Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacak en akıllıca şey bunu kendisine açıklaman. He başkasıyla yattın bunca zaman niye benle yatmadın muhabbetine girerse tekmeyi vurmaya da hazırlıklı ol.
Abi kardeş samimiyetini nasıl bu durumla bağdaştırdınız. Ben onu anlayamadım.
konu sahibini kınamak istemem. bir hata yapmış zamanında... birlikte olmayanlara öcüymüş gibi bakıyorlar. adamların işi bitip köşeye attıklarında evlenmeden birlikte olanlar burayı ağlama duvarına çeviriyorlar . nasıl nerede diktire bilirim diye soruyorlar. bence evlenmeden birlikte olunmamalı. doğru olanı bu...
al bendende okadar yani .. .neyin acelesi anlamadım bu . seni seven zaten evlenir usuluyle herşey olur ..
sen bakire misin kıh kıh diye gülenler iş evlenmeye gelince masum kız oluyorlar birden ...
katılıyorum.
bi zar nedir ki diyolar. herşeyi yapıyolar. sonraa gelip evlencem ne yapcam ben diyolar. yaptıysanda sonuna kadar arkasında duracaksın.
Abi kardeş samimiyetini nasıl bu durumla bağdaştırdınız. Ben onu anlayamadım.
Yapacak en akıllıca şey bunu kendisine açıklaman. He başkasıyla yattın bunca zaman niye benle yatmadın muhabbetine girerse tekmeyi vurmaya da hazırlıklı ol.
Sizinle birbirimizi anlamayacak kadar farklı noktalardan bakıyoruz sanırım. Farazi olarak söylüyorum diyelim ki "niyetinin evlilik olduğuna kuşku duymadığım nişanlıma" gerdek gecesi itirafımı yaptım. Ve bana O bahsettiğiniz muhabbetin bir benzeriyle fırça atmadı.
- Ya hakkını savunamayacak kadar pısırık biridir.
- Ya nişanlılık süresince işini zaten görmüştür/cinsel manada göreceğini görmüştür.
- Ya cinsel manada noksandır.
- Ya da önündeki parçaları birleştirebilecek kadar zeki değildir.
Ha daha ağır ve başka türlü bir tepki verse o çok küfrettiğiniz "zar delisi geri kafalı" erkeklerdendir. Sizin "karakterli" diye bahsettiğiniz erkek tipini tam olarak kavrayamıyorum. Muhtemelen ya gerçekte olmayan, çok idaelize bir tipten bahsediyorsunuz ya da size rol kesen erkeklere inanıyorsunuz.
Aslında konuya teşrif eden; "kafalarındaki kötü kızı" benimle bağdaştırıp hesap sormaya kalkanlar ve yüzlerinde gülümseme ama gözlerinde nefretle yan sıradaki kıza laf çarptırmaya çalışan sevimli kızlara karşı kendimi savunmak istemediğimden konuya uğramamam gerekiyor. Ama ucu açık ya da eksik gibi algılanan kısım bırakmak istemiyorum.
- abi-kız kardeş ilişkisinden nasıl bekaret hoşgörüsü çıkarmam; daha önce yazdığım gibi, nişanlımın kız kardeşinin bi sevgilisi varmış(ben görmedim, okulu bitmemiş ya da yüksek lisans yapıyormuş sanırım) nişanlım bundan haberdar ve bi sıkıntı çıkarmamış. Aynı zamanda bir erkeğin nasıl bir koca olacağını, uzun süreli bir evcilik oyununa benzediği için kız kardeşi ile ilişkisine bakarak, üç aşağı beş yukarı yordanabileceğine inanıyorum. kız kardeşinin giyimine kuşamına karışmaması(askılı, şort örneklerini bu yüzden vermiştim), hem konuşurken hem de fiziksel olarak fazla samimi olmaları... filan üst üste koyunca öyle bir sonuç çıkarmıştım.
- Henüz platonik olarak hoşlanırken beni fark etmesi için çaba harcamamı savunmam gerektiğini hiç zannetmiyorum. yani karşıdan bakıp bakıp "beni fark et artık" diye duygusal müzikler dinleyen, "yanlızım" diye triplere giren bir kız olmak istemiyorum.
- "kız kaçar, erkeği peşinden süründürür" diyenlere de katılmıyorum. Böyle yaparak sevgilinizi "amaca ulaşana kadar çile çeken adama" çeviriyorsunuz. Bu durumun tek bir sonucu var ki, o da amaca ulaştığında/yarışı kazandığında/çilesini doldurduğunda ilgisini kaybediyor. Sonra gelsin "kocam evlenince değişti", "monotonuz", "artık beni sevmiyor"... şikayetleri
Bunları "sizin yaptığınıza yanlış, benimki doğru" iddasıyla yazmıyorum. Sadece tek doğru yol sizinki değil; hatta bazen yanlışın dibi bile olabilir.