ben olsam evlenmezdim.
senden once yasanmıs bir iliski bu.kendini harap edecek bir durum yok ortada.bir rustan bahsediyoruz.geceli gunduzlu 2 hafta kolay unutulmasa gerek bir erkek icin ama evleniyorsunuz.o rus onun icin geride kalmıs ama sen ortaya cıkarmıssın aklında olmayan insanı aklına getiriyorsun.kıza "arkadasının evlendigini ve ona ulasmaya calısmasının dogru olmadıgını,bu tur seylerin turkiyede hos karsılanmadıgını"falan söyle.nişanlına hiç bahsetme.merak edip olaya dahil olacaktır.surada evlenmenize birsey kalmamıs.ortayı bos yere alevlendirme.icini de rahat tut.
hadi bi hata yaptı
pişman olup af dileyeceğine şu tutuma bak hele
kusura bakma ama ben bu adamın suratına tükürmüş, kıcına da 38 numarayı basmıştım çoktan :ecrin_bebek:
Rus hatun benden once olmus... Ama ben resimlerini bulmustum... Bana acıklama olarak: "Antalya da tanıstık, o da aranıyordu; ben de... İki hafta geceli gunduzlu .... pek bir guzeldi...Sana ne" demisti... Bu sozlerine cok kırılmıstım...
Rus hatun benden once olmus... Ama ben resimlerini bulmustum... Bana acıklama olarak: "Antalya da tanıstık, o da aranıyordu; ben de... İki hafta geceli gunduzlu .... pek bir guzeldi...Sana ne" demisti... Bu sozlerine cok kırılmıstım...
ya burdaki pek çok insan da bol keseden atıyor. evliliğine 1 hafta kala hiç kimse karşıdakine tekme atıp eyvallah git diyemez, dememeli. ayrıca eski bir dava bu. bence senin o kıza mail filan atman hata sevgilin de buna sinirlenmiş olabilir, o yüzden de kırmak için o lafları etmiştir. hem hangi erkek sütten çıkmış ak kaşık? evlenince de bekarken de bu tür işler yapmayan kaç erkek var ki? ki senden önce olmuş. bence buradaki ayrıl sözlerine kulak asma. ayrılık kolay değil, öyle 1 2 sıradan olay için hele hiç ayrılınmaz.
ya burdaki pek çok insan da bol keseden atıyor. evliliğine 1 hafta kala hiç kimse karşıdakine tekme atıp eyvallah git diyemez, dememeli. ayrıca eski bir dava bu. bence senin o kıza mail filan atman hata sevgilin de buna sinirlenmiş olabilir, o yüzden de kırmak için o lafları etmiştir. hem hangi erkek sütten çıkmış ak kaşık? evlenince de bekarken de bu tür işler yapmayan kaç erkek var ki? ki senden önce olmuş. bence buradaki ayrıl sözlerine kulak asma. ayrılık kolay değil, öyle 1 2 sıradan olay için hele hiç ayrılınmaz.
kaydirigubbakcemile nişanlımda beni ruslara benzetiyor rus fobimi aştım:sm_cool:lülülülülülüumursama boşver sen zaten şu an tercih edilensin.benim nişanlım kendisi anlattı öğrenciyken bir rus bayanla birlikte olmuş 4-5 ay çıkmışlar bende gayet normal dinledim..ben çok takmadım kafaya benden çok önce olan bir şey.kendimi neden bunlarla yıpratayım ki.zaten bende ruslara benziyorum.siyah saç-beyaz ten küçük kalkık burun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?