Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee omur boyu evde bos bos mu oturacaksin? Bu adamla nisanli olman falan sadece kucuk bir ayrinti bence esas sorun senin omur biyu evde oturup kendi ihtiyaclarini baska birine karsilatman,neden bu yolu seciyorsun? Atanamayabilirsin,kucuk ilcede yasiyor olabilirsin, market de mi yok,kasiyerlik yap mesela. Kimseye muhtac olma, koca denen vasifli kisiye el acmaktan iyidirEvlenince de ben hiç bir ihtiyacımı karşılayamayacağım o zaman
Ee omur boyu evde bos bos mu oturacaksin? Bu adamla nisanli olman falan sadece kucuk bir ayrinti bence esas sorun senin omur biyu evde oturup kendi ihtiyaclarini baska birine karsilatman,neden bu yolu seciyorsun? Atanamayabilirsin,kucuk ilcede yasiyor olabilirsin, market de mi yok,kasiyerlik yap mesela. Kimseye muhtac olma, koca denen vasifli kisiye el acmaktan iyidir
Yani cocugun yok,aileden gelen bir gelirin yok. Bir insanin dunya uzerindeki tek vasfi gelin olmak olmamali bence. Neye guvenip de calismayacaksin ki ustelik okumus bir insansan. Neden okudun o zaman? Hani sunu dese anlarim,atanana kadar veya bir is bulana kadar tedirginim nasil gecinecegim dese tamam diyecegim. Sonra ihtiyaclarimi kim karsilayacak diye dusunup durmak ne bileyim bana cok itici geldi.özellikle çocuk falan yokken evde oturmayı benim de aklım almıyor.
hani çok sosyalleşilebilecek bir ortam varsa belki farklı olur ama
onu da kv almış olabilir. beraber takılırken üç kuruş harcamayan adam, altın da almaz bence. kv nin işi gibi duruyor.valla benim kociş ilk maaşı ile beni baştan ayağa giydirmişti, öğrenciydim o dönem, çok hayra geçmişti :)
bir de tabi bu da o zamandan sizi ailesi gibi gördüğünü gösteriyor.
arkadaşlara katılıyorum, evlilik ve nişanlılık farklıdır ama nişanlıya da bu kadar dış kapının mandlı muamelesi yapılmaz ki.
bir de cimri ama altın bilezik alıyor, o kısım da değişik geldi bana, annesi zorlamamışsa bilezik için cimri diyemeyiz pek gibi. sonuçta bugün düzgün bir bilezik 2-3 bin civarındadır.
ama bir yandan da birikim sayılır o , sonuçta o bileziğiğ satıp bir ihtiyacınıza kullanamayacaksınız, evlenene kadar kolda kalacak, sonra eşiniz belki el koyacak gibi ...
onu da kv almış olabilir. beraber takılırken üç kuruş harcamayan adam, altın da almaz bence. kv nin işi gibi duruyor.