Nişanlım ve iddiaa bağımlılığı

Aynen. Maalesef. Kızın aklına da şaşırıyorum. Yani hala ne yapacağını bilmiyorsa demek ki ayrilmaya niyeti yok
Ayrılmaya niyetim var elbette ama bu dert o kadar farklı ki en yakın arkadaşıma bile anlatamıyorum içimi boşaltmak ayrıl kurtulursun kelimelerini duymak istiyorum İnan’ın beynim bomboş yaşadığım hayal kırıklığı pişmanlık anlatılmaz teşekkür ederim yorumunuz icin

Gerçekten ne olur terk edin şunu seni kızım gibi görüyorum nasihat istersen lütfen yakmasına izin verme gençliğinin ciğeri 5 para etmez serserinin birine aklını başına al kızım
Teşekkür ederim samimiyetiniz icin o kadar boşluktayım ki yaşadıklarımdan gördüklerimden duyduklarımdan dolayı bir kösede olanları izliyorum ne yapacağımı düşünüyorum inanin onunla evlenmeye niyetim Yok büyük aşkla başladım ama suan hissettiğim tek şey nefret aileme iddia bagimlisi olduğunu söylemek istemiyorum sadece çünkü korkacaklar bir daha bana güvenmeyecekler onun yüzünden isimden ayrılmamı isteyecekler mantıklı bir açıklama bulup ayrılmak istiyorum sadece

Sizede üzüldüm, annesine de üzüldüm. Kimse evladı bu hallere düşmesini istemez. Ama sakın acindirmaya felan kanmayin. Hayatınızı kurtarmaya bakın. Insallah hersey sizin icin güzel olacak

Şimdi bu kadar üzülüyorsun inan evlenince daha çok üzüleceksin. Benim dedemde şans oyunları bağımlısıymış. Babamda hep iddaa oynar şimdi 60 yaşında günlük en az 50 TL'lik kupon yapar anneme çok üzülüyorum kadının kendi emekli maaşından bile hayır göstermez.

Kendine acı acıyacaksan.Sakın inanıp hayatını karartma lütfen.Kendi ne yapacağına karar versin.İstiyorsa tedavi olsun.Bu adamın uğrunda tüketilecek bir hayatın ve gençliğin varsada sen bilirsin.Ne diyeyim.

Şimdi idda kumarına bağımlı yarın onu bıraksa bir başka belaya bağımlı olur uyuşturucu gibi birşey vs.. aklı başından alan pis şeyler bunlar haliyle en iyisi bu kızımız hiç bulaşmasın yol yakınken bıraksın

Annenlerede anlaşamadık bazı huyları hoşuma gitmedi siz haklıymışsınız dersen seni suçlamazlar çünkü onlarda bilirler ki zararın neresinden dönsen kâr kârdır sonuçta evlatlarının kötü bir evlilik yaşamasını istemezler gurur yapma bence ister olduğu gıbı anlat ister üstü kapalı anlat ama kurtul o düzenbaz seni bağlamaz sen bıraktıktan sonrası ne yapacaksa yapsın

yolun sonunu başından görmüşsünüz size tek söyleyeceğm yol yakınken kaç çok pişman olursun devam edersen

Para Yok ki dugun olsun ev olsun ev kurulsa hepsini satar oyun oynar Ailem zaten en basından karşı şimdi desem biz demiştik diyecekler diyemem
Kumar bagımlsı eşe sahip biri olarak kaç kurtul derim..Ben bilmiyordum 2.5 yılda ogrendim..Boşanıyorum..Para için oynayacagı oyunları hayal bıle edemessin(BILEZIK OLAYINDA Kİ BAŞLANGIÇ)Tefeciler;borçlar;icralar;her gün gelen borclu telefonlar,TEHDITLER,YALANLAR,para bulamayınca saldırganlık,SENIN yuzunden oynuyorum demeler.......sonu yok yani
Hastalıkmı evet ama tedavısı çok zor ve nuks eder ve kumarcılar asla mınnet duymazlar seni her an hersey ıcın harcarlar...
Acitasyon ve yalancılıkta çok basarılıdırlar ellerıne su dokemem..Sezarın hakkı sezara ...
Bütün bunların ışıgında hala dıyosan ki donkişotum ve beni annem bunun için dogurdu o adrenalınını durduramıyor ona hızzmet edecegım omrumu adayıp dıyosan yapacak bısey yok
Ha aılenın demiştimi uzayda virgül kalacak o zaman..Sarıl aılene

Ha bu arada kumarcının karısı olacaksın..Ayrıca bıle bıle evlendın benle dıyece..Haksızda degıl diimi?Tedavısı yatarak olmalı gerısı hıkaye o bıle çok zor sonuç almak ve her nuks etmede senın suçun olacak sen onu uzdun o yuzden basladı..Kıralar odenmeyecek evde yıyecekte olmayacak her zaman bır bahanesı olacak..Çok uzugunm bunlları yazdıgım ıcın ama gercekler bunlar

Buldukça gene oynayacak bu yüzden ne evli arkadaşlarım boşanmak zorunda kaldı. İnanma inanma inanma gene oynayacak o borc hiç bitmeyeck.

Valla yazıyının tamamini okumadım bizim komşumuzun oğlu ayni illete bulasmisti tum mahalleden yalan dolanla para aldı herkesi dolandırdı iddia bagimliligi yüzünden Tefeciye bulastı benim abimi de dolandırdı evlenmişti karısı hamileyken ayrıldılar . Sakın sakın hemen bitirin ayrılın bi de kurtuldugunuza şükredip sadaka verin. Daha anlatmadıgım bi sürü sey var bakın erken ogrenmissiniz sakın ilerlemeyin o kişiyle kendi hayatınızı mahfetmeyin başka da bisey demiyorum. Seviyosanız caniniz yanar en fazla 1 yıl 2 yil ama hayatınızı karartma yın

Bunun kumardan bı farkı yok verilmiş sadakan varmış ogrenmissin

Annesini hırpalamış yarin sizi mahveder unutmayın. Anne baba atamıyor evladını evini barkini satmis üstüne icralik yazik günah . Bugün siz ulaşamadığı kişisiniz o yuzden seni kaybetmem etmem der.yarin evlenince öyle olmuyor. Bizde evlenirken sensiz yapamam diye altan alan kırmayım diye düşünen adam evlenince kiriyorda ,konuşurken de düşünmüyor. Tek sebep evlenince herşey daha kolay söyleniyor.allah çocuklarımıza akil fikir versin

İnternetten patalojik kumarı iyice arastir hayatını mahvetne

İddia dedikleri şeyi erkekler çok umursamıyor aman zevkine falan diyor ama kesinlikle kumar.
Bilmiyorum belki davulun sesi uzaktan hoş geliyordur ama sanırım bu kadar abartı bir bağımlılık olsaydı ayrılırdım diye düşünüyoruöm.
Kendini yakma.

neye karar verdin ? Şiddet var işin içinde bide hiç düşünmeden bırak gitsin

Uğraşmak istemiyorsanız, yeterince sevgi ve tahammülünüz yoksa ayrılın ama devam etmek istiyorsanız şöyle bir örnek vereyim, arkadaşımın eşi de kumar oynuyordu çok değil birkaç defa ama yüklü miktarda, doktora gitti ve dürtü bozukluğu teşhisi koydu, kumar oynama isteği geldiği anda , o dürtü geldiği anda engel olamıyor kendine ve ilaç vermişti doktor bunun için, bir süre kullanmıştı, şuan kullanmıyor, kumar oynadığını da duymuyoruz. Fakat onda böyle üste yürümeler fln yoktu tabi ki. Bir psikiyatriste gidin bakalım.

Amannnn kardeşim yakma başını. İnan ki bırakmıyorlar. Gün gelip evini, arabasını satanı gördüm.

Evlendin mi, bir de çocuğun oldu mu, çok zor. Gün gelir ki harçtan borçtan bir bez bile alamayacak duruma gelirsin.

Sakın ha sakın seviyorum deme. Valla sevgi mevgi kalmıyor. İnan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…