Nişanlım ve cimriliği

canım biz azınlıktayız biliyorsun değil mi :)
yani ben evlenmeden önce benim masraflarımı babam karşılamalı bile diyemeyen bir insandım, ki o senin baban yani...

yani ben evlenmeden önce benim masraflarımı babam karşılamalı bile diyemeyen bir insandım, ki o senin baban yani...
Evet farkindayim
Simdi gelir biri elini beline koyar ben ihtiyaclarimi kocama karsilatiyorum o da sesini cikarmadan yapiyor herseyi anladin miiii der ben gideyim en iyisi

Küçük ilçede yapılacak en iyi iş öğretmenlik

Kpss çalış atan eş durumundan git

Branşınız ne,

olabilir. kardeşiyle bile hesap kitap yaptığına göre, eşine alasını yapar.

Evet farkindayim
Simdi gelir biri elini beline koyar ben ihtiyaclarimi kocama karsilatiyorum o da sesini cikarmadan yapiyor herseyi anladin miiii der ben gideyim en iyisi

Bende katılıyorum.. Kendi adıma kocamın sırtında yasamayı kendıme yedıremem.. Sizin gibi dusunen kadınları gormenın mutlulugu paha bıcılemez..

Bende katılıyorum.. Kendi adıma kocamın sırtında yasamayı kendıme yedıremem.. Sizin gibi dusunen kadınları gormenın mutlulugu paha bıcılemez..

valla açıkçası doğumdan sonra istifa edip kreş yaşına kadar evde kalacağım,
ama şimdiden nasıl yapabilirim diye düşünüyorum.

Tesekkurler eli belindekilerden sonra sizi gormek de muhtesem inan

Sonucta kocalar sponsorlarımız değil.. Bizde onlara hizmet edecek sadık hizmetkarları değiliz.. Bana bu mantalite tamamen boyle gorunuyor. Evi gecındıren koca patron niteliğinde, evde oturan dişi kişi de evin yemek, temizlik vs. işinden sorumlu gönüllü kölesi gibi.. Tabi bu düşünce beni bağlar.. Herhangi sebeplera baglı olarak evde oturmak zorunda kalan eşleri baglamaz tabi bu dusuncelerim..

valla açıkçası doğumdan sonra istifa edip kreş yaşına kadar evde kalacağım,
ama şimdiden nasıl yapabilirim diye düşünüyorum.

Analık kutsal bir amaç, Siz zorunlu bir sürece dahil olmak zorunda kalıyorsunuz.. Bunu da bir iş projesi gibi düşünebilirseniz belki daha kolaylasır... Annelık le, iş bir tutulmaz tabi ama geçim süreci için .. Anlatmak ıstedıgımı ifade edebilecek cumleler kuramadım ama ne demek istediğimizi anladıgınızı umuyorum.

önünde vakit varken arkana bile bakma derim... bu adam şimdi neyse 30 unda da 40 ında da o olacak, şimdi nişanlısınız ya evlendikten sonra bu odunlukları normal davranışı olacak ve elinde kaliteli bir meşe odunu olacak, ömür birini terbiye etmek için çok kısa inan bana

keşke bende yolun başında olabilseydim.....

Ayy cimri erkekle ömür geçmez. Evinizi nasıl döşüyceksiniz merak ettim. Herşey para sonuçta. 2 çekyat yeter mi diyecek?

Bence sorun senin işsiz olman ve bu yüzden karşındakinden beklentiye girmen.
Şahsen ben kendi paramı kazanıyorum ve eşimin bana en son ne aldığını ne almadığını hatırlamam bile.
Ama evde oturuyo olsam gözüme batardı eminim.

Ben çalışmayı ve kendi parami kazanmayı herseyden çok istiyorum. Ama alanım tarih ve ogrenmelikte en az atanan bölüm o en az 85 puan gerekiyor. Maalesef böyle bir durum söz konusu. Başka bir işe de gelecek olursak o tarz imkanları dar olan bir yer oturacagim yer. Yani zaten benim istediğim kocam çalışsın ben yiyim değil. Annemde çalışıyor ve evde hesapları ortaklık. Bende evlendigimde o sistemi yaşamak istiyorum. Ama imkanlar el vermese ve geçici bir süre eğer calisamazsam. O kendine bişey alır bana hiç bir şey almazsa yada ben kendi ihtiyaçlarını isteklerini karsilayamazam durumumuz olmasına rağmen. Ben bundan bahsediyorum çünkü bu konuda nişanlıma guvenemiyorum tavirlarindan dolayi.

Evet farkindayim

Hem de dibine kadar kocam karşılıyor.
Ekmek parasını bile ondan alıyorum.

Krediden kuruş kalmıyor maaştan : (

Bahsettiginiz durum kisa sureli ve gecici anladigim kadariyla, benimki gibi
Adam verdigi ekmegi basiniza kakarsa kotu, ama sanmiyorum ki o pahali zevklerinden size de yapsin. Aileden birseyiniz yoksa koca parasina guvenmeyin derim. Atamaniz olmadan da evlenmeyin bence. Herseyin yeri zamani var. Calisin sinavinizi kazanin atanin ne guzel mis gibi, kafaniz rahat evlenin. Gerek yok herseyi tersten yapmaya bence. Ama tabii hayat sizin
Aileniz size birsey almaz mi mesela? İsin bir de o boyutu var. Mesela benim annem alir, esimin alip almamasi umrumda olmaz. Arti ben annemden 2 bin liraya ayakkabi isterim ama esimden isteyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…