nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Benimde nisanliyken ve evliyken eşimle tartismalarim oldu çok sinirli biridir ama sinirli olmadığı zamanlar çok iyidir. Ben bunu evlilikte daha iyi öğrendim çok şükür idare etmeyi öğrendim esimden de çok memnunum iyiki ayrilmamisim. Tabi eşim de evlilikte olumlu yönde çok değişim geçirdi . Bunu her erkek yada kadın yapar ki bilemiyorum. Fakat siz iyice düşünün çünkü ailenize hakaret var bu çok önemli saygı yok. Benim eşim benle sıkıntılı dahi olsa asla hiçbir zaman aileme saygısızlık etmedi. Bu çok önemli bakın sizle tartisabilir fakat ailenizi karşısına alıp tartışıp saygisizca davraniyorsa sorun var demektir.

Yahu belkide oglan sinirlendi o an? Biraz zaman gecsin o kendiliginden özür diler zaten. Herkesin Yarasina tuz basmayin simdi.... ortalik biraz yatissin. Sonra adam akilli kararinizi verirsiniz.

Ki annenizi hakli buluyorum!

benım üzüldüğüm nokta ailem el ustunde tuttu en ufak incitmedi ortada o kadar bağıracağı bır sey yok tu ki bugun böyle sinirlenen yarın korkuyorum. ve annem içi istemiyor su anda asla kaldım arada

stresli olabilir ama bu annesi yerinde olan bir kadına bağırmasını haklı göstermez.
hareketlerine dikkat edecek sen nasıl ediyorsan.
bence bir süre görüşme hatta bitirebiliyorsan bitir.

Yahu belkide oglan sinirlendi o an? Biraz zaman gecsin o kendiliginden özür diler zaten. Herkesin Yarasina tuz basmayin simdi.... ortalik biraz yatissin. Sonra adam akilli kararinizi verirsiniz.

Ki annenizi hakli buluyorum!
Kimsenin kimsenin yarasına tuz bastığı yok.Herkes yorumunu yapıyor.Yarın bu kızı dövdüğünde,ki mutlaka olacaktır,oğlan sinirlenmiş zamanı gelince özür diler mi diyeceğiz.bİR İNSANIN KARŞISINDAKİ İNSANA KÜFÜR ETMESİNİN,HAKARET ETMESİNİN OĞLAN SİNİRLENMİŞ DİYE SAVUNULACAK Bİ TARAFI YOK.BENİM AİLEME SAYGISI OLMAYANIN HAYATIMDA YERİ OLMAZ.

benımde üzüldüğüm bu benle defalrca tartıştı asla ayrılık demedım ama sen yenı damaken aileme böyle yaparsan ileride ne yaparım bilmiyorum. aileme anama saygısızlık içimi yeid bitirdi. o bilerek yaptı bunu hazır gelmişti buraya belli ki

benim eşim 7 yıllık evliyken ve kötü bir dönemdeyken yaptı buna benzer bi hareket.
babam bir daha evime gelmesin dedi.
daha sonra bir şekilde görüşmeye devam edildi ama anneminde babamında içi almıyor biliyorum.
eşimde dikkat etseydi napıyım artık ömür boyu çekecek bu hatasının bedelini.

stresli olabilir ama bu annesi yerinde olan bir kadına bağırmasını haklı göstermez.
hareketlerine dikkat edecek sen nasıl ediyorsan.
bence bir süre görüşme hatta bitirebiliyorsan bitir.

ben mesela annesine ailesine asla saygısızlık etmedim guleryuz heyecan sevgı göstedrım kendımden kaç yaş küçük yeğenlerine bile. benim ailem bu kadaracık mı hak etmedı saygıyı

işte bız daha evli bile degılız ki annem su anda onunla konuşmak istemiyor haklı da ne bileyim eş seçımı cidden cok önemliymiş hasta oldum vlla

ben mesela annesine ailesine asla saygısızlık etmedim guleryuz heyecan sevgı göstedrım kendımden kaç yaş küçük yeğenlerine bile. benim ailem bu kadaracık mı hak etmedı saygıyı

bence üzülmeyi bırak içinden ne geliyorsa onu yap.
boşver be gülüm değmez kimse için.

O kadar büyük konusma derim. hayat insani nelerle karsilastiriyor!
Isiin arkasini önünü bilmeden hangi vicdanla ayril diyorsunuz?

Güzelim bak,yetişme tarzı öyle diye birşey yok.İnsan büyüyor.Evlenirken başka insanlara karışıyor.Kimse kimseyi yetişme tarzı öyle diye çekmek zorunda değil.İş yerinde patronuna bağırsın yetişme tarzım desin.Yarın öbür gün doğurduğun çocuğa vurduğunda bağırdığında yetişme tarzımı diyecek.Babası anasını dövüyorsa,o da seni dövünce yetişme tarzım mı diyecek.Senden başka sen yok bu dünyada.Bir yüzük atmaya bakar.Çok sinmişsin pısırık kalmışsın.Sen kendine değer vermezsen,başkası seni ayağının altında paspas yapar.Dünyada erkek mi yok.

benım üzüldüğüm nokta ailem el ustunde tuttu en ufak incitmedi ortada o kadar bağıracağı bır sey yok tu ki bugun böyle sinirlenen yarın korkuyorum. ve annem içi istemiyor su anda asla kaldım arada

Canimsin seni anliyorum, biz kizlarin anneleri hep biraz daha cana yakin daha icten olurlar. Maalesef bu bir gercek.

Annenizde cok kirilmis ola bilir. Nisanlinizdan bir süre uzak kalirsaniz, osizi seviyorsa eger, zaten ne kadar büyük bir hata yaptigini fark eder diye düsünüyorum. kendini aff ettirmesi lazim.

O kadar büyük konusma derim. hayat insani nelerle karsilastiriyor!
Isiin arkasini önünü bilmeden hangi vicdanla ayril diyorsunuz?
Hiç kusura bakma,bana nişanlıyken hakaret eden adamın alnını karışlarım.Ne büyük konuşması.7 yıllık evliyim.Kocam bana bir tokat atsa,hakaret etse bitiririm.İnsanın hayatta bir durşu olmalı.Sinirlendiğinde eline diline hakim olamayan erkekten ne bana ne evladına hayır gelmez.Bu zihniyette kadınlar eziliyor en çok.İşin önü arkası diye birşey yok.Yerden göğe kadar haklı dahi olsa,hakaret küfür herşeyi bitirir.Beni doğuran büyüten annemin illaki okulu bitsin bekleyin diyecek kadar hükmü vardır hayatımda.

Benim anneme benim nişanlım bağırcak . o anda fırlatırdım yüzüğü bune terbiyesizlik. Ne sanıyor kendini o . Merak etme canım yeni nişanlı bulursunda yeni ana bulamassın . Arkana bile bakma!!!!

Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Herseyi iki tarafli görmekte fayda vardir diye düsünüyorum...

erkektir yapar mı? yok artık !

bir de ailesiyle aynı binada oturacaksın. bence iyi düşün. ileride çıkacak her problemde cevapları erkektir yapar olacak belli ki.

bu nasıl bir zihniyet.

Bence sende fazla dusunme tatlim.kv ile altli ustlu oturman zaten senin icin en buyuk dejavantaj maymuna cevirirler seni orda ruhun duymaz

bana kimse emir veremez diyorsa bukadar basit bişey için yarın öbür gün evlendiğinizde geç kalsa nerdeydin diye sorsan ' sen bana hesap soramazsın ' der. öyle tip sezdim ! çok zor olur işin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…