Evet yine bir zorlama ilişki yaşamış ve sanki kendisine silah zoruyla bunlar yapılmış gibi beddua eden gençkız modeli .
Kadın daha ilk günden sizi istemediğini söylemiş,belli etmiş daha ne yapsın ya? Benim yüzüme seni istemiyorum oğluma diye kapı kapatacak ben daha onun oğluyla evlenmeye çalışcam??? Gurur diye birşey var..aşk ile bağımlılık karıştırılıyor..kimse size birşey yapmadı ben bu hikayede zorlanan biri varsa o da erkek arkadaşınız olarak görüyorum.çünkü evliliğe zorlanmış..ve belli ki yeterince istemiyomuş istese çünkü ne anne ne kardeş dinler evlenirdi.hani siz istediğiniz için bunca şeye katlandınız ya o hesap.Ama adam sizden daha akıllı ve kendine karşı dürüstmüş çünkü gerçekten evlenince boşanacağınız ortada.
Ortada bir haksızlık yok, sizin kendi kendinize yaptığınız haksızlık ve hatalarınız dışında..o yüzden bir beddua etmeyi bırakalım sahibine dönmesin! Kurban psikolojisinden çıkıp silkelenip hayatımıza devam edelim.ne kadar değerli olduğumuzu gerekirse hergün kendimize hatırlatalım..siz kendinize değer vermediğiniz sürece hiçbir erkekten değer de saygı da göremezsiniz..
Bir de şu kısmı anlamadım.hiç aramıyor hep ben arıyorum yazmışsınız.siz hem nişanı atıp hem hala arıyormusunuz?
evet kadın daha ilk günden kapıdan kovduğunda söyledi ne yüzle tekrar istemek için kapıma geldi onlarıda mı ben mi zorladım.kovulduğum gün oğlu peşime geldi özürler diledi yalvardı.