• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve iddiaa bağımlılığı

cok uzuluyorum biz kadinlara yaa...biri yazmis bugun kimdi hatirlamiyorum bi konuda..mis gibi yetismis kadinlar boyle sapsal herifleri nerden buluruz. buyukte konusmayim evlatlarim var ne olur bilemem ilerde..alimden zalim zalimden alim dogar derler..benim tam zittimda olabilir cocuklarim ama...yanlis boyle bir adam..gercekten bagimliligin hic bir turu iyi degildir..simdiden boyleyse ilerde biorde cocugunuz olunca neler olacak gorebiliyorum ben. ya sen?
Cok net görebiliyorum teşekkür ederim

Önünde hala vazgecmek icin fırsatın varken degerlendir,yoksa cok başını taşlara vurursun ne yaptım diye kumarbazla evlenilir mi hic göz göre ,uyusturucu bagımlımlıyla aynı

Yaşadığınız cok agır geldi elbette o yüzden kalbiniz paramparca anlıyorum sizi =( Sevgisi üstün gelir mi bilemem ama onun sevgisine ihtiyacınız var mı gercekten...yani demek istediğim sey su onsuz bir hayatı düşünemiyor musunuz? Cevaplarınız onsuz yapamayacagınız yönünde ise deneyip görürsünüz zaten ama insallah canınız cok Yanmaz=(
Yaşadığım hayal kırıklığı hiç bisey hissettirmiyor zaten on cümle kurmuşsa biri dogru dokuzu yalanmış

Ailelerin hislerine her zaman guvenmek en dogrusu olucak,
Birsey hissediyorlarki soluyorlar cokta iyi olmus bak neler.ogrendin neler yasadin.

Kuzum daha nisanliyken bu adam.bilezigini satmis senin evlenince neler.yapmaz, inan seni tanimiyorum,
yuzunu bile gormedm ama uzuldum senin icin.

Bak.aileme.soleyemem biz demistik derler diye dusunme, birak.desinler ama derin nefes.alir.senin yaninda olurlar.
En dogru karari verdin derler icleri rahat eder.
Teşekkür ederim samimiyetin icin ama yaşanılan hayal kırıklığı cok ağır koca Bina üzerime çöktü öylece duruyorum sanki çıkma imkanım var ama çıkacak gücüm Yok gibi

Seni kaybettiğimi anladım bir daha yapmam diyor ama altı ay önce de ayni sözü vermişti inandım nişanlandım ama bu sefer inanmıyorum zaten ailem evliliği istemediği icin Nisan suresini uzun tutuyor
Bir kere söz vermiş ve tutamamış aksine dahada batmış. Bunun sizin gözünüzü açması gerekiyor bence artık. Bile bile lades dersenizde sizde ihtimaller dahilinde hayatınız üzerine kumar oynamış olacaksınız. Ailenize herşeyi açıklığıyla anlatın ve kesinlikle ayrılın derim

Boş kaldığımda aklima geliyor engel olamıyorum diyor 50 tl ver 100 tl ver ama herseyi satıp ayda 10 bin verilir mi ben istesem param Yok der
Direkt ayrılmalısınız, yakmayın kendinizi diyebileceğim bir konu.
Evlenirseniz çok pişman olursunuz, hem kumar bağımlısı hem bağımlılığı uğruna yalan söyleyebilen hem de annesini hırpalayan birinden size eş olmaz, annesine evlat olamamış size de koca olamaz.

Yaşadığım hayal kırıklığı hiç bisey hissettirmiyor zaten on cümle kurmuşsa biri dogru dokuzu yalanmış
Bikac gün gecsin durumu Bi kabullenin en azından su an sok durumundasınız. Kendinize cok da yüklenmeyin,sakin bir kafayla ailenizle paylaşmanızı tavsiye ederim.

Sakınnnn bak başını yakma. Bana ihtiyacı var dediğin adam ileride annesi gibi seni de hırpalarsa görürsün gününü. Evlenip plansız bir hamilelik olur da bu adam değişmez de evladımla ortada kalırsan ne olacak? Yazık değil mi size? Ailen de istemiyormuş zaten. Büyüklerin dediği hep çıkar. Memlekette erkek mi yok.

Sizin kurtarabileceğiniz bir durum değil. Kendisi kurtarabilir ancak. Bağımlılığı için tedavi görmesi ve uğraşması lazım.

Teşekkür ederim samimiyetin icin ama yaşanılan hayal kırıklığı cok ağır koca Bina üzerime çöktü öylece duruyorum sanki çıkma imkanım var ama çıkacak gücüm Yok gibi
Suan biraz kendinizi toplamaya calisin..
Olay cok daha taze, şoku bi ustunuzden atin ve onunla irtibata girmeyeye calisin, saglikli dusunun, dogru yolu secceginizden eminim.

Arkadaşlar merhaba

Öncelikle vereceğiniz akıllara o kadar çok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde çalıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı çıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan önce şans eseri erkek arkadaşımın daha önce iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını öğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ögrendim ki cok borç yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ögrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sözlerine inandım ve affettim benden önce olan bisey dedim

Vee dün bir hafta önce ögrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin çocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan bütün parasini o illete yatırmış bir aydır sürekli oynuyormuş sürekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borçlarım yüzünden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dört milyarı hiç acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kaç hafta önce de annem Nisa’nda sana bilezik taktı ya durumu kötü sürekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yüzleştik yalan söylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yüzleşmede ögrendim ki dört senede tam 200 milyar borç yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yüzünden. Bütün bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi düşün taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yüzünden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta önce telefonum bozuldu diye yalan söylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var çukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kaç kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gerçekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin içinden çıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dört milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok çaresizim...
Çocuğunun mama parasını gözünü kırpmadan gidip iddiaya yatıracak bir babası olsun ister misin?

Arkadaşlar merhaba

Öncelikle vereceğiniz akıllara o kadar çok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde çalıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı çıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan önce şans eseri erkek arkadaşımın daha önce iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını öğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ögrendim ki cok borç yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ögrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sözlerine inandım ve affettim benden önce olan bisey dedim

Vee dün bir hafta önce ögrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin çocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan bütün parasini o illete yatırmış bir aydır sürekli oynuyormuş sürekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borçlarım yüzünden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dört milyarı hiç acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kaç hafta önce de annem Nisa’nda sana bilezik taktı ya durumu kötü sürekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yüzleştik yalan söylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yüzleşmede ögrendim ki dört senede tam 200 milyar borç yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yüzünden. Bütün bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi düşün taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yüzünden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta önce telefonum bozuldu diye yalan söylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var çukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kaç kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gerçekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin içinden çıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dört milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok çaresizim...
Canim seni cok iyi anliyorum hemde cok eski msjlarimida okursan anlarsin bende bu yolardan gectim hemde dugun borcu oduyoruz ist gibi biyere tayin cikmis hersey para bu ole bir illetki varyha Allah belalarini versin bunu cikaranin ne ocaklar yandi cok kavgalar ettik ilk 3 yilimz kavga gurultu evden kovdum.kac kere ailesi araya girdi 200bin 300bin borc uapti neler cekerek halen oduyoruz okdr sikinti cektimki cocugum olmuyo 2kere tup yaptik tutnadi herseyi icime ata ata inancin olsun okdr yiprandimki sirf dostuma dusmanima kina yaktirmamak icin elimden geleni yaptim cok severek evlendik en sonunda ole bir kavga ettikki ole bole degil adami dovdum resmen elimde kalacakti internet bankaciliktan ogrendim hepsini kan akacakti resmen evde ikimizde resmi bi kurumda calisoyoruz ve evde silah var okdr gozum donmustuki kirilmadik birsey borakmamistim kafasinda evdende kovdum sonra sonra akli basina geldi de halende kontrol ediyorum herseyini daha oncesinde defalarca gizlice kac bankadan kredi cekmis demem oki yol yakinken kendini atese atma yol ver gitsin guven bittigi zmn hersey bitiyo inan memuruz ikimizde bunun pislikleri yuxundn bir copumuz yok tek duzelsinde dedim hicbiseyimde olmasin mantiginla karar ver yja omur boyu borc bataginda yuzeceksin bunun nyuzundn kavgalar gurultuler omur bole gecermi sence

Kimse kimsenin psikologu değil ayrıl gitsin. Cok iyilesmek istiyorsa tedavi olsun ki sanmam iyileseceğini. Bence direk kes herşeyini ileride pisman olma

Anası yardım edememiş sen mi kurtaracakmışsın
Ayağa kalk
Aynaya bak
"Nişan atmak kolay,boşanmak zor" de
Yapman gerekeni biliyorsun

Kesinlikle bu adamla evlenme canim. Arkadasımın kocası da bu iddia illetine yakalandı. Parayı pulu çocukların rızkını, evin mutfak parasına kadar ona yatırıyor sonra oturup ağlıyor. Herkesten borç para alıyor ödeyemiyor, kredi kartları boğazına kadar borç dolu ödeyemiyor. Arkadasım nr yaptıysa adam bırakamadı, oda böyle ağlıyor sızlıyor ama yine yapıyor çünkü bu bir hastalık ve düzelmiyorlar daha çok batıyorlar.
Zavallı arkadaşım ağlamaktan bitap düştü artik uçan kuşa borçlanmış adam, çocuğuna bez mama alacağı parayı bile iddiaya yatırmış düşün o kadar kötü. Şu an boşanmayı düşünüyor çünkü adam tam bir hastalıklı gibi,kızı herkese rezil etmiş.
Uzun uzun yazdım çünkü aynı hatayı yapma yakma kendini sakin o adamla evlenme. Benim gözümün önünde yaşanıyor bunlar. Bu işin sonu yok, at yüzüğü ömür boyu kocanın borcunu ödersin yarı aç yarı tok yaşarsın Aman aman diyorum sakııııııın .

Arkadaşım yazdığın yazıyı bir de başkası yazmış gibi oku Allah aşkına "onu kuratabilsem bu illetten" diyorsun sen doktor musun ? süpermen mi ?

Bir insanın kendi iradesi yoksa sen ne yapabilirsin ? Adam gözünün içine bakarak yalan söylüyor, onu doğuran annesi baş edememiş sen ne yapmayı planlıyorsun ?
yalvarıyorum artık erkeklerin size aşık olduğu için tüm hayatını değiştireceği, sizin için her şeyi yapacağı yalanına kendinizi inandırmayı bırakın.

Anneyi hırpalayan size ne yapmaz... Şiddet var yalan var yemin edip söz tutmamak var bunların hepsini biliyorsunuz hiç düşünmeyin bile.. Allah yüzünüze bakmış bence

Arkadaşlar merhaba

Arkana bakmadan kaç diyorum başkada birşey demiyorum

Back