- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi usuyenprenses
Neden ?çok geç artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ?çok geç artık
çok gezmişim nişanlımla çok buluşmuşum artık annem de ayrılma bu saatten sonra diyorNeden ?
Evlendiğimizde eşiniz sizi kapının önüne koyduğunda da aynı şeyi söylerler artık .Sen şimdiden darp raporu vs nasıl alınır onları araştır benceçok gezmişim nişanlımla çok buluşmuşum artık annem de ayrılma bu saatten sonra diyor
babam zaten kesinlikle izin vermiyor
Peki dinlemeyip ayrıldınız mesela, napacaklar?çok gezmişim nişanlımla çok buluşmuşum artık annem de ayrılma bu saatten sonra diyor
babam zaten kesinlikle izin vermiyor
Sevgilim bana bunu diyecek de ben evleneceğim? Boşanacağınız belli madem neden? Bence alışkanlık var aranızda artık, sevgi olduğunu sanmıyorum bunca şeyden sonra.evlenirsek boşanırız seni eskisi gibi sevmiyorum
hevesim son 1 haftadır kırıldıYa sen babani ne dinliyorsun ki? Sozu dinlenecek bir baba mi sence??
Anan baban sana "evlen, nisan atma, adin cikar" vs vs dediginde gercekten diyemiyor musun "akil alacagim son kisisiniz. 28 yildir aile huzuru nedir gostermediniz. Sizin gibi laf olsun diye yasayip cile dolduracagima adim cikar,bekar kalirim daha iyi" diye???
Senin kendi hayatinla ilgili bu kadar onemli konuda. Hatta hayatin boyunca belki de alacagin enn onemli karar hakkinda daha kendi sozunu söyleyecek cesaretin yok ki. Annen gibi bir ömür ne ayril ne kavus...ooooyle yasar durursun iste bu kafayla gidersen. Maksat ömür doldurmak.
Birilerinin kuklasi olmak istemiyorsan once birey ol. Kendi hakkini kendin koru. Mucadele et. Bugun daha boyle buyuk konuda kuklanin ipini vermissin baskalarina. Yarin nasil geri alacaksin??? Daha nisanliyken ayrilmana izin vermeyen insanlar evlenince mi seni evine kabul edecek?? Kucaginda çocuğunla mi kapiyi sana acacaklar???
Anaya bak babaya bak. Elalem sozune kizlarini atese atiyorlar.
Usuyenprenses sana senden başka yardim edecek kimse yok.
Bu yol yol degil.
"Adami bu hale ben getirdim" diye düşünüp olayin ustunu kapama. Adami bu hale sen getirdin ama ADAM SU AN BU HALDE
Oncesinin ne onemi var? Adam bikmis, daha evlenmeden sabrinin sonuna gelmis. Evet sen de cok seyler yaptin ama iste bitmis adamin sabri. Bu saatten sonra gorecegin tek sey bu adam.
Benim de bir erkek arkadasim vardi gecen yillarda. Sorumsuzun onde gideniydi ve uyusturucu kullanırdı. Bu iki özelliği disinda da gercekten iyi,duygusal,hassas bir insandi. Sohbet etmesi falan keyif verirdi. Ama o iki ozellik zaman icinde bendeki bir cok seyi aldi görürdü. Ve tam o artik duzene girmisken,mesela seneler sonra nihayet okulunu bitirmis,askerligi halletmis ve buyuk bir hevesle benimle bir gelecek kurmak icin is aramaya başlamışken ben onu terkettim. Ona gore "tamam benim hatalarim yuzunden. Seni bu noktaya ben getirdim ama inan duzelecegim"di. Benim icinse "umarım kendin icin duzelirsin. Ama ben bu noktaya geldim bir kere,bu saatten sonra eskisi gibi olamam"di.
Anlatabiliyor muyum?? Adamin artik sabri tasmis. Sana olan tahammulu kalmamis.
Senin de zaten uslanmaya, mutlu olmak icin olayları alttan almaya dair bir caban yok. Hala 'kiskanclik yaptım tepki verdi' modundasin. Hani gereksiZ kiskancliklara triplere son verecektin ? Hani mutlu olmaya cabalayacaktin??? Boyle zor zamanlarda bile hala kiskanclik,adami darlama pesindesin.
Yani al birini vur otekine durumu var sizde.
Nasil mutlu olmayi düşünüyorsun???
Ayrica yukarıda evlenmeye cok hevesli olmadigini yazmissin. Madem hevesli degilsin neden omrunun geri kalan yillarini bu hevesli olmadigin eve veresin? Neden senin doguracagin cocuklar da icinde sevgi degil bikkinlik olan evlere dogsunlar? Sen zaten mutsuz bir evde büyüdün. Neden senin dogmamis cocuklarina da bunu hak görüyorsun??? Yazik degil mi onlara?
e diyorum boşancaksak niye evleniyoruz evlenmek istemiyorsan ben de evlenmek istemiyorum dedimSevgilim bana bunu diyecek de ben evleneceğim? Boşanacağınız belli madem neden? Bence alışkanlık var aranızda artık, sevgi olduğunu sanmıyorum bunca şeyden sonra.
Anneniz babanız mantıklı mı konuşuyor sizce? Hayat sizin hayatınız, o evliliği siz yaşayacaksınız ve ciddi bir karar. O kadar sağlıksız görünüyor ki ilişkiniz, bunlara rağmen evlenmek bile bile lades resmen. Olmadı madem psikologa gitmeye başladınız, erteleyin, durdurun hazırlıkları bir süre. Ya da bazen insan yaşayarak öğreniyor işte illa, anca o zaman tam olarak teyit ediyor, oturuyor, aklı kalmıyor ve sonrakilerde daha sağlam davranılabiliyor, öyle olacak sizin de...
Kafalar karışıke diyorum boşancaksak niye evleniyoruz evlenmek istemiyorsan ben de evlenmek istemiyorum dedim
şimdi de diyor
seviyorum evlenmek istiyorum
e madem neden öyle dedi
delirtcekk
Delireceğine iptal et düğünü.e diyorum boşancaksak niye evleniyoruz evlenmek istemiyorsan ben de evlenmek istemiyorum dedim
şimdi de diyor
seviyorum evlenmek istiyorum
e madem neden öyle dedi
delirtcekk
ben ona buraya kadar geldik çocukluk yapmayalım deyince yok istemiyorum diyorKafalar karışık
Ya sen bırakamazsın sanıp çemkiriyor. Sonra sen ters yapınca tırsıp seviyorum vs diyor. Buna tapunu verirsen yandınben ona buraya kadar geldik çocukluk yapmayalım deyince yok istemiyorum diyor
e ben kararlıyım yeter artık ne yapacaksak yapalım hiçbir şeye müdahale etmicem deyince
evlenmek için gün sayıyorum da seviyorum da özür dilerim de diyor
amacı ne bunun yaaa
ben hiç istemediğim bir duruma evet dememiştim bu zamana kadarYa sen bırakamazsın sanıp çemkiriyor. Sonra sen ters yapınca tırsıp seviyorum vs diyor. Buna tapunu verirsen yandın
ben ona buraya kadar geldik çocukluk yapmayalım deyince yok istemiyorum diyor
e ben kararlıyım yeter artık ne yapacaksak yapalım hiçbir şeye müdahale etmicem deyince
evlenmek için gün sayıyorum da seviyorum da özür dilerim de diyor
amacı ne bunun yaaa
Yavaş yavaş gelmeye başladı ama iş işten geçtiKendini göz göre göre ateşe atmak bu olsa gerek.
Eminim size şimdi gelmeyen o ayrılık cesareti evlenip çoluk çocuğa karışınca gelecektir.
Yazık, keşke şimdi açsanız gözünüzü.
Valla ben izmirin karşıyakasında yaptım... Yapılıyor yani bilginiz olsun kırsala kadar gitmenize gerek yok. Bohça tercih meselesi.Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.