Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

adam olmaz bundan.herkes biliyorki yakın oturulunca hep sorunlar çıkar.Yakın oturmayı istememe hakkın yok mu?Ne var bunda bukadar büyütülecek?anneni saymıyo.babanı saymıyo.annenle baban ne yapmış ki özür dileyecekler.Boşver arkadaşım daha evlenmeden bukadar ağlatıyosa üzüyosa kendi bilir.Hem çalışıp hem sıkıntı mı çekeceksin bu hayatta?bence unut gitsin.Böyleleri kul köle arıyo kendine.ailesiz tek başına olsun sözümden çıkamasın.Hiçkimse için aileni karşına almaya değmez.hele bunu sana dikte etmesi.baban anlasın özür dilesin Ne demek.Ne bayağılık.Çok türk filmi izlemiş.

canım daha aynı eve girmeden sana çok kaba davranmaya başlamış şimdiden böyle,benim eşime ailem kötü bile söylese o tamam haklısınız der.asla cevap vermez.çok terbiyesiz bir adam.hem sen niye bu kadar taviz veriyorsun.nikahta olsa ne farkeder .30 senelik evliler ayrılıyor.4 ay tanıdığın insan için değmez.sonu iyi olmaz.şimdiden bunlar oluyorsa.sen değerli olsan anan baban ne dese kabülü olurdu burnundan getirmezdi.kız almak kolay mı ya bu kadar insanlar ne fedakarlıklar yapıyor.babası kapıdan kovsa bile bir damat bunu yapmaz.

kötü bşy söleyip vebalini almak istemem ama okuyunca dayanamdım.bu ne densizlik ya şunu unutma kral da olsa padişahda asla bi erkek için aileni arkana alma ve bu kişi baştan ailene sayqısızlıqın büyüqünü yapmış annenle babanla öle konuşcak cürreti nerden almış senden çekinmiosa bile ailenden çekinmesi lazm ama onda yok bence baştan bitir bu işi ilerde kafanı çok taşlara vurursn

ben olsaydim coktan yol vermistim bu ne ya terbiyesizin biri
icin ailemden mi gecicem onlarimi uzucem?

Gitsin kendi gibi birini bulsun:51:

Kusura bakmayin ama, ona yüzü siz vermissiniz.

Ne demek ya, NEDEN ANNENIZE ÖZÜR DILERTTIRDINIZKI?
Cok kaba, saygisiz, küstah... biri.

Coktaaan sirra kadem basmistim ben...

Son düzenleme:
Kusura bakmayin ama, ona yüzü siz vermissiniz.

Ne demek ya, NEDEN ANNENIZE ÖZÜR DILERTTIRDINIZKI?
Cok kaba, saygisiz, küstah... biri.

Coktaaan sirra kadem basmistim ben...

Bir kere benim annemden özür bekleyecek ve babam için o şekilde konuşacak bir adamın aşkından olsam yüzüne bakmam. Bayansınız siz , biraz gururunuz olsun.. ne kendi nede ailenizin gururunu yerle bir edecek kimseyle muhattap olmayın..

Once AİLE, once AİLE, Once AİLE, bunu sakın aklınızdan cıkarmayın.
Sizi karnında tasıyan ınsanı mı sıleceksınız? ya babanız? o kım oluyormusta boyle dayatmalarda bulunuyor. hayvanoglu hayvan!!! offfffff cok sınırlendım kusura bakmayın lutfen

bu adamdan ne köy olur nede kasaba. bak mis gibi işin varmış. söylediklerine bakılırsa o adam sana çok çektirir.
kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değildir ama saygısızlık yapamaz hemde aslaa. ne demek ailen gelmeyecek. benim evime benim annem babam gelmeyecek ve bunu eşim söyleyecek öyle mi.. o evi o adamın başına yıkar dünyayı dar ederim.
benimde eşimin ailesi ile sorunlarım var ama içimden kendi kendime. bir gün bile birbirimize kaşının üstünde gözün var demedik. eşime bile hep derim aramızda noolursa olsun onların senin ailen olduğu gerçeğini yok saymaz. burası sadece benim değil ikimizin evi heeer zaman gelecekler derim.
evet kızdığımız kırıldığımız oluyor ama meyvesini yediğin ağaca saygı duyacaksın.
1500 kocaya anne babamın tırnağının ucuna değişmem.
eşine çocuğunla ailene gitmek onların iyi anlaşması ne demek şimdi anlamasanda ilerde anlayacaksın.
annem arar gelin çay içelim diye ben yok derim iyi sen gelmezsen gelme hakkı gelsin yeter derler oda sen gelme istersen ben gidiyom annem çağırıyo der.
(benim annemden için) bu çok onur verici bişiy. saygı çok önemli çok...

yol ver gitsin ne demek ya annen baban benden özür dileyecek hemde o kadar terbiyesizliğin üzerine ve şu ne demek asıl kocan değilmiyim severimde döverimde :47: çok sinirlendim:47:

balsiktaki galiba yi ve :( isaretlerini
neden koydunuz oysa durum gayet ortada....

4 aylık bir adam benim anneme zorla özür diletecek,birde üstüne babamın yüzüne telefonları kapatacak.Ya ailen ya ben diyecek üstüne bide onlar benim evime gelirlerse ben giderim diyecek kusura bakma ama nişanlın padişah oğlumu bu ne böyle arkadaşım kusura bakma ama hem saygısız hemde terbiyesiz Ayrıca sizede çok şaşırdım okumuş bir insansınız cahil değilsiniz nasıl annenize böyle özür dilettiriyorsunuz hemde hiç suçu filan yokken balık kokmaya başlamış siz farkında değilsiniz

Butun yorumlari okudum ve konunu okudum
arkadaslara katilmamak mumkun degil..
benim sahsen hazmedemeyecegim durumlar bunlar!
4 aylik adam bunlari nasil yapar
4 aylik tanisma surecinde nasil bu kadar saygisizlik olur!
BABANA ve ANNENE bunlari soyleme cesaretini nasil verdin o adama!
cokmu caresiz kaldinda oyle bir insanla nisanlandin
yazik degilmi sana? egitimci olacaksin ve bir insan sana tokat atma ihtimalinden
bahsediyor. Aileni sil diyor. Seni bu yasa getirip okutmus insanlara
karsi fisliyor!
silkelen o insan evlendiginiz zaman sana neler yapar aklin aliyormu?
cidden cok sasirdim..
babanin yuzune telefon kapatmak
annesi babasi yasindaki insanlara "benden ozur dileyecekler" diye simarmasi
bu kadar küstahlasmasina izin vermeyecektin

okurken bile sinirlendim yaşasam ne olur bilemiyorum bu adamdan koca olmaz şimdiden böyle davranan ilerde neler yapmaz çok taviz vermişsin annenle babanla nasıl öyle konuşur kendini ne sanıyor ne demek bi tek kız onda mı var o zman gitsin başka kız bulsun valla çok alttan almışsın bana böyle yapacak adamın bi daha yüzüne bakmam ayrı ev tutalım 1 sene sonra barışırız bu ne demek yaa inanamıyorum bu adamın kişiliği yerine oturmamış kendini başka dünyadan falan mı sanıyor anlamadım o ne biçim konuşmalar bu adamla hayat geçmez benden söylemesi benim eşimde çok sinirli ama hayatta böyle laflar duymadım ağzından yol yakınken bir an önce ayrıl inan gün geçtikçe daha beter olur aynı evi paylaşırsan kendine yazık etme çok daha iyilerini bulursun bence bu adama o akıttığın gözyaşların değmez hala inanamıyorum daha söyleyecek çok şeyim var ama kalsın eğer dewam edersen daha çok ağlarsın yazık

Butun yorumlari okudum ve konunu okudum
arkadaslara katilmamak mumkun degil..
benim sahsen hazmedemeyecegim durumlar bunlar!
4 aylik adam bunlari nasil yapar
4 aylik tanisma surecinde nasil bu kadar saygisizlik olur!
BABANA ve ANNENE bunlari soyleme cesaretini nasil verdin o adama!
cokmu caresiz kaldinda oyle bir insanla nisanlandin
yazik degilmi sana? egitimci olacaksin ve bir insan sana tokat atma ihtimalinden
bahsediyor. Aileni sil diyor. Seni bu yasa getirip okutmus insanlara
karsi fisliyor!
silkelen o insan evlendiginiz zaman sana neler yapar aklin aliyormu?
cidden cok sasirdim..
babanin yuzune telefon kapatmak
annesi babasi yasindaki insanlara "benden ozur dileyecekler" diye simarmasi
bu kadar küstahlasmasina izin vermeyecektin

üstteki yazıma bunları da ekliyorum ağzınıza sağlık

Kusura bakma arkadaşım ama okudukça sinirden inan yerimde zıpladım.
Kim bu ya ne sanıyor kendini.
Hem sana hem ailene ne biçim tavırlar bunlar.
Babanın yüzüne telefon kapatmalar, evimize gelemezler demeler...
Kocaymış, dövermiş de severmiş de. sinirlenip tokat da atarmış. ailen de buna karışamazmış...oldu canım çok biliyor beyefendi.
Saygısız, bencil, hadsiz,dengesiz.... inan o kadar sinirlendim ki daha çok şey yazacağım da yazılmıyor işte.
Arkana bile bakma arkadaşım. Yakma kendini diyorum başka da bir şey demiyor.

yazık etme canım kendıne su anda boyle ya aynı evde yasamaya baslayınca neler olacak dusunemıyorum bıle. 4 aylık bır ılıskı bu ne kadar tanıyabılırsınkı onu daha yenı yenı ogrenıyorsun hatta ne kadar ınatcı bır ınsan oldugunu.ayrıca aılende cok alttan almıs.

ayrica demissinki hatalarini gormemezlikten geldim
ve mutlu mesud 4 ay gecirdik
devekuslarida tehlikeyi gorunce kafasini kuma gomer
sen iyi niyetinden ve uysal bir yapin oldugundan
bir seyleri gormek istemedin fakat
4 aylik iliskilerde birak aileye saygisizlik
askin doruklari, sevginin yumusakligi var
bu adam tokat gibi laf yapistiriyor
diktator gibi komut veriyor
esim diye sahiplenecegi genc kizi
ailesinden söküp alip babasinin onuruyla oynuyor
annesinin gururunu kiriyor
ailenin kiymetini bil diyorum baskada bir sey demiyorum artik

2 günlük damat adayı,nasıl oluyor da kayınvaldesine bir araba laf sayıp,üzerine özür istiyor ? Benim bildiğim damat saygıda kusur etmez.Annen konuşacak,o dinleyecek,terbiye sınırlarını aşmadan kendini savunup,anneni ikna edecekti.Bu nasıl hadsizliktir ? Bir de ipleri şimdiden koparmalar,rest çekmeler,babanın suratına telefon kapamalar...Kusura bakma ama bu adamdan koca moca olmaz,inatçı filan değil,düpedüz zorbaymış nişanlın.Umarım artık eski nişanlındır.Resmi nikah oldu diye sakın boyun eğme,zararın neresinden dönsen kardır,herşeyin bir çaresi var.Bak bir de akıl vermiş zaten birlikte mahkemeye gideriz diye,ne güzel işte,kurtul gitsin bir an önce.

bu adam bulunmaz hint kumaşı mı arkadaşım?sana değer vermediği ortada, kaç kurtul.

Back
X