Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum :(

Bu adamdan ayrıl ya hayır yok sana çok mutsuz olursun

eski konularından da belli daha çok büyük sorunlarınız var.

Allah kolaylık versin.
umarım her şey yoluna girer. seviyorsanız bu olayı halledersiniz kendi aranızda.

kaynanalardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

Canim o elti hiç masum değil
Niye hiç mesaj atmayan insan eşya alınacağı zaman mesaj atıyor
Tamamen artniyetli

Eltim, esinin sürekli arada kaldigini söylüyor. .

evlenme bence bu adamla.... annesinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bile bile senin arkanda durmuyor, evlendiğinde bu daha da beter olacak... bu seferde evlendiğin için onlara mecbur olduğunu düşünecekler ve psikolojik olarak eziyet etmeye başlayacaklar sana...

Bitanem o kadar Fevri davranma
Biliyosun Nişanlın geri adım aticak sana tanidgm anlattigin kadariyla

Annemle konusmus, ben anneme bitti dedim, konusmuslar iste, ozur dilemis, sizi uzdugumuz icin ozur dilerim demis. Beni cok sevdigini falan soylemis.

Ayrıl o zaman kardeşim, evlilik değil ki bu. Öyle bile olsaydı boşanırdın. Bununla mı uğraşacaksın?

Evlencek olan sensin ne diye karışırlar anlamıyorum..
"eşyayı kullanacak olan benim,parayı ödeyecek olan babam.. Senin ne işin var "demiştim ben .. ne iyi etmişim..
Nereye oturacaksınız?yakınmı?
Nişanlınla aran nasıl?
Sonuçta ailesi ile yaşamayacaksın. .
soruların cevabına göre sonuç ..

Annesini ne kadar eleştirirsen o kadar kıymetli oluyor erkeklerin gözünde tecrübelerimden biliyorum. Kendisi ne kadar kızsada sana laf söyletmez.

Hayir, uzak, hem de baya baya uzak sehirlerde yasicaz. Birbirmizi seviyoruz nisanlimla

Hayir, uzak, hem de baya baya uzak sehirlerde yasicaz. Birbirmizi seviyoruz nisanlimla

nisanlıyken benimde senin gibi endişelerim olmuştu ..
babam,nişanlıma ; '' annenle karının yerini ayrı tutmayı becerebilmektir evlilik .. karını ezdirme,anneni de atma '' demişti ...

hayırlısı cnm ya nişanlını tanımadığım için birley diyemiyorum ..
uzak olacaksan da nişanlınla(eşinle)yaşayacaksın .
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…