Ailem her istediğimi karşılar o konuda sıkıntı yok. Artık nişanlıyız ve anlamaya çalışıyorum sonuçta ileride karısı olucam ailemin karşıladığı şeyleri onun karşılaması gerekecekBahsettiginiz durum kisa sureli ve gecici anladigim kadariyla, benimki gibi
Adam verdigi ekmegi basiniza kakarsa kotu, ama sanmiyorum ki o pahali zevklerinden size de yapsin. Aileden birseyiniz yoksa koca parasina guvenmeyin derim. Atamaniz olmadan da evlenmeyin bence. Herseyin yeri zamani var. Calisin sinavinizi kazanin atanin ne guzel mis gibi, kafaniz rahat evlenin. Gerek yok herseyi tersten yapmaya bence. Ama tabii hayat sizin
Aileniz size birsey almaz mi mesela? İsin bir de o boyutu var. Mesela benim annem alir, esimin alip almamasi umrumda olmaz. Arti ben annemden 2 bin liraya ayakkabi isterim ama esimden isteyemem
Iste oyle bir zorunluluk yok, esiniz tabiiki evin ihtiyaclarini karsilar kira veya ev kredisi olur araba masrafi olur onlari oder faturalari oder , size ciplak kalmayacak derecede kiyafet de alir. Peki bunlar size yetecek mi? Temel ihtiyaclari herkes karsiliyor, bunlarla yetinecek misiniz?Ailem her istediğimi karşılar o konuda sıkıntı yok. Artık nişanlıyız ve anlamaya çalışıyorum sonuçta ileride karısı olucam ailemin karşıladığı şeyleri onun karşılaması gerekecek
Allahım korusun da nişanlılık ya da nasip olursa evlenince evlilik durumunuza bir şey olursa ne olacak?Ailem her istediğimi karşılar o konuda sıkıntı yok. Artık nişanlıyız ve anlamaya çalışıyorum sonuçta ileride karısı olucam ailemin karşıladığı şeyleri onun karşılaması gerekecek
çalışmayacakmısın yani.Ailem her istediğimi karşılar o konuda sıkıntı yok. Artık nişanlıyız ve anlamaya çalışıyorum sonuçta ileride karısı olucam ailemin karşıladığı şeyleri onun karşılaması gerekecek
Evlenince de ben hiç bir ihtiyacımı karşılayamayacağım o zaman
Keske benm babamda cimri olsaydi benm babamda asiri savurgan hic para hesabi bilmiyor.benide o deli ediyor kazaniyir ama tutmayi bilmiyor.demeki erkeklerde bir ayarsizlik var
Dediğim gibi durumları oldukça iyi birikim yaptığını sanmıyorum. Ayrıca kendine 500tl lik ayakkabı alırken bana 70 tllik bişey alabilir heralde diye düşünüyorum. yay burcu