NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

Sizi ailecek istemedikleri ortada yedi yılını yemiş ama bu adamla evlenseydiniz bi yedi yılınız hatta tüm ömrünüz çöpe giderdi Allah sizi kurtarmış Sükredin Yolunuza bakın Sürekli siz ariyorsunuz soruyorsunuz neden bu kadar israrcisiniz ne güzel kurtulmussunuz işte böyle bi adamı Salın gitsin İnşallah daha iyileri çıkar karşınıza

ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA AMA GÜVENMEK ARTIK ZOR BU SAATTEN SONRA

canım bekaret diktirmek o kadar kolay değil ılık duşa girdiğinde tekrardan çözülüyor evlenmeden 1 gün evvel olması gereken olay arkadaşımın sevgilisi vardı anestesiciydi ordan biliyorum ah olayını orası allah bilir canım aslında gerçek yüzünü gösterdiği için sevinmelisin ya bu olayı evlendiğinde yaşasaydın canım daha ağır acı çekerdin erken ipleri kopması ve soğuma nedenin aldatmış seni ve sen elinden geleni yaptın kazanan sensin bence o adamla ömrün geçmeyecekti.

NİŞANLIM KENDİSİ ANLATTI BİLMİYORUM BEN DAHA SONRA ANNESİNİN DE BİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM

SABAH ARAYIP AĞZIMA NE GELDİYSE SÖYLEDİM YAPTIĞIN ŞEREFSİZLİK YANINA KALMASIN DEDİM İKİ YAKAN Bİ ARAYA GELMESİN DEDİM NASIL DEDİM BİLEREK AİLELERİN BİLDİĞİ BEN VARKEN DAHA NASIL OLDU UTANMADINIZ MI DEDIM (( SADECE TEK DEDİĞİ SACMALA OLDU)

SONRASINDA 2 DEFA ARADI AÇMADIM.BEYNİM UYUŞUK HİÇ BİŞEY HİSSEDEMİYORUM AİLECE İHANETLERİ AĞIR GELDİ

SONRASINDA 2 DEFA ARADI AÇMADIM.BEYNİM UYUŞUK HİÇ BİŞEY HİSSEDEMİYORUM AİLECE İHANETLERİ AĞIR GELDİ

ben ilk okuduğumda aldatılma diye içimden geçirdim
kendisini temize çıkarmak için onu söyledi bence
sen artık arkana bakma önüne bak engelle her yerden

uzattıkları ıcın olmedıler benım dugunumu gormek ıcın beklerken vadelerı yettı de oldu.ellerı uhdelerı oydu içlerinde kaldı uzatıkları ıcınde gormelerı nasıp olmadı

Her şerde bir hayır vardır. Belki de uzatmasalar bu karakterdeki biriyle evlenip ne mal olduğunu sonradan öğrenecektin. İçinde ukde kalması gibi bir olay yok, yerlerinde huzur versin Allah.

Canim bunu atlatmanin bir ilaci yok. Yani ilaci icince sabaha gecmiyor agrisi. Simdi isyanlardasin, aklin mantigin almiyor ama inan zamanla hepsi gececek. Ya ben neler görmüsüm yasamisim diyeceksin. Hayat tecrübesi böyle böyle kazaniliyor iste. Ya daha kötüsü olsaydi, evlendikten iki sene sonra bir de kucaginda cocukla yasasaydin bunlari?? Simdi her sey film gibi gözünün önünde hatta en kücük detayi bile düsünüyorsun. 10-15 gün sonra daha az, 1-2 ay sonra yarisini o da tiksintiyle hatirlayacaksin , 5-6 ay sonra da nerdeyse disaridan bakicaksin olaya. Aman seytan görsün yüzünü, akittigim gözyasima yazik olmus diyeceksin. Allah'a sükredeceksin iyi ki kurtulmusum diye.

Her serde bir hayir vardir. Bir gün karsina seven evlenmek isteyen biri mutlaka cikacak, olmaz etmez deme. O zaman bu yasadiklarindan dolayi daha temkinli olacaksin. Hakkini hukukunu kendini ezdirmeyeceksin. Ayaklarin yere daha saglam basacak. Canim bak 1 sene oldu kardesim vefat edeli. Annem mezarin icine kendi giriyordu az daha tutmasaydik. Ama simdi diger cocuklari, torunlari etrafinda onlarla avunuyor, kardesimi de tebessümle aniyor. Rahmetli simdi burada olsaydi söyle söylerdi böyle yapardi diye. Bunu yazmamin amaci duygu sömürüsü falan degil, insan yeri geliyor evlat acisina bile dayanabiliyor.

Acinizi yasayin, bir günde unutmak mümkün degil ama devamli olaylari hatirlamak telefon acip agzina geleni saymak hicbir seyi cözmez. Belki o an iciniz soguyordur ama unutmaniza da engel oluyor. Siz o haysiyetsizi yaraladiginizi üzdügünüzü saniyorsunuz ama eminim ki söyle düsünüyordur. " Üff amma da uzatti, neyse bir arar iki arar sonunda bikar bikmazsa da engellerim her yerde kurtulurum" diyordur.

Memleketten ev almak abeste evi döşemek nedir ya,bunları geçtim biz ayrilalim yok Ayrılmayalım böyle devam edelim demeleri falan bu adam seni çok mutsuz eder bir dediği bir dediğini tutmuyor,bence Allahın sevdiği kuluymussun sana doğruyu göstermiş.

zararın neresinden dönerseniz kardır. boşverin. önünüze bakın. ölüm acısı gördünüz ilk günkü gibi kalmaz hiçbir şey. bu da hafifler zamanla unutursunuz. kurtulduğunuza şükredin.

Allah razi olsun
Yazdiklarin icin evet cok cnm yaniyor eriyorum resmen ama allaha havale ettim ailece hepsini haketmedim cunku.rabimin hayrina da serrinede binlarce sukur.evleseydik o zaman duysaydim bunu evet bosardim cocuga ragmen herseye ragmen.mutlaka diyordur oyle insanda vicdan olmasi lazim kisilik lazim.ve en kotusu kizin bendem haberi varmis.canimi yaktilar ki canlari benden beter yansin.elbette cikacar bigun.bugun degilse yarin rabbim buyuk

Evrt co
evet cok tutarsiz

Allah im bana duyursun insallah yanip kavruldugunu.mertce erkekce soyleseydi koymazdi bu kadar acitmazdi beni 7 yil dile kolay.aldatmazsin ama nisanliyken bile aldatilirsin

cok uzucu.Rabbim sabir versin sana.Bir an once toparlanip hayata devam et lutfen.degmez bu serefsiz icin hayati zehretmeye

canım allah yardımcın olsun bende 6 ay öne nısan attım benımkıde aıle kazıgı cok kotululer yaptılar lanet ettım senı cok ıyı anlıyorum cok cok zor zamanlar gecırıyorsun bılyorum allah yardımcn olsun sımdı benımkı kopek gıbı kapımda ama ben ıstemıyorum cok pişman oluyolar emın ol sana ne soylesem acını hafıfletmez ama lanet olsun de önune bak arama sorma bu sekılde daha degerlı olursun hersey olacagına varır allah büyük bunlarda gececek ıns cok daha ıyısı karsımıza cıkacak gecıcek gecıcek gecıek az sabır ve bol dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…