• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim verdigi hicbir sozde durmuyor

Derendeniz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
114
57
48
31
Kizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..

Kizlar napacagimi sasirdim 4 5 ay sonra evlenicem yuzuk takilali 7 ay oldu bana bu 7 ayda yapilan tek sey tektas takmalari oldu alyans bile alinmadi nisan yapmak istedim ben istanbuldayim onlar izmirde diye gelip gitmek masrafli olur dedi sorun cikardilar nisanlim 6 ay calismadi is begenmedi simdi bir ise girdi aldigi parayi koseye atacakti atmamis borc odedim dedi istanbuldan antalyaya gittik bir cop bile takmadan gonderdiler ben hic bir sey istemedim birikim yapip ev alalim diye bunlar birikim falan yapmadilar ustelik eve 3 maas birde giriyor nisanlandigimdan beri gorumcem surekli arayip yok ben kaynanamin tullerini kullandim yok fazla masraf yapmayin yok kiraniz su kadar olsun diye salak salak konusuyor sanki ne kadar masraf yaptilarsa kina kiyafetimi kendim alicam dugun makyaji pahali olur dediler o zaman makyaj mazemeleri alalim dedim kendim yaparim makyajimi dedim onda bile o kadar yuzsuzlestilerki evdeki mazemelerin yetmiyormu dendi sinirlerim alt ust oldu resmen psikolojimi bozdular daha anlatmadigim bir suru konu var nisanlim surekli tutarsiz tutarsiz konusuyor soylenilen hicbir sey yerine gelmedi..
O adamdan sana koca olmaz. Onunla ewleniceğine hayatını maf ediceğine git kendini köprüden at daha iyi. Aklını başına al. Bitir yol wer gitsin. Önüne adam gibi adamlar çıkar korkma

Simdiye kadar tek olumlu yazan kimse yok. Bence dikkate al yazilanlari vallahi cok pisman olursun kardeş. Herseyi gectim 7 ay olmus hala alyans yok? O tektaşida masraf olmasin diye milyoncudan almislardir Allah bilir. Ailen hic mi bisi demiyor?

Alyans yoksa nişanlanmış değilsiniz merak etmeyin. İnsanlar nelerden dönüyor evlenip ortada bir de çocuk olunca bırakmak şimdiki gibi kolay olmaz. Şanslısınız ki bu yüzlerini şimdiden göstermişler. Her seyi geçtim ne münasebetle görumceniz oturacağınız evin kirasına karışıyor? En özel gününüzde sizi daha özel hissettirecek saçınıza makyajınıza kadar gelinmiş, pes. Hiç uğraşıp kendini perişan etme.

Bir kere sana değer wermiyorlar. Nerde görülmüş gelinin makyajını saçını kendi yaptığı. Sana insan muamelesi bile yapmayan bu aileden we adamdan uzak dur. Körde olsan topalda olsan dünyada tek bu erkek kalsada ewlenme böyle bir .... adamla

Hemde ne konular :KK70:D olan bize olucak yine içimiz şişicek göğüsümüze öküz oturcak
Hayatta en nefret ettiğim iştir sorumsuzluk hele birde içine görümce felan girince cinnet durumuna gelirim :halay: ne demek eski perdeleri kullandım sende masraf yapma demek bana böyle dese görümcem sen kim köpeksin derdim sanırım :işsiz:

Kendi yaşadıkları hayatı başkalarına dayatmayı ne çok sewiyor cahil insanlar. Onun yaşadıklarını yaşamak zorunda değil kimse. Herkesin kişiliğide farklı yaşam tarzıda olanak imkanlarıda. Tek tahammül edemediğim cahil insanlar. Benim büyük görümcede bana ilk zamanlar büyük konuştu babasının annesinin ewine haftada 5 gün gidicekmişim. Sana ne diyemedim. Ama 3 sene herkesten elimi ayağımı keserek gösterdim. O kimki bana ne yapıcağımı söylüyor. Oğulları war onları ewlendirsin gitsin kendi gelinlerine kaynanalık yapsın. Benimle boy ölçüşemediğini gördü enazından. Senmisin haftada 5 gün gelmek zorundasın diyen. 3 sene bayramda bile gitmedim telefonlara bile bakmadım : D
Hayatta en nefret ettiğim iştir sorumsuzluk hele birde içine görümce felan girince cinnet durumuna gelirim :halay: ne demek eski perdeleri kullandım sende masraf yapma demek bana böyle dese görümcem sen kim köpeksin derdim sanırım :işsiz:
i

Hayat benim hayatım ew benim ewim. Kapıyı kapatınca dışarıdakiler dışarda kalır. Söz hakkı bile yok kimsenin. Hayatınıza özel yaşamınıza ewinize müdahale ettirmeyin. Ağzının payını werin. Sizi kırmaktan korkmayan insanları param parça etmekten korkmayın :D
ben

Hayat benim hayatım ew benim ewim. Kapıyı kapatınca dışarıdakiler dışarda kalır. Söz hakkı bile yok kimsenin. Hayatınıza özel yaşamınıza ewinize müdahale ettirmeyin. Ağzının payını werin. Sizi kırmaktan korkmayan insanları param parça etmekten korkmayın :KK70:

ben
Valla bırakın evime karışmayı hiç bir şeye karışlamazlar bebeğimi ayakta sallamıyorum ben bana ilk başta biz ayakta salladık ne oldu dedi ne olmamış ki bak gör dedim ondan sonra kimse bişey demeyi bırakın ima bile edemiyorlar herkes kendi yaşamına baksın bi zahmet :KK47:

Bu kucuk nüanslar sana gelecekte ne yaşayacağını gösteriyor. Ufak tefek gözükse bile öyle değil bu sorunlar.

Goz göre gore evleneceksin, şuraya yazıyorum evlen en fazla 3 ay sonra eşinden bıkmış bir şekilde buraya geleceksin.

Valla bırakın evime karışmayı hiç bir şeye karışlamazlar bebeğimi ayakta sallamıyorum ben bana ilk başta biz ayakta salladık ne oldu dedi ne olmamış ki bak gör dedim ondan sonra kimse bişey demeyi bırakın ima bile edemiyorlar herkes kendi yaşamına baksın bi zahmet :KK47:
Helal olsun altta kalmamak lazım:D

Back