nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Nişanlınız da gizliyor birşeyleri gibi...
Ama neyi?
Siz arıza çıkarmayın diye mi bahsetmedi?
Belki...

Fatura detayını isteyin, daha net sonuçlar alırsınız.
dedğim gibi artık isteyemem.. hattı kapalı çünkü. değştrmiş olmalı ilk aklıma gelse idi keşke bunu yapmak

Kizin nosu varmış sizde kizi arayin nisanlinizin tlfnundan gelen arama yada msj ekran görüntüsü kaydedip size yollaasin

Bence illa erkek yüz veriyor diye bir sey yok nisanliniz hakli olabilir, beni de uzun bir müddet reddettigim bir erkek rahatsiz etti. Yüz vermeyi bırakın adama cevap dahi yazmiyodum. Ama surekli aradı mesaj attı sizofrene bagladi. En sonunda hattimi degistirdim. Bazi insanlar gerçekten cok igrenc. Kızlardan da böyle gurursuzlar var. Bence sakin olun ve doğrusunu ogrenip oyle eyleme geçin. Eger nisanliniz hakliysa bosuna kirmis olursunuz.

valla ben nişanlına inandım gibi arkadaşım ... kendin demişsin rahatsız ettiğini söylese bile kıyameti koparırdım diye ... güven sorunun var sanırım kızda bunun farkına varmış belli .. çok basit vesıradan seyler söylediği kızın, yok nişanlı oolduğunu bilse konuşmazmış da sen kendine yazık ediyomuşsunda ooo baait bi kız belli .... facefalan varsa kapatın numaralarınızı dedeğiştirin... düğününe odaklan luzumsuz insanlarla uğraşma :)
evet ccanm cok büyük bir şekilde güven sorunu yaşıyorum bunun nedeni erkek arkadaşım değil aslında .. arkadaş çevrem.. su bu o yüzden ode sizin gibi dedi yine aynısını yapacaktın duru diyemedim söylemeyedim gibi..
evet kızın konuşmalarıda cok çelişkili ama ben emin olmadan bu ilişkiye devam edemem ki.. ispatlanmasıda mümkün olmayacak :KK43:

nişanlım değştrmiş
ece denilen o kızda telefonu açmadı aradım durdum sürekli :KK43:
Nişanlınız durup durup olayın üstüne mi değiştirdi numarasını?

Birlikte hattın olduğu operatörün şubesine gidin. Vardır bence dökümü görüntülemenin bir yolu.

Bugün değiştirdi diye gıcık oldum şu an.

artık alamam sanırım çünkü hattını değştirmiş bu hattından birdaha aramadı
tanımadıgımbir numara arayp durdu :KK43:
Muhtemelen kız da var bir sakatlık belki onun sizle nişanlanmanızı yediremedi kendine. eğer ses kaydı olsaydı ve o kayıtta herhengi bir vaat verilmiş olsaydı bir dakika durmaz sen aradığın anda dinletirdi :KK51:

dedğim gibi artık isteyemem.. hattı kapalı çünkü. değştrmiş olmalı ilk aklıma gelse idi keşke bunu yapmak
Şu saatten sonra devamlı takipte kalın o zaman.
Tabii sezdirmeden...
Herşey hallolmuş gibi davranın, alttan alttan kontrolleri devam ettirin. (;

O zaman nişanlınız yanınızdayken ona "napiyosn" gibi bir mesaj atsın. Bakalım nasıl bir cevap gelecek.

Benim de 4 yıl önce ayrıldığım şahıs mesajlarla vs peşimi bırakmak bilmemişti, hiçbirine cevap vermedim, önceleri gitgide arttı mesajlar sonra azalmaya başladı ama hala yılda 1 kere de olsa mesaj atıyor, bir de evlenmiş barklanmış ve benim ciddi bir ilişkim olduğunu bildiği halde.. Yüzsüz insanlar böyle işte.. Ben de bir mesajına cevap versem biz de sizin gibi oluruz heralde.. Bence kız yalan söylüyor ama nişanlında da suç var. Hiç takmasaydı kızın mesajlarını, aramalarını kız bu kadar yüz bulamazdı.

Muhtemelen kız da var bir sakatlık belki onun sizle nişanlanmanızı yediremedi kendine. eğer ses kaydı olsaydı ve o kayıtta herhengi bir vaat verilmiş olsaydı bir dakika durmaz sen aradığın anda dinletirdi :KK51:
evet bende öyle düşündüm .. ama ya erkek arkadaşım onu ikna ettise yapma etme bilmem ne diyerek bunlarda geliyor aklıma :KK43:

Benim de 4 yıl önce ayrıldığım şahıs mesajlarla vs peşimi bırakmak bilmemişti, hiçbirine cevap vermedim, önceleri gitgide arttı mesajlar sonra azalmaya başladı ama hala yılda 1 kere de olsa mesaj atıyor, bir de evlenmiş barklanmış ve benim ciddi bir ilişkim olduğunu bildiği halde.. Yüzsüz insanlar böyle işte.. Ben de bir mesajına cevap versem biz de sizin gibi oluruz heralde.. Bence kız yalan söylüyor ama nişanlında da suç var. Hiç takmasaydı kızın mesajlarını, aramalarını kız bu kadar yüz bulamazdı.
haklsınız nişanlımdada suç var..ama eğer gerçekten konuşma içerikleri kızın dediği gibi ise bu aldatmak olmaz mı . :KK43: kız görüştük dedi hep konuşuyoruz dedi bana hayallerımızden bahsettik dedi :KK43:

Kim 4 yil sonra birden eski sevgilisine "napiyorsun" diye mesaj atar akil var mantik var ya...

Belli iste konuştukları önceden
1 2 aftadır zaten rahatsız edip duruyormuş canm
nişanlım sonradan söyledi bunları
bana rahatsız ettiğini diyememiş çünkü yine aynısını yaparım dinlemeden etmeden diye
dedikleri bu şekilde :KK43:

X