Nişanlım ve iddiaa bağımlılığı

Annem ve babam bilse onlarda asla izin vermez ama söylemedim ki nasıl söylenir bu
Bence paylasmalisin ozellikle nişanlilik donemiyse, senin goremedigini onlar gorur. Gerek ailesi olsun, gerek nisanlin olsun test ederler arastirirlar nisanlilik donemi bunun icin war.
Ben nişanlilik donemimde annemden hic bisi saklamadim ki, zaten nisanlim surekli bize geliyordu.

Ailesi baska sehirdeydi nisanlimin gorev yeri Izmir,
Annem yemek yapar benden habersiz cagirirdi, ben isyerinden gelirdim nisanlim bizde annemle kahve iciyor olurdu. Maksat onlarin kaynasmasi annemin oan eşimi iyice tanimasi.
Biz 3 ay nisanli kaldik. Siz 1 sene olmus mesela dugun tarihiniz bellimi, eviniz kuruldumu ?

Düzelmez bugun düzeldim der 1 2 ay dayanır yine baslar.
ağlar sızlar yine ikna eder bir sene sonra yine oynar taş kaynatırsınız tencerede yemek diye
sonra yine ağlar yine sızlar yine affedersiniz. ele muhtac eder böyle sorumsuzlar.

DÜZELMEZ.
hic bir zaman düzelmeyecek.

ha bakarım borcları icin kendimi yırtarım dersen o ayrı.
allah esirgesin kumar borcu yüzünden karısını satan adamlar var ileride ne malum tek bir gün yüzüne bakmam

Allah kolaylık versin sanada gerçekten anlaşabiliyorum seni çok garip Bisey bu neden bir insan kendine ailesine bunu yapar anlamıyorum gerçekten hastalık ki iradesizlik mi bilmiyorum

Gerçekten öyle bir illet ki çok üzücü hikayeler var, size de geçmiş olsun. Umarım bundan sonrası için her şey daha güzel olur sizin ve çocuğunuz için..

Kendisi bana yardım edin kurtarın beni kendimi tutamıyorum oynuyorum sonra oturup ağlıyorum diyor tedavi olmak istiyor aslında ama gerçekten hastalık mi onu bilmiyorum

Ben o son cumleyi arkadaşa yazcaktim ama yazamadim cesaret edemedm,
Ama yazan olursa mutlaka begenicem dedim.
Cok dogruuuuu solediniz. Para icin insanlar karilarini pazarliyor yeterki elime para gecsin de ben keyfime bakayim diye...

Belirli bir tedavisi Yok beyinle ilgili sorun olarak geçiyor ilac tedavisi veriliyormuş zaten su ana kadar bana cok az dogru söylemiş annesiyle yüzleşince şaştık kaldık
EVet, simdi sorun su ki, evlendiğinizde de baslayanbilir bu insan. Gercekten kaldırabilir misiniz? Buna değer mi ?Bunu düşününce kalbiniz ne diyor ? O sekilde kararınızı verin =(

Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem

EVet, simdi sorun su ki, evlendiğinizde de baslayanbilir bu insan. Gercekten kaldırabilir misiniz? Buna değer mi ?Bunu düşününce kalbiniz ne diyor ? O sekilde kararınızı verin =(
Duygularım Yok sanki hiç bisey hissetmiyorum içim paramparça bırakıp kendimi kurtariyim diyorum sonrada ya dediği gibiyse ya bana olan sevgisi üstün gelir bırakırsa diyorum ama kendimi avutuyorum

Kendisi bana yardım edin kurtarın beni kendimi tutamıyorum oynuyorum sonra oturup ağlıyorum diyor tedavi olmak istiyor aslında ama gerçekten hastalık mi onu bilmiyorum

Bağımlı olmadan önceki kişiyle bağımlılıktan sonraki kişi artık aynı değildir. Bu tüm bağımlılıklar için böyledir. Zihinleri, beyinleri, düşünce yapıları her şey değişir ve sürekli aynı kısır döngünün içinde boğulurlar, iradeleri felç olur. Gerçekten onlar için de çok zor bir durumdur, zaten birçok bağımlı hayattan tek bir şeyi diler; o da hiç bulaşmamış olmayı. Bağımlılıklarından kurtulsalar bile hayat boyu herzaman nüks ihtimaline karşı tetikte olmak zorundalar. Çünkü bıraktıktan sonra bir kere dahi olsa oynarsa tekrar başa döner. O yüzden bağımlılığın ne demek olduğunu, hangi durumların riskli olduğunu vs de terapide öğrenip hayat boyu kendini korumalıdır. Ayrıca ilaç tedavisiyle birlikte giderse bu süreç daha mantıklı olur.

Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem
Ole sey mi olur ya bu insan sizi sevmiyor,
Seven insan 1 senede cok guzel.bir para biriktirir, fedakarlik yapar ve herseyi duzene oturtur dugun yapar, ev tutar ne yani sen bi 10 sene para biriktirmesini mi beklicen.
Yok hastalikmis yok aliskanlikmis bos is bunlar..
neyine guvendi nisanlandi bu ?
Madem 6 ay oynamamis hic mi para biriktirp salon tutamadi .
Zaten nisanda dugun tarihi konusulur annenler demiyor mu sana ne zaman dugun, vs diye ?

Her nisanli insanin ailesi bunu sorar en dogal haklari insanlar yolda gorunce eee dugun tarihi belli mi diyorlar.

Bu arada Ne is yapiyor bu adam ?

Bırakması imkansıza yakın, bir süre uzak kalabilir belki ama garanti gördüğü bir maçta anında tekrar dönecektir. Çünkü kaybettiklerini kazanma dürtüsü ağır basar. Bu maçı kesin bileceğim tutturursam kesin yırttım,kaybettiklerimi de geri kazanacağım herkese kendimi ispatlayacağım düşüncesi hiçbirzaman yok olmaz. Bu da çığ misali felakete götürür çünkü adı üstünde tahmindir. Ve klişe bir söz kumarda herzaman kasa kazanır. Yüksek meblağ tuttursa bile insan bir kere oldu yine neden olmasın diyerek kazandığını da geri yatırır.
Kısacası arkanıza bile bakmadan kaçın. Aklınızda acabalar varsa nişanlılığı uzatın düğünü erteleyip bekleyin uzun süre ne kadar söz verirse versin geri döneceğini gözlerinizle görün. Kolaylıklar diliyorum

Dugun tarihi belirlememek ailemin işine geliyor açıkçası ne kadar ertelersek iyi diye düşünüyorlar nişanlılık tanıma sureci tanıyın acelemiz Yok diyorlar özel sektörde çalışıyor piyasa şartlarına göre maaşı iyi olan bir is

cok uzuluyorum biz kadinlara yaa...biri yazmis bugun kimdi hatirlamiyorum bi konuda..mis gibi yetismis kadinlar boyle sapsal herifleri nerden buluruz. buyukte konusmayim evlatlarim var ne olur bilemem ilerde..alimden zalim zalimden alim dogar derler..benim tam zittimda olabilir cocuklarim ama...yanlis boyle bir adam..gercekten bagimliligin hic bir turu iyi degildir..simdiden boyleyse ilerde biorde cocugunuz olunca neler olacak gorebiliyorum ben. ya sen?

Duygularım Yok sanki hiç bisey hissetmiyorum içim paramparça bırakıp kendimi kurtariyim diyorum sonrada ya dediği gibiyse ya bana olan sevgisi üstün gelir bırakırsa diyorum ama kendimi avutuyorum
Yaşadığınız cok agır geldi elbette o yüzden kalbiniz paramparca anlıyorum sizi =( Sevgisi üstün gelir mi bilemem ama onun sevgisine ihtiyacınız var mı gercekten...yani demek istediğim sey su onsuz bir hayatı düşünemiyor musunuz? Cevaplarınız onsuz yapamayacagınız yönünde ise deneyip görürsünüz zaten ama insallah canınız cok Yanmaz=(

Seni kaybettiğimi anladım bir daha yapmam diyor ama altı ay önce de ayni sözü vermişti inandım nişanlandım ama bu sefer inanmıyorum zaten ailem evliliği istemediği icin Nisan suresini uzun tutuyor

Ailelerin hislerine her zaman guvenmek en dogrusu olucak,
Birsey hissediyorlarki soluyorlar cokta iyi olmus bak neler.ogrendin neler yasadin.

Kuzum daha nisanliyken bu adam.bilezigini satmis senin evlenince neler.yapmaz, inan seni tanimiyorum,
yuzunu bile gormedm ama uzuldum senin icin.

Bak.aileme.soleyemem biz demistik derler diye dusunme, birak.desinler ama derin nefes.alir.senin yaninda olurlar.
En dogru karari verdin derler icleri rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…