arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2007 den beri çıkyorduk 02.02.2014 de nişanlandık inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı ama seviyorduk birbirimizi başlarda aynı yerdeydik aynı iş yerinde sonrasında iş yeri battı önce nişanlım ayrıldı işten sonra ben.sonrasında ikimizde başka işlerde çalışmaya başladık.nişalım sorumsuz değildir fakat umursamazdır içine kapanıktır.nişandan sonra bazı sorunlar oldu ailelerinde karıştığı ev sorunu oldu
(7-8 yıl ) fakat ailesi yüzünden uzatmaları sonucu 2 cok sevdiğim yakınımı kaybettim 8 yılda 2 cenaze.son cenazeye giderken memlekete evi tutmuş bana söylemedi biz farklı yerde tutulacak diye konuşmuştuk tam aksini yapıp ailesinin abisinin evinin ust katını dayamıs döşemiş.cenazedeyken öğrendim.bu ayrıca canımı acıttı.neyse geldikten sona evi görmeye gittim basta direttim tartıştık olmadı nafile kabullendim evi.sonrasında soğukluk kavgalar tartışmalar devam etti fakat ayrılamıyorduk görüşüyorduk hep.annesi anneme kız istemezse oğlum tek yaşayacak dedi.annem sinirlendi.aradan zaman geçti nişanlım uzaklaştıkça uzaklaştı.en son ramazandan sonra bana ben evlilik istemiyorum biz evlensek de boşanırız,anlaşamıyoruz vs gibi şeyler söyledi.sonrasında ramazanda iftara çıktı ben evlenmek istemiyorum ama bu şekilde devam edelim diyince gururuma yenik düştüm bohçayı ve yüzüğü verdim öncesinde 1 yıl cok mucadele ettim cok yalvardım eskisi gibi olmak için elimi tut bırakma uzaklasma dedim olmadı.şimdi soracağım bir nişanlı neden evlilik yok ama böyle görüşelim der??? akıl verin nolur.acı çekiyorum özlüyorum görmek istiyorum olmuyor.