NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

evet kadın daha ilk günden kapıdan kovduğunda söyledi ne yüzle tekrar istemek için kapıma geldi onlarıda mı ben mi zorladım.kovulduğum gün oğlu peşime geldi özürler diledi yalvardı.

peki dün asker arkadasına zor bela ulasıp onla konusmasını istedim konusmus aksam da cvbı gelmiş.benden ayrıldıdıgını hayatında baska bırı olduğunu ailelerinde bildiğini ve yıl sonu gibi nişan takacaklarını seneye de düğün olacağını söylemiş.
ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞIM HAKLI OLAN KİM ????BENLE NİŞANLIYKEN BENİ ALDATMIŞ KIZI BULMUŞ BENİ 7 YIL BEKLETİP 6 BELKİDE 3 AYLIK BİRİYLE EVLENECEK BUNA BEDDUA EDİLMEZ DE BÖYLE ADAMA NE DENİR.HABERİ YOK ŞUANDA ÖĞRENDİĞİMDEN.ARAYIP AĞZIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTİYORUM SADECE.

Hey Maşallahhh sen olmayacak duaya Amin demişsin.

sevmiyor seni, evlenince baskıda olacağını düşünüyor.. bu nedenle birşey yapmak istemiyor. yol yakınken ayrılmışsın önüne bak bence hayırlısı olsun hakknda

e seni namusu olarak görmediğinden böyle der... sende seni sevmeyen bir erkeğe ne diye bu kadar değer veriyosun. hem de ailesi annene bu kadar saygısızlık yapmışken. nikahsız yaşama genişliğini kabul etmeyeceksin herhalde

kusua bakma ama sen saglikli dusunemiyorsun
uzman yardimi almani tavsiye ederim
adamin ustune duserek pohpohlayarak iyice kendi bisey zannettirmi$in
mer insanmis yinede açikca soyleyip ayrilmis, o senden daha ileri gorusluymus

ailene anlat bu durumu seni aldatmış madem ve eski nişanlıya msj at beni aldattığını biliyorum ne bu dünyada ne de ahirette hakkım helal değil. gibi yapabilirsin yada ailenin fikrini alarak yapabilirsin ve ilesinin bildiğini de anlatmalısın sizin kalitesiz evlenmediğim için çok şanslıyım o kıza da acıyorum

bana ben benden vazgecmeyecek bırını ıstıyorum elımı bırakmayacak bırını ıstıyorum dıyıp neden vazgecmeyı tercıh ettı benım sucum gunahım neydı
Aynı şeyleri yasadım canım ve benım de daha 50 gün falan oldu heralde. En kötüsüde onları düşünmek madem öyle söyledin neden bırakıp gittin diye üzülüyosun. Bende hep düşünüyorum demekki hepsi yalanmış çünkü gerçekten hissettiklerini dile getirseydi şuan ikimizde bu durumda olmazdık. Hepsi koca bir YALANMIŞ. Dua edelim ki biz bu yalanı en basından görmüş olduk.Evlendikten sonra daha çok yaralanırdık.

Seninle evlenmek istemedigi icin oyle demis. Yahu birak onu dusunmeyi de sadaka ver. Kurtulmussun haberin yok.

TABIKI HYR .ASLA OYLE YETİŞTİRİLMEDİM BEN EVET COK UZULDUM KIRILDIM INCINDIM EVET YALVARDIMDA AMA BEN ONU KALBIMLE SEVDIM YUREGIMLE SEVDIM.

Benden once bı kız arkadası vardı onunla aralarında bıseyler gecmıs bekaretı bozulmus aılelerı bılıyor kız tarafı asla kzı vermeyız demısler kızın annesı benımkı falan gıdıp kızı dıktırmısler.2 sene sonra kız evlendı.mutlaka o kız ah ettı.onun ahı benı tuttu.

anlamadıgım su 7 yıl benle cıkıp nısan takıp uzatdıkca uzatıp 6 ay takınıdıgı bırıyle 1 yıl ıcınde nasıl evlılık kararı alabılıyor.Ah etmeye hakkın yok senın sucun dıyen arkadas benım sucum evet sevmekdı.Benım sucum aılesıne ve ona ınanmakdı.Bneım sucum yıllarca beklemekdı haklısınız suclu benım

artık gozumde 3 kurusluk degerı yok dunden bugune ıcım nefretle dolu.36 gun tanıdıgyla evlılık kararı alabılıyorsa ve benle nısanlıyken baskasını ayartıyorsa rabbım benı yaktıgı yanmasını ve aynı seyı onunda yasamasını nasıp etsın kı anlasın

Evlensen mutlu olur muydun sence?
dun aksam aldıgım haberden sonra asla olamazdım o gormus bızım evlendıkten sonra bosanacagımızı cunku aldatırsan bosanırım demıstım en basında ve parmagındakı yuzukle aldatmıs 3 ay sonra nısanı varmıs

yedekte tutup serefsızlık yapmak mıs bence(yapmısda zaten ama ayaklarına dolassın)

Ah canım ya yasadıgın gercekten cok zor Allah sabır versin.Aynısını bir arkasdasım yasadı uzun sure konustular cocuk bıraktı ve ardından direk nişanlandı. Biz her zorluklarını çekiyoruz her şeylerini kabullenıyoruz en ufak seyde terkedip ilk fırsatta evlenmeye kalkıyorlar. Merak etme Allah'a havale et bi yerden cıkar mutlaka. çok var yıllar sonra pişman olup keşke yapmasaydım diyen elbet kulagına gelir seninde.

Allah kurtarmış bacım, sen hala acep cinsellikle elimde tutabilir miydim diyorsun.

Dönse bile alma şunu geri yaa. Defolu artık, iadesini kabul edemeyiz de çık.
allah yazdıysa bozsun artık.parmagındakı yuzuguyle benı aldatan evlenınce karısınıda aldatır.Benım ahımda hep o kızı hemde eskı nısanlımı yakar ınsallah

amin

Oğlu nişanlıyken bi anne nasıl baska bi kızı onaylar görüştürür evi gösterir.aileler bile bilirken ben nasıl anlamadım bu serefsizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…