- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 48
- 31
- Konu Sahibi Derendeniz123
-
O adamdan sana koca olmaz. Onunla ewleniceğine hayatını maf ediceğine git kendini köprüden at daha iyi. Aklını başına al. Bitir yol wer gitsin. Önüne adam gibi adamlar çıkar korkmaKizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..
Bir kere sana değer wermiyorlar. Nerde görülmüş gelinin makyajını saçını kendi yaptığı. Sana insan muamelesi bile yapmayan bu aileden we adamdan uzak dur. Körde olsan topalda olsan dünyada tek bu erkek kalsada ewlenme böyle bir .... adamlaKizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..
Hemde ne konularEvlenmeden boşa gitsin ille de evlenecem dersen daha çok konu açarsın buraya
Hayatta en nefret ettiğim iştir sorumsuzluk hele birde içine görümce felan girince cinnet durumuna gelirimHemde ne konularD olan bize olucak yine içimiz şişicek göğüsümüze öküz oturcak
iHayatta en nefret ettiğim iştir sorumsuzluk hele birde içine görümce felan girince cinnet durumuna gelirimne demek eski perdeleri kullandım sende masraf yapma demek bana böyle dese görümcem sen kim köpeksin derdim sanırım
benHayatta en nefret ettiğim iştir sorumsuzluk hele birde içine görümce felan girince cinnet durumuna gelirimne demek eski perdeleri kullandım sende masraf yapma demek bana böyle dese görümcem sen kim köpeksin derdim sanırım
Valla bırakın evime karışmayı hiç bir şeye karışlamazlar bebeğimi ayakta sallamıyorum ben bana ilk başta biz ayakta salladık ne oldu dedi ne olmamış ki bak gör dedim ondan sonra kimse bişey demeyi bırakın ima bile edemiyorlar herkes kendi yaşamına baksın bi zahmetHayat benim hayatım ew benim ewim. Kapıyı kapatınca dışarıdakiler dışarda kalır. Söz hakkı bile yok kimsenin. Hayatınıza özel yaşamınıza ewinize müdahale ettirmeyin. Ağzının payını werin. Sizi kırmaktan korkmayan insanları param parça etmekten korkmayın
ben
O öküz bı bana oturuyor sanmıştımHemde ne konularD olan bize olucak yine içimiz şişicek göğüsümüze öküz oturcak
Helal olsun altta kalmamak lazımValla bırakın evime karışmayı hiç bir şeye karışlamazlar bebeğimi ayakta sallamıyorum ben bana ilk başta biz ayakta salladık ne oldu dedi ne olmamış ki bak gör dedim ondan sonra kimse bişey demeyi bırakın ima bile edemiyorlar herkes kendi yaşamına baksın bi zahmet
Hayatta kalmam valla bazen eşime diyorlar beni eşimde hakedene Dilek yapar karışamam der çıkar işin içindenHelal olsun altta kalmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?