• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim verdigi hicbir sozde durmuyor

Kizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..
kimsenin huzurunu bozmak istemem ama bunlarla hayat çok zor olur nişanlıyken böyle yapan evlenince neler yapar diyorum iyi düşün iyi karar ver yeni evli biri olarak tek tavsiyemdir sevgi aşk herşey boş hayatını geleceğini karartma aşk sevgi uğruna derim hayırlısı olsun hakkında

Alyans yoksa nişanlanmış değilsiniz merak etmeyin. İnsanlar nelerden dönüyor evlenip ortada bir de çocuk olunca bırakmak şimdiki gibi kolay olmaz. Şanslısınız ki bu yüzlerini şimdiden göstermişler. Her seyi geçtim ne münasebetle görumceniz oturacağınız evin kirasına karışıyor? En özel gününüzde sizi daha özel hissettirecek saçınıza makyajınıza kadar gelinmiş, pes. Hiç uğraşıp kendini perişan etme.
Gorumcem cok dengesiz yuzuk takilali 1 hafta oldu
Hemde ne konular :KK70:D olan bize olucak yine içimiz şişicek göğüsümüze öküz oturcak
Sana zorla okutanmi var okuma sismesin bi tarafinda

Kizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..
Lütfen evlenme lütfen

Allah aşkına evlenmeyin
Bakın ben evliyken de herkes boşan demişti
Sadece 1 kişi beni destekledi fikirler verdi
Ve ben kimseyi dinlemedim
Sonunda yine ayrıldım
Burası çok iyi biyer
Ben yandım siz yanmayın lütfen lütfen !

Back