• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Yavaş yavaş gelmeye başladı ama iş işten geçti
Düğüne 1 gün bile kalsa iş işten geçmemiş demektir.
Evlenirseniz bunu daha iyi anlayacaksınız.
Bir gün bile olsa dönseydim keşke diyeceksiniz, çok acı gelecektir o zaman.

Tüm samimiyetimle mutlu olmanızı dilerim. Bu kadar insan yanılsın,bu nişanlılık döneminizle ilgisi olmayan çok güzel bir evlilik yaşayın.Biz daha fazla birşey diyemeyiz. Yaşayacak olan sizsiniz ;)

Valla bu dugun olaylarinda kiz tarafi cok abartiyor.
Nevresim bohca ne alaka? Nevresim kizin ceyizinde olur.
Artik herseyi erkek tarafina yikma derdinde kiz taraflari. Kayinvalidemi yilda iki yalandan goreyim ama kulturumuzun para harcama isinde asla taviz vermeyeyim. Yok boyle dava.

e diyorum boşancaksak niye evleniyoruz evlenmek istemiyorsan ben de evlenmek istemiyorum dedim
şimdi de diyor
seviyorum evlenmek istiyorum
e madem neden öyle dedi
delirtcekk

İyi de tek sorun da bu değil, ki dengesizlik de sağlıksız bir durum zaten. Böyle bariz soru işaretleriyle, kafa karışıklıklarıyla evlenilmez. İmza atılmadı, geri dönüşü var, hiç bir mecburiyetiniz yok ama yaşayacak olan sizsiniz karar sizin, umarım hepimiz yanılırız.

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
bence böyle bitsin buna benzer sorunları yaşadım evlendik ve boşandık balık baştan kokar emin olun sonra çok pişman olursunuz

bence böyle bitsin buna benzer sorunları yaşadım evlendik ve boşandık balık baştan kokar emin olun sonra çok pişman olursunuz
Şuan belki her şey hazır bi şey kalmadı rezil olurum die düşünüyorsun anlıyorum ama insanlar iki gün konuşur susar gençliğini ziyan etme derim o adamdan bi şey olmaz

Valla bu dugun olaylarinda kiz tarafi cok abartiyor.
Nevresim bohca ne alaka? Nevresim kizin ceyizinde olur.
Artik herseyi erkek tarafina yikma derdinde kiz taraflari. Kayinvalidemi yilda iki yalandan goreyim ama kulturumuzun para harcama isinde asla taviz vermeyeyim. Yok boyle dava.
Ben istemedim zaten ve kendim çeyizime almıştım annem boş bulundu işte ısrar da edilmedi alınsın diye

Ben istemedim zaten ve kendim çeyizime almıştım annem boş bulundu işte ısrar da edilmedi alınsın diye
Tutturdu dedigine gore yinelemis demekki. Nisanlindan once senin anne ne gerek var zaten nevresim var ceyizimde demen lazimdi.
Gerci 8 bin harcadi diye gururla anlattigina gore senden de bu cumlenin cikmamasi normal.

Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.
Hâlâ bohça yapanlar var mi ayol derken ? Siz yapmiycak yada yapmamış olabilirsiniz ama bu küçümseme neden ? Türk örf ve adetlerine göre bir çok aile bohça yapar yapmayanlar da vardır saygı duymak lazım her düşünceye.

Tutturdu dedigine gore yinelemis demekki. Nisanlindan once senin anne ne gerek var zaten nevresim var ceyizimde demen lazimdi.
Gerci 8 bin harcadi diye gururla anlattigina gore senden de bu cumlenin cikmamasi normal.
söylemediğimi nerden biliyorsunuz ramazan ramazan günaha girmeyin

ben ona buraya kadar geldik çocukluk yapmayalım deyince yok istemiyorum diyor
e ben kararlıyım yeter artık ne yapacaksak yapalım hiçbir şeye müdahale etmicem deyince
evlenmek için gün sayıyorum da seviyorum da özür dilerim de diyor
amacı ne bunun yaaa
Tuhaf bir ilişki valla ne diyim 🙄 .

Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.
Bazı aileler istiyo malesef biz nisanda da düğünde de istemedik sadece ihtiyaçları alırız dedik ben damada alınması gereken önemli gerkli şeyleri aldim ama kv den ses cikmadi malesef kendi ihtiyaçlarımı da aldim iç çamaşırı gecelik parfüm falan

Konu populer konu olma yolunda. az kaldi.
Hakkinda hayırlısı olsun prenses. İnşaallah mutlu olursun.

Back