NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkur ederım. yanlız avukatım hayatında baskası olduğuna dair şahit göstermem gerektiğini söyledi.arkadasının sozlu ve yazılı watsab konusması var elımde bırde arkadaslarımın nişanlılık hali devam ederken yüzüksüz gördükleri

nişan illa ki yzük takmaktan ibaret değildir, bir tören olmasına dahi gerek yoktur hukukumuzda nişanlı sayılmak için. karşı cinsten iki insanın evlenme niyetiyle birlikte olması nişanlılığı ifade eder. yüzük takmaması tek başına sadakatsizlik sebebi sayılmaz fakat hakim değerlendirrken az da olsa kafasında bir yargı uyanabilir. elinizde bulunan watsap mesajlarını nasıl elde ettiniz, eğer gizli olarak elde ettiyseniz hukuka aykırı delil olduğundan kullanılmayacaktır.

nişan illa ki yzük takmaktan ibaret değildir, bir tören olmasına dahi gerek yoktur hukukumuzda nişanlı sayılmak için. karşı cinsten iki insanın evlenme niyetiyle birlikte olması nişanlılığı ifade eder. yüzük takmaması tek başına sadakatsizlik sebebi sayılmaz fakat hakim değerlendirrken az da olsa kafasında bir yargı uyanabilir. elinizde bulunan watsap mesajlarını nasıl elde ettiniz, eğer gizli olarak elde ettiyseniz hukuka aykırı delil olduğundan kullanılmayacaktır.
GİZLİ OLARAK ELDE ETMEDİM ARKADAŞIYLA KONUŞMUŞ ARKADAŞINA ULAŞTIM VE BİLGİYE BU ŞEKİLDE ULAŞTIM.ARKADAŞINA ŞAHİT OLMASINI İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM KABUL ETMEDİ.WATSABDAKİ KONUŞMLARIMIZIDA SİLMEDİM

X