Bunu bugüne kadar size hiç sormamışsa ;
İyi senaryoda da ''hayatım bu benim için önemli değildi ki neden söylemedin , bizde boşuna boşuna 1 sene bekledik , hadi gel bari 7 ay daha beklemeyelim '' diyecektir.
Diktirmeyi düşünmüyorsn, nişanlına söylemeyi düşünmüyorsn, ayrılmayı da düşünmüyorsn. Napmyi düşünüyorsn ??:26:
Ay bizim böyle bi komşumuz vardı o da bakireyim falan demişti ama değildi sonra hem yalanı içine sinmedi hemde kendi rahatsız olup tecavüze uğradım dedi adam aylarca kız için ağladı ben nasıl önemserim böyle birşeyi allah beni kahretsin diye şuan iki çocukları var ve evliler :)
Bu zamana kadar bütün sıkıntı bir şeyler söylememden ya da bir şeyler yapmamdan çıktı. her hareketimde daha da köşeye sıkışmış gibi oldum.
Muhtemelen yapacağım en iyi şey susup hiç bir şey yapmamak olacaktır. Üç maymun yani. bu riski alıp gerisini de şansa bırakacağım.
İnsan hayatı ve geleceği için risk almayacakta ne zaman alacak? hele ki başka çıkar yol kalmamışsa.
Aslında konuyu açarken ne yapacağıma zaten %90 karar vermiştim, şimdi %95 oldu. Ne yaptığımı bildiğim için de kendimi savunmayacağım.
Buradan bunu okuyan kızlara seslenmek istiyorum; o lisedeki, etraftaki jöleli, kalabalıkta göze batan, devamlı gülümseyen, havalı serserilere değil; sınıfta kenarda oturan, herkesle birlikte gülüp herkesle birlikde hareket eden, az biraz dersine çalışan çocuklara verin değeri, kıymeti. o havalı serser, basit çocukların on yıla kalmadan dönüşeceği düzgün adamların ancak gölgesi olabilirler. Yaşayacakları hayatı ise ancak hayal edebilirler.
Her şeye rağmen kendimi çok çok şanslı görüyorum. çok büyük bir hata(lar) yapmama rağmen sevgilimi buldum ve gene her şeye rağmen, bi aksilik olmazsa 7 ay sonra düzgün biriyle evli ve mutlu olma şansım var.
Bir kaç damla kan için hiç düşünmeden sizi bırakacak düzgün ve değerli bir adam cümlesi birbiri ile çelişiyor bence. Ayrıca erkekler şimdi bakirim yalanını , bakire kız istemekte haklınolmak adına sallıyor. 27 yaşında ve bakir. Nişanlı iken sizden bunu istedi. Daha önce yapmadı öyle mi? O sizi kandırmış siz de onu kandırın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?