Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum :(

Her seferinde tamam diyor, o zaten uzak olacak diyor, bize zaten karışamaz diyor. . Ama ben bir şey dediğimde 'neden bu kadar öfkelisin, ne olmuş bunu bunu diyorsa' diyor. Bir kere annesine demişti ben onunla konuşunca 'anne evlenince evimizin içine kimse karışmayacak' demiş öyle benim bir şeyler dediğimi hissettirmeden.
Canim guncelleme yapmissin ilk mesajinda sorun kalmadi diye
Bir alisveris normal gecti diye hemen aldanma karsindaki adam o laflari sana bir kere soylemis olmasi bile yeterli bence rengi i belli etmesine
Nisanlin belli ki anasinin eteginin dibinden ayrilamaz onun dediginden disari cikamazz
Etraflica konus iyi dusun gerekirse annene danis oyle karar ver hakkinda hayirlisi olsun

Güncellemenide okudum tatlım aman nazar değmesin. Fakat ben acıkcası sana mesaj atan eltininde niyetini merak etmedim değil. Seninle cok fazla dertleşmeyen bir insan neden sana eşya alma arefesinde intihar edeceğini yazdığı bir mesaj atıyorki? Ha psikolojisi iy değildir belki ama yinede bana tuhaf geldi acıkcası.nişanlına söylemesi normal ama sana aranızdan su sızmıyormuscasına attığı mesajın altında bişeymi var diye düşündürüyor insanı. Sen iyi gözlemle tatlım tabi bu kaynananın iyi biri oldugunu,nişanlınında biraz anneci oldugu gercegini değiştirmez, dolayısıyla iyi düsün ve karar ver Hayırlısı olsun hakkında

Güncellemenide okudum tatlım aman nazar değmesin. Fakat ben acıkcası sana mesaj atan eltininde niyetini merak etmedim değil. Seninle cok fazla dertleşmeyen bir insan neden sana eşya alma arefesinde intihar edeceğini yazdığı bir mesaj atıyorki? Ha psikolojisi iy değildir belki ama yinede bana tuhaf geldi acıkcası.nişanlına söylemesi normal ama sana aranızdan su sızmıyormuscasına attığı mesajın altında bişeymi var diye düşündürüyor insanı. Sen iyi gözlemle tatlım tabi bu kaynananın iyi biri oldugunu,nişanlınında biraz anneci oldugu gercegini değiştirmez, dolayısıyla iyi düsün ve karar ver Hayırlısı olsun hakkında

Teşekkür ederim :) Sonradan bana mesaj attı eltim yine, 'eşyaların hayırlı olsun' diye. Teşekkür ederim dedim. Dedikoduları da evine dönünce alırım artık dedi. Ben de 'dedikoduluk bir şey yok' yazdım. 'Tüh yaa, üzüldüm' yazmış o da. . Bilemiyorum. İnsanların niyetlerin çözmeye çalışan biri değilim. Şu an mutluyum, başka bi şey de istemiyorum, onlar da benden istemesinler :))

Teşekkür ederim :) Sonradan bana mesaj attı eltim yine, 'eşyaların hayırlı olsun' diye. Teşekkür ederim dedim. Dedikoduları da evine dönünce alırım artık dedi. Ben de 'dedikoduluk bir şey yok' yazdım. 'Tüh yaa, üzüldüm' yazmış o da. . Bilemiyorum. İnsanların niyetlerin çözmeye çalışan biri değilim. Şu an mutluyum, başka bi şey de istemiyorum, onlar da benden istemesinler :))
Aslında hic art niyet arayan biri değilim hatta bu konuda pek salagımdır ama eltinle mesafeli olmanı öneririm tatlım zira bana cokta iyi niyetli gelmedi o_O acaba neden öyle dedi neden böyle dedi diye düsünme zaten anı yaşa ve tadını cıkar. Hersey gönlünce olsun

Aslında hic art niyet arayan biri değilim hatta bu konuda pek salagımdır ama eltinle mesafeli olmanı öneririm tatlım zira bana cokta iyi niyetli gelmedi o_O acaba neden öyle dedi neden böyle dedi diye düsünme zaten anı yaşa ve tadını cıkar. Hersey gönlünce olsun

Öyle dedi çünkü kayınvalideyi onunla çekiştirmemi istedi ama ben yapmadım. Çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin :)

Olaya biraz farklı açıdan bakicam sanırım ama, bence sen öteki gelini pek ciddiye alma.Artık deli mi desem yksa kezbanmi desem çok emin olamadım ama,kaynanadan bunalan insan bosanmayi düşünür intahar etmeyi değil. O da bi anormal yani çokta şey yapma bence onla.

Olaya biraz farklı açıdan bakicam sanırım ama, bence sen öteki gelini pek ciddiye alma.Artık deli mi desem yksa kezbanmi desem çok emin olamadım ama,kaynanadan bunalan insan bosanmayi düşünür intahar etmeyi değil. O da bi anormal yani çokta şey yapma bence onla.

Yok. Zaten bundan sonra kendi anlatırsa dinlerim ama ben bi şey anlatmam ona.

Çok teşekkür ederim. Şu an balayı yeri bakıyoruz. Tek derdim bu ve gelinliğim. Moralimi bozacak şeylere izin vermek istemiyorum artık. .
evet . önemli olan kendine güven ve kimsenin ne dediğine bakma.
sen mutlu olmaya çalış.
mutsuz edenlerden de mümkünse uzak uzak kal. akrabaların bile olsa. illa ki kanki olmana gerek yok. yeteri kadar samimi olmak gerek. yoksa suyu çıkar. bunu unutma.
ama eşinle aranıza bu sıkıntıları yansıtmamanı tavsiye edeceğim.
biz yaşadık. başkaları yüzünden eşinle aran açılmasın.
elinden geldiği kadar kendin halletmeye çalış. paylaşmak istiyorsan da en yakın arkadaşınla paylaş. kız kardeşin ablan varsa onlarla paylaş ama eşinle annesi yüzünden tartışma sakın.
gerektiği yerde illa ki sen de sıkıntılarını söyle eşine . ama ondan bi hayır bekleme. çünkü o da onun annesi . elinden gelen fazla bi şey olamaz. bunu unutma.

X