Yav durup durup yazasım geliyor bu konuya. Bugüne kadar nice başlıklar açıldı bekaretle ilgili, hiçbiri beni bu kadar rahatsız etmedi. Arkadaşım yokluk çektirdim ne demek? Sen kullanılacak bir eşya mısın? Bedenini sunman varlığa, esirgemen de yokluğa mı delalet? Bu nedir Allah aşkına ya. Erkeğe sunulacak nimet gözüyle bakmayın artık şu bedenlerinize. Cinsellik öyle bir şey değil çünkü. Cümlelerin birinde de "Bizim için sorun değil de erkek sonuçta o dayanamaz" gibi bir şey söylemişsin. Niye bizim için sorun değilmiş? Bizim organlar mühürlenince durduruluyor da onların ki patlamaya hazır bomba mıdır? Evet sperm boşaltımı gereklidir onlar için de, bir kadın vücudu gerekli değil takdir edersiniz ki. Hani pimi çekince "kadın istiyooomm kadııınn" demiyor vücut.
Durup durup geriliyorum yeminle. Adama söylemedim yokluk çektirdim bari sevişseydim bak çok kızacak şimdi diyorsunuz. Siz neredesiniz? Yokluğu gidermesi gereken bir vücuttan mı ibaretsiniz? Bence evlenin siz bu adamla valla bak. Süper bir çift olursunuz. Karşı taraf sağlıklı erkek bık bık diye bedensel ihtiyaçlarını karşılamak için teklifte bulunuyor. Keza ona yokluk çektirdiğiniz için de kızması muhtemel. Hani haksızlığa gelemiyor ya paşa. Bakire olmayan bir kızın yokluk çektirmesi de haksızlık çünkü. Bakire olmayan tüm kadınlar bedenlerini ihtiyaç malzemesi olarak kullandırmalı. Çünkü kadını engelleyen tek şey zar. Zar yoksa malzemeden ibarettir. İşte sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu ülkede hala dul insanlar hakkında türlü iğrenç yorumlar yapılıyor. Sebebi budur işte. Siz de efendi adam bulmuşum daha iyisini mi bulacağım diye ürküp bedeninizi hangi zamanda kullansam acaba diye plan yapmaktasınız. Muhteşem bir ilişki yahu. Evlenmelisiniz kesinlikle.
Bak gözüm seğiriyor. Bir yazınızda da "ben eğlendim günümü yaşadım ama tavsiyemdir siz efendiyi seçin. Mutlu olmak benim de hakkım. Yalanımı söylerim mutlu da olurum" diye muhteşem nasihatler sunmuşsunuz. E o zaman biz erkeklerin her haltı yiyelim ama bakire kız alalım mantığına boşuna küfür ediyoruz. Boşuna yerin dibine sokuyoruz erkekleri. Al işte bu da kadın versiyonu. Her şeyi yaparım yalanımı söylerim bakir efendi adam alırım çünkü mutluluk açılmamış fermuarın altında gizlidir.
Ne istiyorsanız yapın valla bak. Bakirelik zerre umurumda değil de, böylesine kirlenmiş vicdanları gördükçe insanlıktan tiksiniyorum. Bu zihniyetteki erkeklerden de kadınlardan da nefret ediyorum.
Anlattıklarından senin sevgilini kaybetmekten korktuğunu değil, sevgilinin bu durumu öğrendiği zaman edeceği lafları kaldıramamaktan korkuyorsun.
Yani bu adamı sevmiyorsun.
Ha seviyorsan da akışına bırak.
Bakireliğe önem verdiğini de düşünmüyorum sevgilinin. Nişanlı olmanız evleneceğiniz anlamına gelmiyor,düğün gününden 1 gün önce ayrılan çiftler var. Neyin ne olacağı belli olmuyor.
Eğer önem verseydi evleneceğiniz günü beklerdi. Bazı tatları önceden yaşamak istemiş sadece. İleriyi düşünmeden.
Siz bu yaşadığınız şeyden pişmansınız,eğer söylerseniz çok çok büyük bir tepkiyle karşılaşacaksınız. Ama "neden bakire değilsin" konusunda değil, "benden kendini neden 7 ay-1 sene sakındın? bu haksızlığı bana niye yaptın?" konusunda. En azından bu konuda daha fazla söz duyacaksın gibi.
Tavsiyem söylemen tarafında. Zira bunu kendine yediremezse ve yazdığım soruları sorarsa ne hissettiğini söylersin. Ama yalan katmadan.
Ayrılırsanız da çok büyük travma yaşayacağını düşünmüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Bazı noktalarda çok haklı, bazılarında ise çok yanlış anlamışsınız. İlk olarak, Onu sevmez olur muyum? ilk sayfaya yazdığım gibi, platonik olarak hoşlanırken sırf beni görmesi için çıkma teklifi hariç her şeyi yaptım, daha sonra ailemi ikna ettim, ona bir kez olsun trip attığımı dahi hatırlamıyorum. Hatta biraz onu mutlu etme isteği biraz da malum eksikliğimi telafi etme dürtüsüyle nişanlılığımızı cinsel manada birlikte geçirmeye dahi niyetlendim. Ama aylar boyu ima etmeye bile cesaret bulamadım. Sonunda da, o pat diye teklif edince hazırlıksız yakalanıp reddettim. Daha sonra bakir olduğunu öğrenmemle de söz konusu olmaktan dahi çıktı.
Bak, "nişanlım şöyle mükemmel, böyle iyi, öyle 4-4'lük" demek bana antipatik geldiğinden daha dolaylı anlatmak için "onu kaybedemem" kısmını aşırı vurguladım, millet biraz da farklı anlayıp neler yazmış. Yani insan 26'sına gelene kadar bir sürü arkadaşını başgöz edip yukarıdaki övgüleri duyuyor ama sonra adamlara bakıyorsun adam değiller. Ben, "183cm boyu, 79kg ağırlığı var, bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği, işi gücü, evi arabası var, anne/babası düzgün insanlar, 20 askerin sorumluluğunu alıp bi kaç kez silahlı çatışmaya girmiş, düzenli spor yapan hatta bir idda sonucu daha genç olan kardeşimin yaptığı şınav kadar onu sırtına alıpta yapabilen, evinde bir duvar kitaplığı olan ve bana kitap verip iki hafta sonra sınav yapan, bekar evini derli toplu tutan..." diye sıralasaydım millete ne kadar itici gelecekti. Ben de "onu kaybetmek istemiyorum" diyorum.Zaten ben de oluruna bıraktım. Diktirmeyi de düşünmüyorum(imkansızlığını geçtim, bari bunu yapmayayım). Aldığım risk tamamen "Eğer" lere dayanıyor ama içimden her şeyin iyi olacağı geçiyor: Her şeyden önce "senden niye kan gelmedi" diye kolumdan tutup doktora götürecek, rapor isteyecek biri değil allaha şükür. Hatta hiçbir şey dememe, kafasına bile takmama ihtimali de oldukça yüksek. Yani kafasına takacak dahi olsa zihninde bir düzine senaryo canlanır, bunlar arasında olabilecek en kötü senaryo dahi, en hafifi "benden kendini neden 7 ay-1 sene sakındın?" lafını duymama sebep olabilecek itirafımın seviyesine ulaşamaz. Vicdan meselesinde de zaten rahatsız olmasam, bi kaç kez itiraf etme denemesi yapmaz, cesaret edemesem de kadınların kolay kolay olur vermeyeceği nişanlılıkta birlikte olmak eylemini kafamda kurmazdım. Belki hoşgöyle belki de başka şeylerle elimden geldiğince eksiğimi telafi edeceğime inanıyorum. Nişanlım da bu telafimi başlı başına "+" olarak görecektir.
Bu kadar şeffafça yazdığım için kusura bakmayın. Eğer yedi ay sonra "İntihar etmek istiyorummm" diye bir güncelleme yapmazsam durumum iyi gibidir.
Hoşça kalın.
Yav durup durup yazasım geliyor bu konuya. Bugüne kadar nice başlıklar açıldı bekaretle ilgili, hiçbiri beni bu kadar rahatsız etmedi. Arkadaşım yokluk çektirdim ne demek? Sen kullanılacak bir eşya mısın? Bedenini sunman varlığa, esirgemen de yokluğa mı delalet? Bu nedir Allah aşkına ya. Erkeğe sunulacak nimet gözüyle bakmayın artık şu bedenlerinize. Cinsellik öyle bir şey değil çünkü. Cümlelerin birinde de "Bizim için sorun değil de erkek sonuçta o dayanamaz" gibi bir şey söylemişsin. Niye bizim için sorun değilmiş? Bizim organlar mühürlenince durduruluyor da onların ki patlamaya hazır bomba mıdır? Evet sperm boşaltımı gereklidir onlar için de, bir kadın vücudu gerekli değil takdir edersiniz ki. Hani pimi çekince "kadın istiyooomm kadııınn" demiyor vücut.
Durup durup geriliyorum yeminle. Adama söylemedim yokluk çektirdim bari sevişseydim bak çok kızacak şimdi diyorsunuz. Siz neredesiniz? Yokluğu gidermesi gereken bir vücuttan mı ibaretsiniz? Bence evlenin siz bu adamla valla bak. Süper bir çift olursunuz. Karşı taraf sağlıklı erkek bık bık diye bedensel ihtiyaçlarını karşılamak için teklifte bulunuyor. Keza ona yokluk çektirdiğiniz için de kızması muhtemel. Hani haksızlığa gelemiyor ya paşa. Bakire olmayan bir kızın yokluk çektirmesi de haksızlık çünkü. Bakire olmayan tüm kadınlar bedenlerini ihtiyaç malzemesi olarak kullandırmalı. Çünkü kadını engelleyen tek şey zar. Zar yoksa malzemeden ibarettir. İşte sizin gibi düşünen insanlar yüzünden bu ülkede hala dul insanlar hakkında türlü iğrenç yorumlar yapılıyor. Sebebi budur işte. Siz de efendi adam bulmuşum daha iyisini mi bulacağım diye ürküp bedeninizi hangi zamanda kullansam acaba diye plan yapmaktasınız. Muhteşem bir ilişki yahu. Evlenmelisiniz kesinlikle.
Bak gözüm seğiriyor. Bir yazınızda da "ben eğlendim günümü yaşadım ama tavsiyemdir siz efendiyi seçin. Mutlu olmak benim de hakkım. Yalanımı söylerim mutlu da olurum" diye muhteşem nasihatler sunmuşsunuz. E o zaman biz erkeklerin her haltı yiyelim ama bakire kız alalım mantığına boşuna küfür ediyoruz. Boşuna yerin dibine sokuyoruz erkekleri. Al işte bu da kadın versiyonu. Her şeyi yaparım yalanımı söylerim bakir efendi adam alırım çünkü mutluluk açılmamış fermuarın altında gizlidir.
Ne istiyorsanız yapın valla bak. Bakirelik zerre umurumda değil de, böylesine kirlenmiş vicdanları gördükçe insanlıktan tiksiniyorum. Bu zihniyetteki erkeklerden de kadınlardan da nefret ediyorum.
Bazı noktalarda çok haklı, bazılarında ise çok yanlış anlamışsınız. İlk olarak, Onu sevmez olur muyum? ilk sayfaya yazdığım gibi, platonik olarak hoşlanırken sırf beni görmesi için çıkma teklifi hariç her şeyi yaptım, daha sonra ailemi ikna ettim, ona bir kez olsun trip attığımı dahi hatırlamıyorum. Hatta biraz onu mutlu etme isteği biraz da malum eksikliğimi telafi etme dürtüsüyle nişanlılığımızı cinsel manada birlikte geçirmeye dahi niyetlendim. Ama aylar boyu ima etmeye bile cesaret bulamadım. Sonunda da, o pat diye teklif edince hazırlıksız yakalanıp reddettim. Daha sonra bakir olduğunu öğrenmemle de söz konusu olmaktan dahi çıktı.
Bak, "nişanlım şöyle mükemmel, böyle iyi, öyle 4-4'lük" demek bana antipatik geldiğinden daha dolaylı anlatmak için "onu kaybedemem" kısmını aşırı vurguladım, millet biraz da farklı anlayıp neler yazmış. Yani insan 26'sına gelene kadar bir sürü arkadaşını başgöz edip yukarıdaki övgüleri duyuyor ama sonra adamlara bakıyorsun adam değiller. Ben, "183cm boyu, 79kg ağırlığı var, bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği, işi gücü, evi arabası var, anne/babası düzgün insanlar, 20 askerin sorumluluğunu alıp bi kaç kez silahlı çatışmaya girmiş, düzenli spor yapan hatta bir idda sonucu daha genç olan kardeşimin yaptığı şınav kadar onu sırtına alıpta yapabilen, evinde bir duvar kitaplığı olan ve bana kitap verip iki hafta sonra sınav yapan, bekar evini derli toplu tutan..." diye sıralasaydım millete ne kadar itici gelecekti. Ben de "onu kaybetmek istemiyorum" diyorum.
Zaten ben de oluruna bıraktım. Diktirmeyi de düşünmüyorum(imkansızlığını geçtim, bari bunu yapmayayım). Aldığım risk tamamen "Eğer" lere dayanıyor ama içimden her şeyin iyi olacağı geçiyor: Her şeyden önce "senden niye kan gelmedi" diye kolumdan tutup doktora götürecek, rapor isteyecek biri değil allaha şükür. Hatta hiçbir şey dememe, kafasına bile takmama ihtimali de oldukça yüksek. Yani kafasına takacak dahi olsa zihninde bir düzine senaryo canlanır, bunlar arasında olabilecek en kötü senaryo dahi, en hafifi "benden kendini neden 7 ay-1 sene sakındın?" lafını duymama sebep olabilecek itirafımın seviyesine ulaşamaz. Vicdan meselesinde de zaten rahatsız olmasam, bi kaç kez itiraf etme denemesi yapmaz, cesaret edemesem de kadınların kolay kolay olur vermeyeceği nişanlılıkta birlikte olmak eylemini kafamda kurmazdım. Belki hoşgöyle belki de başka şeylerle elimden geldiğince eksiğimi telafi edeceğime inanıyorum. Nişanlım da bu telafimi başlı başına "+" olarak görecektir.
Bu kadar şeffafça yazdığım için kusura bakmayın. Eğer yedi ay sonra "İntihar etmek istiyorummm" diye bir güncelleme yapmazsam durumum iyi gibidir.
Hoşça kalın.
Hayatta boyle seyler aklima gelmezdi bekarken
Hatta esimden hoslandigim halde sırf beni yanlis anlayacak diye köşe bucak kactigimi bilirim :)
Ne safmisim ya bu cumleleri okuyunca kendi halime guldum komik geldi:)
konu sahibi çok profesyonelmiş. bende niye sevgili bulamıyorum diye üzülüyorum. demek ki bu taktikleri uygulamak lazımmış. biz boşuna hoşlanınca kaçıyormuşuz.
Aynen canim
Konu sahibi bayaaa bi profesyonel calismis :) biz cok amatör kalmisiz da haberimiz yokmuş:)
Gerci yine istemem. Simdi bile kavga etsek onun adimini bekliyorum cogu zaman. Bence kadin agir olmalı. Erkek kosmali peşinde:)))))
bencede katılıyorum. kadın ağır olmalı yoksa adamlar kıymet bilmiyor. başka gözle bakıyorlar.
Bilemiyorum canim belkide agir olan bayanlar pek cinsel iliski yaşamıyor evlilikten once..
konu sahibini kınamak istemem. bir hata yapmış zamanında... birlikte olmayanlara öcüymüş gibi bakıyorlar. adamların işi bitip köşeye attıklarında evlenmeden birlikte olanlar burayı ağlama duvarına çeviriyorlar . nasıl nerede diktire bilirim diye soruyorlar. bence evlenmeden birlikte olunmamalı. doğru olanı bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?