- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
Bence paylasmalisin ozellikle nişanlilik donemiyse, senin goremedigini onlar gorur. Gerek ailesi olsun, gerek nisanlin olsun test ederler arastirirlar nisanlilik donemi bunun icin war.Annem ve babam bilse onlarda asla izin vermez ama söylemedim ki nasıl söylenir bu
Allah kolaylık versin sanada gerçekten anlaşabiliyorum seni çok garip Bisey bu neden bir insan kendine ailesine bunu yapar anlamıyorum gerçekten hastalık ki iradesizlik mi bilmiyorumAhh sana acimayana sakin acima bir cocukla kaldim ortada ben ne ev ne araba kaldi benim kartimla bile oynayio maasima haciz getirdi asla pes etmiyoralr bizim ki de dort yikda 300 bin yedi doymadi bzii kaybetti doymadi hala oynuyor. Beni de once oyke kandirdi esim sonra tekrar yeniden oynadi. Allah islah etsin onlari yakma kendini nosanliyken bilezigini goturen evlenince neleri goturur. Ornek benim ki alyansimi ve kupemi goturmis haberim bile olmamisti. Bir gun oglumun kunyesini goturmus dedesinden yadigar ne aci demi.
Ahh sana acimayana sakin acima bir cocukla kaldim ortada ben ne ev ne araba kaldi benim kartimla bile oynayio maasima haciz getirdi asla pes etmiyoralr bizim ki de dort yikda 300 bin yedi doymadi bzii kaybetti doymadi hala oynuyor. Beni de once oyke kandirdi esim sonra tekrar yeniden oynadi. Allah islah etsin onlari yakma kendini nosanliyken bilezigini goturen evlenince neleri goturur. Ornek benim ki alyansimi ve kupemi goturmis haberim bile olmamisti. Bir gun oglumun kunyesini goturmus dedesinden yadigar ne aci demi.
Kendisi bana yardım edin kurtarın beni kendimi tutamıyorum oynuyorum sonra oturup ağlıyorum diyor tedavi olmak istiyor aslında ama gerçekten hastalık mi onu bilmiyorumMaalesef bağımlılıklar konusu hem kişiler için hem yakınları için çok zor. Gerçekten bu yola baş koymak ve nüks etme ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Her şeyden önce kişinin bundan kurtulmayı istemesi lazım. Tedavi seçeneklerinde dürtüselliğini azaltmaya yönelik ilaç tedavisi ve psikoterapi etkili olacaktır. Neyi ne kadar kaldırabileceğinize sizin karar vermeniz gerekiyor tabi.
Ben o son cumleyi arkadaşa yazcaktim ama yazamadim cesaret edemedm,Düzelmez bugun düzeldim der 1 2 ay dayanır yine baslar.
ağlar sızlar yine ikna eder bir sene sonra yine oynar taş kaynatırsınız tencerede yemek diye
sonra yine ağlar yine sızlar yine affedersiniz. ele muhtac eder böyle sorumsuzlar.
DÜZELMEZ.
hic bir zaman düzelmeyecek.
ha bakarım borcları icin kendimi yırtarım dersen o ayrı.
allah esirgesin kumar borcu yüzünden karısını satan adamlar var ileride ne malum tek bir gün yüzüne bakmam
EVet, simdi sorun su ki, evlendiğinizde de baslayanbilir bu insan. Gercekten kaldırabilir misiniz? Buna değer mi ?Bunu düşününce kalbiniz ne diyor ? O sekilde kararınızı verin =(Belirli bir tedavisi Yok beyinle ilgili sorun olarak geçiyor ilac tedavisi veriliyormuş zaten su ana kadar bana cok az dogru söylemiş annesiyle yüzleşince şaştık kaldık
Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyememBence paylasmalisin ozellikle nişanlilik donemiyse, senin goremedigini onlar gorur. Gerek ailesi olsun, gerek nisanlin olsun test ederler arastirirlar nisanlilik donemi bunun icin war.
Ben nişanlilik donemimde annemden hic bisi saklamadim ki, zaten nisanlim surekli bize geliyordu.
Ailesi baska sehirdeydi nisanlimin gorev yeri Izmir,
Annem yemek yapar benden habersiz cagirirdi, ben isyerinden gelirdim nisanlim bizde annemle kahve iciyor olurdu. Maksat onlarin kaynasmasi annemin oan eşimi iyice tanimasi.
Biz 3 ay nisanli kaldik. Siz 1 sene olmus mesela dugun tarihiniz bellimi, eviniz kuruldumu ?
Duygularım Yok sanki hiç bisey hissetmiyorum içim paramparça bırakıp kendimi kurtariyim diyorum sonrada ya dediği gibiyse ya bana olan sevgisi üstün gelir bırakırsa diyorum ama kendimi avutuyorumEVet, simdi sorun su ki, evlendiğinizde de baslayanbilir bu insan. Gercekten kaldırabilir misiniz? Buna değer mi ?Bunu düşününce kalbiniz ne diyor ? O sekilde kararınızı verin =(
Desinler omur boyu basini yakacagina hakliymissiniz annecigim babacigim demek zor olmasa gerek.Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem
Kendisi bana yardım edin kurtarın beni kendimi tutamıyorum oynuyorum sonra oturup ağlıyorum diyor tedavi olmak istiyor aslında ama gerçekten hastalık mi onu bilmiyorum
Ole sey mi olur ya bu insan sizi sevmiyor,Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem
Dugun tarihi belirlememek ailemin işine geliyor açıkçası ne kadar ertelersek iyi diye düşünüyorlar nişanlılık tanıma sureci tanıyın acelemiz Yok diyorlar özel sektörde çalışıyor piyasa şartlarına göre maaşı iyi olan bir isOle sey mi olur ya bu insan sizi sevmiyor,
Seven insan 1 senede cok guzel.bir para biriktirir, fedakarlik yapar ve herseyi duzene oturtur dugun yapar, ev tutar ne yani sen bi 10 sene para biriktirmesini mi beklicen.
Yok hastalikmis yok aliskanlikmis bos is bunlar..
neyine guvendi nisanlandi bu ?
Madem 6 ay oynamamis hic mi para biriktirp salon tutamadi .
Zaten nisanda dugun tarihi konusulur annenler demiyor mu sana ne zaman dugun, vs diye ?
Her nisanli insanin ailesi bunu sorar en dogal haklari insanlar yolda gorunce eee dugun tarihi belli mi diyorlar.
Bu arada Ne is yapiyor bu adam ?
Yaşadığınız cok agır geldi elbette o yüzden kalbiniz paramparca anlıyorum sizi =( Sevgisi üstün gelir mi bilemem ama onun sevgisine ihtiyacınız var mı gercekten...yani demek istediğim sey su onsuz bir hayatı düşünemiyor musunuz? Cevaplarınız onsuz yapamayacagınız yönünde ise deneyip görürsünüz zaten ama insallah canınız cok Yanmaz=(Duygularım Yok sanki hiç bisey hissetmiyorum içim paramparça bırakıp kendimi kurtariyim diyorum sonrada ya dediği gibiyse ya bana olan sevgisi üstün gelir bırakırsa diyorum ama kendimi avutuyorum
Seni kaybettiğimi anladım bir daha yapmam diyor ama altı ay önce de ayni sözü vermişti inandım nişanlandım ama bu sefer inanmıyorum zaten ailem evliliği istemediği icin Nisan suresini uzun tutuyorBırakması imkansıza yakın, bir süre uzak kalabilir belki ama garanti gördüğü bir maçta anında tekrar dönecektir. Çünkü kaybettiklerini kazanma dürtüsü ağır basar. Bu maçı kesin bileceğim tutturursam kesin yırttım,kaybettiklerimi de geri kazanacağım herkese kendimi ispatlayacağım düşüncesi hiçbirzaman yok olmaz. Bu da çığ misali felakete götürür çünkü adı üstünde tahmindir. Ve klişe bir söz kumarda herzaman kasa kazanır. Yüksek meblağ tuttursa bile insan bir kere oldu yine neden olmasın diyerek kazandığını da geri yatırır.
Kısacası arkanıza bile bakmadan kaçın. Aklınızda acabalar varsa nişanlılığı uzatın düğünü erteleyip bekleyin uzun süre ne kadar söz verirse versin geri döneceğini gözlerinizle görün. Kolaylıklar diliyorum
Dugun tarihi belirlememek ailemin işine geliyor açıkçası ne kadar ertelersek iyi diye düşünüyorlar nişanlılık tanıma sureci tanıyın acelemiz Yok diyorlar özel sektörde çalışıyor piyasa şartlarına göre maaşı iyi olan bir is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?