- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Anlattım. Aileler arasındaki kültür farkını görmezden gelemiyorum dedim. Ben unutuyorum umursamamaya çalışıyorum ama sürekli hatırlatacak birşeyler yaşıyoruz dedim. Bu da benim içimden çıkmıyor sürekli yanlış yapıyorum hissi var dedim. O da bu durumun farkında olduğunu söyledi. Nişanlı bir kız gibi hevesli olmadığımı, eskisi gibi bakımıma giyimime özen göstermediğimi, insanların güle oynaya yaptığı şeyleri benim ödev gibi yaptığımı, bunların hepsinin de mutsuzluktan olduğunu farkettiğini söyledi. Alttan alıyorum idare etmeye çalışıyorum ama olmuyor sürekli kafana takıyorsun unutmuyorsun affetmiyorsun dedi. Ben de çok yıprandım ailem kötü insanlar değiller ama usluplarınız kültürleriniz farklı. Onlar yaşını başını almış insanlar değişmeleri zor. İdare etmek sana bana düşüyor ama sen yapamıyorsun mutsuz oluyorsun diyor. O yüzden çok üzülsem de sevsem de ilerde daha büyük sorun olacağına şimdi bitmesi daha iyi dedi. Akşam gelip ailemle de helalleşip bitireceğini söyledi.
çok aklı başında adammış.
size zorlaştırmaması da güzel olmuş.
bu kadar farkında olması da aldığınız kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor..
hakkınızda hayırlısı olsun..