Nişanlımdan ayrıldım :( Yardımınıza ihtiyacım var.

miray_bom

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
33
14
31
Nişanlımla annemin saçma sapan tavırları yüzünden ayrıldım. Benden 10 yaş büyüktü ve gayet güzel anlaşıyorduk. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu ve iş güç sahibi gerçekten temiz bir insandı. Ona ve ailesine çok kötü şeyler yaşattı bizimkiler fakat asla saygılarını bozmadılar bize karşı ve beni aylarca ailemi ikna ederim diye bekledi. Ben bizimkilerin dolduruşlarına geldim sürekli ve ona yalanlar söyledim sonunda beni bıraktı. Geçen akşam ona mail gönderdim beni affeder misin diye verdiği cevabı aşağıya kopyaladım Ne cevap verebilirim? :KK43:((((

Seni maille benden af dileyen bir insan olarak değil karşımda gelecek planları yaptığım sevgilim olarak görmek için çok mücadele ettim. Gayet samimi ve heyecan dolu duygularla başladığım ilişkimin sonunda ciddi bir hayal kırıklığıyla senden kopmak üzüntü verici. Senin kendi kalbini dinlediğin dönemlerde yaşamış olduğumuz beraberliğin sonunda çok mutlu bir hayatımız olacağına binlerce kez şahit oldum. Ailen tarafından ortada hiçbir sorun yokken defalarca kez reddedilmeme rağmen halen seni istememim sebebi buydu. Ard arda yaşadığım onlarca hayal kırıklığından sonra omurgam paramparça olana dek yanında duracak kadar onursuz olamazdım. Senin yanında kendimi dünyanın hem en değerlisi hemde değersizi hissettim. Hayat bir gerçekti benim için ve yalanlarla tüketilecek kadar basit göremezdim. Umarım sende birgün bu ilişkiden elde ettiğin tecrübelerle yarın hayatına dahil edeceğin insana karşı dürüst davranır aynı zamanda kendi hayatının akışını etkileyen bir kararı kendin verebilme olgunluğuna erişirsin. Kendi pişmanlığını yaşama hakkını başkasına asla verme. Ben seni ve aileni kendi vicdanımda affettim. Hayatıma kendi doğrularımla devam edeceğim fakat tek başına. Sana benden sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.

offf çok fena :KK43:
konuşma ve cümlelerinden belli adam kaybedilecek biri değilmiş
geri dönme ihtimali yok neredeyse, ancak aileni silersen belki
bu da değer mi düşünülür..

Ailemi silemiyorum ama onsuz yapamıyorum :KK43: İlişkimiz süresince bana çok değer verdi asla kötü sözle konuşmazdı şimdi pişmanlığını yaşıyorum 3 ay geçti.Ona ne zaman yazsam cevap veriyor bana saygısını bozmadan ama ben tekrardan kazanmak istiyorum annem sinir hastası tedavi olmuyor hep zorluk çıkartıyor.Bana hiç unutmuyorum ayrılmaya yakın şunları demişti "hayatım biz seninle mutlu bir yuva kurmak istiyoruz sen annenin bir sözüyle hemen beni yarı yolda bırakırsan ben nasıl güveneceğim sana.Yarın seninle binbir emek ve zorlukla kurduğum çatının altında ezilme riskim olmasına rağmen seni yine istiyorum fakat tek taraflı bir mücadele ile nasıl biz olacağız ? Ben sana çoğu kez ailenin rızasını almanın ne kadar önemli olduğunu söyledim ve gelip seni ailenden istedim.Seni ilişkinin başından sonuna kadar asla yarı yolda bırakmadım.Nazar mı kader mi bu yaşadıklarımız bilemiyorum fakat bazen kader insanların dudaklarının arasında sıkışıp kalıyor.Ben hayatım boyunca hep bir sevgilim olsun ve o insan benim evleneceğim kişi olsun dedim ve bu yaşıma kadar senin dışnda hayatımda kimseye yer vermedim.Evliliğin her anlamda sana daha yakın olabilmek dışında bana çekici gelen bir tarafı yoktu.O yüzden benim bu kararlı duruşumun aynısı senden bekledim her zaman."

:KK43: Çok yıprandım ne yapacağımı bilemiyorum artıkkkkkk

Ailemi silemiyorum ama onsuz yapamıyorum :KK43: İlişkimiz süresince bana çok değer verdi asla kötü sözle konuşmazdı şimdi pişmanlığını yaşıyorum 3 ay geçti.Ona ne zaman yazsam cevap veriyor bana saygısını bozmadan ama ben tekrardan kazanmak istiyorum annem sinir hastası tedavi olmuyor hep zorluk çıkartıyor.Bana hiç unutmuyorum ayrılmaya yakın şunları demişti "hayatım biz seninle mutlu bir yuva kurmak istiyoruz sen annenin bir sözüyle hemen beni yarı yolda bırakırsan ben nasıl güveneceğim sana.Yarın seninle binbir emek ve zorlukla kurduğum çatının altında ezilme riskim olmasına rağmen seni yine istiyorum fakat tek taraflı bir mücadele ile nasıl biz olacağız ? Ben sana çoğu kez ailenin rızasını almanın ne kadar önemli olduğunu söyledim ve gelip seni ailenden istedim.Seni ilişkinin başından sonuna kadar asla yarı yolda bırakmadım.Nazar mı kader mi bu yaşadıklarımız bilemiyorum fakat bazen kader insanların dudaklarının arasında sıkışıp kalıyor.Ben hayatım boyunca hep bir sevgilim olsun ve o insan benim evleneceğim kişi olsun dedim ve bu yaşıma kadar senin dışnda hayatımda kimseye yer vermedim.Evliliğin her anlamda sana daha yakın olabilmek dışında bana çekici gelen bir tarafı yoktu.O yüzden benim bu kararlı duruşumun aynısı senden bekledim her zaman."

:KK43: Çok yıprandım ne yapacağımı bilemiyorum artıkkkkkk
Kaç yaşındasinz siz ve o ?

Ben 25 o 35
Canım bak bence hayirlisi buymuş de bırak boşver ailemn istemiyosa ilerde de bi çok sorunlar olcak inan ki bak yaşayan biri olarak sölüyorum evlennce hersey degisiyo belki şimdi böle görünen insan evlendikten sora senn burnundan getircek annenlere göndermicek yani herseyiii düşün tart evlilik bambaska bisey ve lütfen uzulme daha çok gençsinnn

Ne kadar naif birisiymiş ya.
Kötü olmuş ama bence sizde ona aynı naiflikte bi veda mesajı yazıp çıkın hayatından . Nişanlılığınız sorunlu olmuş bari ayrılığınız ayıpsız olsun. Aklında güzel kalın en azından.
Aklımdan bir saniye bile çıkmıyor hiçbirşey yapamıyorum :KK43: şimdi beni ayıran annem mutlu ben mutsuzum ve onu kazanmak istiyorum

Ben bu kadar asil bir reddediş görmedim. Çok kararlı görünüyor, geri dönüşü zor gibi. Benim bile içime oturdu kurduğu cümleler ya.
Bi de sormadan edemeyeceğim. Neden mail??
Ayrıldığımız gün ailemle konuşma konusunda aylardır ona yalan attığımı anlayınca seni engelliyorum çünkü görünce içim kaldırmaz bizim için en doğrusu bu dedi. :KK43:

Son zamanlarda okuduğum en asil nokta koyuş yazısı bu...:110: ne yaptınız bu kadar? Anneniz madem hastaymış neden onun lafıyla hareket ettiniz? Neden sizi seven insana bunları yaptınız? Niye istemedi anneniz biraz detay verseydiniz daha iyi anlardık.

Canım bak bence hayirlisi buymuş de bırak boşver ailemn istemiyosa ilerde de bi çok sorunlar olcak inan ki bak yaşayan biri olarak sölüyorum evlennce hersey degisiyo belki şimdi böle görünen insan evlendikten sora senn burnundan getircek annenlere göndermicek yani herseyiii düşün tart evlilik bambaska bisey ve lütfen uzulme daha çok gençsinnn
------------------
Ona yaşattıklarımı bilsen :KK43: onca olaya rağmen hep aynıydı bu adam ailem hakaret etti yinede saygısını bozmadı babam telefonda sözü atıyoruz saygısını bozmadı yinede ailendir dedi babamı aradı yüzüme söyleyin geleyim dedi kabul etmediler.Burnumdan getireceğini bilsem bir dakika düşünmezdim hemen soğurdum :KK43:

Son zamanlarda okuduğum en asil nokta koyuş yazısı bu...:110: ne yaptınız bu kadar? Anneniz madem hastaymış neden onun lafıyla hareket ettiniz? Neden sizi seven insana bunları yaptınız? Niye istemedi anneniz biraz detay verseydiniz daha iyi anlardık.

Annem söz günü onun akrabalarına kafayı taktı.İsteme sonrası dua edilmesi hoşuna gitmedi ve bir gün sonra benimle onu görüştürmedi telefonda o da farklı bir şehirde yaşıyordu anneme telefon açıp saygılı şekilde bir sorun mu var acaba diye sordu annem telefonda bu soruyu sorduğu için ona hakaretler etmeye başladı ve annem babama baskı yaptı nişanı bozması için.Babam telefonda onu aradı nişanı bozduk dedi saygısını bozmadı şok oldu cevap veremedi babama.Sonra annem telefonumdan onu ve ailesini engellettirdi bana ulaşamaması için.Bana mail attı seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diye.Annem bu maili görüp onu incitecek kelimeleri benim ağzımdan yazılmış gibi yazdı hayatım çık dedi.Sonra babamı aradı biz birbirimizi seviyoruz problem ne ise konuşalım dedi ama babam biz bitirdik artık bu iş bitti dedi.Beni ailemi ikna etmem için 8 ay bekledi fakat ben korkumdan ona hep yalanlar söyledim en sonunda bıraktı.Ben üzerine yine onu suçladım :KK43: dayanamadı artık ve şimdi ben pişmanım o hayatına devam ediyor annemde mutlu gayet.

X