NİŞANLIM VE AİLESİNİN KAZIĞI

Evet yine bir zorlama ilişki yaşamış ve sanki kendisine silah zoruyla bunlar yapılmış gibi beddua eden gençkız modeli .

Kadın daha ilk günden sizi istemediğini söylemiş,belli etmiş daha ne yapsın ya? Benim yüzüme seni istemiyorum oğluma diye kapı kapatacak ben daha onun oğluyla evlenmeye çalışcam??? Gurur diye birşey var..aşk ile bağımlılık karıştırılıyor..kimse size birşey yapmadı ben bu hikayede zorlanan biri varsa o da erkek arkadaşınız olarak görüyorum.çünkü evliliğe zorlanmış..ve belli ki yeterince istemiyomuş istese çünkü ne anne ne kardeş dinler evlenirdi.hani siz istediğiniz için bunca şeye katlandınız ya o hesap.Ama adam sizden daha akıllı ve kendine karşı dürüstmüş çünkü gerçekten evlenince boşanacağınız ortada.

Ortada bir haksızlık yok, sizin kendi kendinize yaptığınız haksızlık ve hatalarınız dışında..o yüzden bir beddua etmeyi bırakalım sahibine dönmesin! Kurban psikolojisinden çıkıp silkelenip hayatımıza devam edelim.ne kadar değerli olduğumuzu gerekirse hergün kendimize hatırlatalım..siz kendinize değer vermediğiniz sürece hiçbir erkekten değer de saygı da göremezsiniz..

Bir de şu kısmı anlamadım.hiç aramıyor hep ben arıyorum yazmışsınız.siz hem nişanı atıp hem hala arıyormusunuz?

evet kadın daha ilk günden kapıdan kovduğunda söyledi ne yüzle tekrar istemek için kapıma geldi onlarıda mı ben mi zorladım.kovulduğum gün oğlu peşime geldi özürler diledi yalvardı.

peki dün asker arkadasına zor bela ulasıp onla konusmasını istedim konusmus aksam da cvbı gelmiş.benden ayrıldıdıgını hayatında baska bırı olduğunu ailelerinde bildiğini ve yıl sonu gibi nişan takacaklarını seneye de düğün olacağını söylemiş.
ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞIM HAKLI OLAN KİM ????BENLE NİŞANLIYKEN BENİ ALDATMIŞ KIZI BULMUŞ BENİ 7 YIL BEKLETİP 6 BELKİDE 3 AYLIK BİRİYLE EVLENECEK BUNA BEDDUA EDİLMEZ DE BÖYLE ADAMA NE DENİR.HABERİ YOK ŞUANDA ÖĞRENDİĞİMDEN.ARAYIP AĞZIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTİYORUM SADECE.

isteme öncesinde nişanlım askerdeyken telefon istedi benden aldım gönderdim annesi biliyordu beni hesabıma telf parası gönderdi ilişkimizden haberi vardı yani aradan zaman geçti nişanlım geldi o zaman sevgiliyiz.zaman geçti annesiyle tanışmaya geldiler annemde sordu nedir ne değildir diye annesi haberim yok beni vs falan oğlunu yalancı durumuna düşürdü annem alttan aldı ses etmedi oğlu sinirlendi baya yalancı durumuna düşürdün beni diye neyse olay kapandı yıne baya zaman geçti bi gün tartıştık ben evlerine gittim annesi evdeydi biliyodum evde olduğunu da nişanlım yoktu annesi kapıyı actı oğlum yok biz istemiyoruz olmaz bu iş falan dedi kapıyı carptı yuzume aradan yıne zaman geçti ben bi miktar para biriktirdim gel durumun yoksa bendekiyle kuralım yuvamızı dedim ben evlilik düşünmüyorum dedi o zaman ben ev alacagım dedım o da sen bilirsin dedi.yıne zaman gecti o arada kısmet oldu ev aldım ben 1 ay sonra gezerken aılemle konusayımmı de ne için dedim evlenelim dedi tmm dedım annesının yaptıgını soledım bız kucuguz affedıcez falan dedı ses etmedım neyse geldıler bunlar ıstemeye hersey ıyı guzel soz takıldı annesı ben oğlumun arkasında değilim dedi bişey yapamam kendılerı yapacaklar falan dedı ılk kız ıstemede bunları soyledı.sonrasında zaten olaylar patlak vermeye basladı.sankı hep bahane arayısları.takı konusuldu fakat hıc bırı yapılmadı .nısanda bı ceyrek bıle takmadılar.dugun tarıhı konusuldu hep bı bahane sunuldu.sonrasında basıma gelenler bunlar ve ben yalvardım mekup yazdım msj attım erkenden evden cıkıp gececegı yolda bekledım konustum olmadı dediği lafın uzerıne de yuzugu ve bohcayı verdım.
Hey Maşallahhh sen olmayacak duaya Amin demişsin.

sevmiyor seni, evlenince baskıda olacağını düşünüyor.. bu nedenle birşey yapmak istemiyor. yol yakınken ayrılmışsın önüne bak bence hayırlısı olsun hakknda

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2007 den beri çıkyorduk 02.02.2014 de nişanlandık inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı ama seviyorduk birbirimizi başlarda aynı yerdeydik aynı iş yerinde sonrasında iş yeri battı önce nişanlım ayrıldı işten sonra ben.sonrasında ikimizde başka işlerde çalışmaya başladık.nişalım sorumsuz değildir fakat umursamazdır içine kapanıktır.nişandan sonra bazı sorunlar oldu ailelerinde karıştığı ev sorunu oldu
(7-8 yıl ) fakat ailesi yüzünden uzatmaları sonucu 2 cok sevdiğim yakınımı kaybettim 8 yılda 2 cenaze.son cenazeye giderken memlekete evi tutmuş bana söylemedi biz farklı yerde tutulacak diye konuşmuştuk tam aksini yapıp ailesinin abisinin evinin ust katını dayamıs döşemiş.cenazedeyken öğrendim.bu ayrıca canımı acıttı.neyse geldikten sona evi görmeye gittim basta direttim tartıştık olmadı nafile kabullendim evi.sonrasında soğukluk kavgalar tartışmalar devam etti fakat ayrılamıyorduk görüşüyorduk hep.annesi anneme kız istemezse oğlum tek yaşayacak dedi.annem sinirlendi.aradan zaman geçti nişanlım uzaklaştıkça uzaklaştı.en son ramazandan sonra bana ben evlilik istemiyorum biz evlensek de boşanırız,anlaşamıyoruz vs gibi şeyler söyledi.sonrasında ramazanda iftara çıktı ben evlenmek istemiyorum ama bu şekilde devam edelim diyince gururuma yenik düştüm bohçayı ve yüzüğü verdim öncesinde 1 yıl cok mucadele ettim cok yalvardım eskisi gibi olmak için elimi tut bırakma uzaklasma dedim olmadı.şimdi soracağım bir nişanlı neden evlilik yok ama böyle görüşelim der??? akıl verin nolur.acı çekiyorum özlüyorum görmek istiyorum olmuyor.
e seni namusu olarak görmediğinden böyle der... sende seni sevmeyen bir erkeğe ne diye bu kadar değer veriyosun. hem de ailesi annene bu kadar saygısızlık yapmışken. nikahsız yaşama genişliğini kabul etmeyeceksin herhalde

bilemıyorum cınsellık yasadıgı biri vardır mutlaka cunku baslardakı yaklasımıyla sonradan kı yaklasımı bana aynı değildi hep bırlıkte olmak ısterdı cınsel anlamda ben kabul etmezdım etmedım de.cınsellıgı yasasaydım vazgecmezmıydı dıyorum bazen.
kusua bakma ama sen saglikli dusunemiyorsun
uzman yardimi almani tavsiye ederim
adamin ustune duserek pohpohlayarak iyice kendi bisey zannettirmi$in
mer insanmis yinede açikca soyleyip ayrilmis, o senden daha ileri gorusluymus

ailene anlat bu durumu seni aldatmış madem ve eski nişanlıya msj at beni aldattığını biliyorum ne bu dünyada ne de ahirette hakkım helal değil. gibi yapabilirsin yada ailenin fikrini alarak yapabilirsin ve ilesinin bildiğini de anlatmalısın sizin kalitesiz evlenmediğim için çok şanslıyım o kıza da acıyorum

bana ben benden vazgecmeyecek bırını ıstıyorum elımı bırakmayacak bırını ıstıyorum dıyıp neden vazgecmeyı tercıh ettı benım sucum gunahım neydı
Aynı şeyleri yasadım canım ve benım de daha 50 gün falan oldu heralde. En kötüsüde onları düşünmek madem öyle söyledin neden bırakıp gittin diye üzülüyosun. Bende hep düşünüyorum demekki hepsi yalanmış çünkü gerçekten hissettiklerini dile getirseydi şuan ikimizde bu durumda olmazdık. Hepsi koca bir YALANMIŞ. Dua edelim ki biz bu yalanı en basından görmüş olduk.Evlendikten sonra daha çok yaralanırdık.

Seninle evlenmek istemedigi icin oyle demis. Yahu birak onu dusunmeyi de sadaka ver. Kurtulmussun haberin yok.

e seni namusu olarak görmediğinden böyle der... sende seni sevmeyen bir erkeğe ne diye bu kadar değer veriyosun. hem de ailesi annene bu kadar saygısızlık yapmışken. nikahsız yaşama genişliğini kabul etmeyeceksin herhalde
TABIKI HYR .ASLA OYLE YETİŞTİRİLMEDİM BEN EVET COK UZULDUM KIRILDIM INCINDIM EVET YALVARDIMDA AMA BEN ONU KALBIMLE SEVDIM YUREGIMLE SEVDIM.

ailene anlat bu durumu seni aldatmış madem ve eski nişanlıya msj at beni aldattığını biliyorum ne bu dünyada ne de ahirette hakkım helal değil. gibi yapabilirsin yada ailenin fikrini alarak yapabilirsin ve ilesinin bildiğini de anlatmalısın sizin kalitesiz evlenmediğim için çok şanslıyım o kıza da acıyorum
Benden once bı kız arkadası vardı onunla aralarında bıseyler gecmıs bekaretı bozulmus aılelerı bılıyor kız tarafı asla kzı vermeyız demısler kızın annesı benımkı falan gıdıp kızı dıktırmısler.2 sene sonra kız evlendı.mutlaka o kız ah ettı.onun ahı benı tuttu.

anlamadıgım su 7 yıl benle cıkıp nısan takıp uzatdıkca uzatıp 6 ay takınıdıgı bırıyle 1 yıl ıcınde nasıl evlılık kararı alabılıyor.Ah etmeye hakkın yok senın sucun dıyen arkadas benım sucum evet sevmekdı.Benım sucum aılesıne ve ona ınanmakdı.Bneım sucum yıllarca beklemekdı haklısınız suclu benım

artık gozumde 3 kurusluk degerı yok dunden bugune ıcım nefretle dolu.36 gun tanıdıgyla evlılık kararı alabılıyorsa ve benle nısanlıyken baskasını ayartıyorsa rabbım benı yaktıgı yanmasını ve aynı seyı onunda yasamasını nasıp etsın kı anlasın

önceleri olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyormuş ki evin sizin konuştuğunuz değilde annesinin üst katından tutulması bunun göstergesi..ve bunu ailesiylede konuşmuş demekki yoksa kadın niye kalkıp annene olmazsa tek başına yaşıycak desin ki..
sonralarıda artık olmasın diye düşünmeye başlamış..çıkmış açık açık söylemiş..sizde yolunuza bakın artık iyi yapmışsınız yüzüğü geri vermekle.. nişandan dönüpte sevgili olarak devam etmekte neymiş...
yedekte tutup serefsızlık yapmak mıs bence(yapmısda zaten ama ayaklarına dolassın)

anlamadıgım su 7 yıl benle cıkıp nısan takıp uzatdıkca uzatıp 6 ay takınıdıgı bırıyle 1 yıl ıcınde nasıl evlılık kararı alabılıyor.Ah etmeye hakkın yok senın sucun dıyen arkadas benım sucum evet sevmekdı.Benım sucum aılesıne ve ona ınanmakdı.Bneım sucum yıllarca beklemekdı haklısınız suclu benım
Ah canım ya yasadıgın gercekten cok zor Allah sabır versin.Aynısını bir arkasdasım yasadı uzun sure konustular cocuk bıraktı ve ardından direk nişanlandı. Biz her zorluklarını çekiyoruz her şeylerini kabullenıyoruz en ufak seyde terkedip ilk fırsatta evlenmeye kalkıyorlar. Merak etme Allah'a havale et bi yerden cıkar mutlaka. çok var yıllar sonra pişman olup keşke yapmasaydım diyen elbet kulagına gelir seninde.

Allah kurtarmış bacım, sen hala acep cinsellikle elimde tutabilir miydim diyorsun.

Dönse bile alma şunu geri yaa. Defolu artık, iadesini kabul edemeyiz de çık.
allah yazdıysa bozsun artık.parmagındakı yuzuguyle benı aldatan evlenınce karısınıda aldatır.Benım ahımda hep o kızı hemde eskı nısanlımı yakar ınsallah

Ah canım ya yasadıgın gercekten cok zor Allah sabır versin.Aynısını bir arkasdasım yasadı uzun sure konustular cocuk bıraktı ve ardından direk nişanlandı. Biz her zorluklarını çekiyoruz her şeylerini kabullenıyoruz en ufak seyde terkedip ilk fırsatta evlenmeye kalkıyorlar. Merak etme Allah'a havale et bi yerden cıkar mutlaka. çok var yıllar sonra pişman olup keşke yapmasaydım diyen elbet kulagına gelir seninde.
amin

Oğlu nişanlıyken bi anne nasıl baska bi kızı onaylar görüştürür evi gösterir.aileler bile bilirken ben nasıl anlamadım bu serefsizliği

X