ETMESİNİN,HAKARET ETMESİNİN OĞLAN SİNİRLENMİŞ DİYE SAVUNULACAK Bİ TARAFI YOK.BENİM AİLEME SAYGISI OLMAYANIN HAYATIMDA YERİ OLMAZ.
bence üzülmeyi bırak içinden ne geliyorsa onu yap.
boşver be gülüm değmez kimse için.
Güzelim bak,yetişme tarzı öyle diye birşey yok.İnsan büyüyor.Evlenirken başka insanlara karışıyor.Kimse kimseyi yetişme tarzı öyle diye çekmek zorunda değil.İş yerinde patronuna bağırsın yetişme tarzım desin.Yarın öbür gün doğurduğun çocuğa vurduğunda bağırdığında yetişme tarzımı diyecek.Babası anasını dövüyorsa,o da seni dövünce yetişme tarzım mı diyecek.Senden başka sen yok bu dünyada.Bir yüzük atmaya bakar.Çok sinmişsin pısırık kalmışsın.Sen kendine değer vermezsen,başkası seni ayağının altında paspas yapar.Dünyada erkek mi yok.değil mi ilk hakaretinde noluyor nasıl dersın deseydım böyle olmazdı. ama o kendi annesine de bağırır cagrı yani demem o ki yetişme tarzı oyle. ama benım ailemın bunu kaldıramayacağını en basta benım kaldıramayacağımı bilmelıydı. ben dedım ben yapsam anne ne aynısnı dedım aynı sartlarda dedım cevap vermedı gecıstırdı benı
benım üzüldüğüm nokta ailem el ustunde tuttu en ufak incitmedi ortada o kadar bağıracağı bır sey yok tu ki bugun böyle sinirlenen yarın korkuyorum. ve annem içi istemiyor su anda asla kaldım arada
Hiç kusura bakma,bana nişanlıyken hakaret eden adamın alnını karışlarım.Ne büyük konuşması.7 yıllık evliyim.Kocam bana bir tokat atsa,hakaret etse bitiririm.İnsanın hayatta bir durşu olmalı.Sinirlendiğinde eline diline hakim olamayan erkekten ne bana ne evladına hayır gelmez.Bu zihniyette kadınlar eziliyor en çok.İşin önü arkası diye birşey yok.Yerden göğe kadar haklı dahi olsa,hakaret küfür herşeyi bitirir.Beni doğuran büyüten annemin illaki okulu bitsin bekleyin diyecek kadar hükmü vardır hayatımda.O kadar büyük konusma derim. hayat insani nelerle karsilastiriyor!
Isiin arkasini önünü bilmeden hangi vicdanla ayril diyorsunuz?
Hiç kusura bakma,bana nişanlıyken hakaret eden adamın alnını karışlarım.Ne büyük konuşması.7 yıllık evliyim.Kocam bana bir tokat atsa,hakaret etse bitiririm.İnsanın hayatta bir durşu olmalı.Sinirlendiğinde eline diline hakim olamayan erkekten ne bana ne evladına hayır gelmez.Bu zihniyette kadınlar eziliyor en çok.İşin önü arkası diye birşey yok.Yerden göğe kadar haklı dahi olsa,hakaret küfür herşeyi bitirir.Beni doğuran büyüten annemin illaki okulu bitsin bekleyin diyecek kadar hükmü vardır hayatımda.
Bunun neyini iki tarafli goruceksin? Ne olursa olsun ben anneme kiyamazken elin oglu gelicek bagirip cagiricak ha.yok oyle bi dunya herkes haddini yerini bilicek.Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Herseyi iki tarafli görmekte fayda vardir diye düsünüyorum...