- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben allaha havale ettim ne verirse o verirsin onlara kapıma gelmez nasip olsada o şekilde geldiği süründüğünü görsem o da yaşasa ne yaşadığımı anlasa.hainliği hazmedemiyorum ve elimden bişey gelmiyor.allahtan korkan kuldan insanları nasip etsin inşşcanım allah yardımcın olsun bende 6 ay öne nısan attım benımkıde aıle kazıgı cok kotululer yaptılar lanet ettım senı cok ıyı anlıyorum cok cok zor zamanlar gecırıyorsun bılyorum allah yardımcn olsun sımdı benımkı kopek gıbı kapımda ama ben ıstemıyorum cok pişman oluyolar emın ol sana ne soylesem acını hafıfletmez ama lanet olsun de önune bak arama sorma bu sekılde daha degerlı olursun hersey olacagına varır allah büyük bunlarda gececek ıns cok daha ıyısı karsımıza cıkacak gecıcek gecıcek gecıek az sabır ve bol dua
Bana ne düşünerek o kelimeyi teklif ettiyse allah onu onunla sınasın inşallah.Kardeşi var evinde başına gelmesin kötü bişey istemem ama ah kalmaz yerde bugun değilse yarınbi hafiften vicdan azabı duyuyor sanki. hani sorun sende değil bende klasiği vardır ya. ayrılmayalım ama evlenmeyelim de. oldu canım..
tamamen karşı tarafın diretmeleri yok para yok ; yok zaman yok; yok anlaşamıyoruzuzatmak iyi gelmemiş anlasılan Araya sogukluk gırmesı normal.. Keske kısa surseymıs Nısanla dugun arası..
Yuh be kardeşim, nasıl iğrenç insanlarmış... Kurtulmuşsun vallahi, bin şükür. Gerçekten dicek bişey bulamıyorum hep hakaret geliyor dilimin ucuna.Bugün öğrendim ki Allah'tan korkan annesi ben oğlunun hayatındayken nişanlıyken durmadan kız gösteriyomuş oğluna sonunda da erdi muradına.niaşnlıyken 8 ay ailece görüştükleri herkesin bildiği benim aptal yerine koyulduğum bi ilişki dönmüş arkamdan
ben dun duydugum anda agzıma ne gelirse soyledım serfsz hysytsz kslksz ne gelirse sustu dinledi ve tek dediği sacmalama oldu.cunku ona dıyecek soyleyecek bı sıfat bulamıyorum artıkYuh be kardeşim, nasıl iğrenç insanlarmış... Kurtulmuşsun vallahi, bin şükür. Gerçekten dicek bişey bulamıyorum hep hakaret geliyor dilimin ucuna.
Bugün öğrendim ki Allah'tan korkan annesi ben oğlunun hayatındayken nişanlıyken durmadan kız gösteriyomuş oğluna sonunda da erdi muradına.niaşnlıyken 8 ay ailece görüştükleri herkesin bildiği benim aptal yerine koyulduğum bi ilişki dönmüş arkamdan
EVET kurulan ev de o kızaymış bana değil.eşiniz çok doğru söylemiş.Allah kokusu olmayan allah'ı yok sayan yanımıza kar kalır diye düşünen kişiler yürüdüğümüz bastığımız yerin birde altı vardı.allah kul hakkıyla gelmeyin der.bir damla göz yaşımın bile hesabı sorulsun.benle aldığı eşyalar ne varsa kullandıkça baktıkça canlarını yaksınOhaaaa
Bu sabah eşim bir laf etti buraya cuk oturur hemen yazayım: her fırsatta %99u müslüman denen insanların %90ının Allahtan korkmaması
Çok büyük kazık Allah sorsun inşallah, onlar o evi de bu kıza düzmüs
EVET kurulan ev de o kızaymış bana değil.eşiniz çok doğru söylemiş.Allah kokusu olmayan allah'ı yok sayan yanımıza kar kalır diye düşünen kişiler yürüdüğümüz bastığımız yerin birde altı vardı.allah kul hakkıyla gelmeyin der.bir damla göz yaşımın bile hesabı sorulsun.benle aldığı eşyalar ne varsa kullandıkça baktıkça canlarını yaksın
kesinlikle öyle konusurdu görüşürdü yemek yerdi anneme gelirdi evimden alırdı.şimdi desem görüşmek istiyorum diye yine gelir sevdiğinden devam edeceğinden sadece intikam almak icin.o kadar kelimeyi saydım bana dediği şey ((sen göreceksin kızım)göstereceğim sana dedi haklı gibiE o kızı da aldattı o zaman, sen kabul etsen hala beraberdiniz
kesinlikle öyle konusurdu görüşürdü yemek yerdi anneme gelirdi evimden alırdı.şimdi desem görüşmek istiyorum diye yine gelir sevdiğinden devam edeceğinden sadece intikam almak icin.o kadar kelimeyi saydım bana dediği şey ((sen göreceksin kızım)göstereceğim sana dedi haklı gibi
isteme öncesinde nişanlım askerdeyken telefon istedi benden aldım gönderdim annesi biliyordu beni hesabıma telf parası gönderdi ilişkimizden haberi vardı yani aradan zaman geçti nişanlım geldi o zaman sevgiliyiz.zaman geçti annesiyle tanışmaya geldiler annemde sordu nedir ne değildir diye annesi haberim yok beni vs falan oğlunu yalancı durumuna düşürdü annem alttan aldı ses etmedi oğlu sinirlendi baya yalancı durumuna düşürdün beni diye neyse olay kapandı yıne baya zaman geçti bi gün tartıştık ben evlerine gittim annesi evdeydi biliyodum evde olduğunu da nişanlım yoktu annesi kapıyı actı oğlum yok biz istemiyoruz olmaz bu iş falan dedi kapıyı carptı yuzume aradan yıne zaman geçti ben bi miktar para biriktirdim gel durumun yoksa bendekiyle kuralım yuvamızı dedim ben evlilik düşünmüyorum dedi o zaman ben ev alacagım dedım o da sen bilirsin dedi.yıne zaman gecti o arada kısmet oldu ev aldım ben 1 ay sonra gezerken aılemle konusayımmı de ne için dedim evlenelim dedi tmm dedım annesının yaptıgını soledım bız kucuguz affedıcez falan dedı ses etmedım neyse geldıler bunlar ıstemeye hersey ıyı guzel soz takıldı annesı ben oğlumun arkasında değilim dedi bişey yapamam kendılerı yapacaklar falan dedı ılk kız ıstemede bunları soyledı.sonrasında zaten olaylar patlak vermeye basladı.sankı hep bahane arayısları.takı konusuldu fakat hıc bırı yapılmadı .nısanda bı ceyrek bıle takmadılar.dugun tarıhı konusuldu hep bı bahane sunuldu.sonrasında basıma gelenler bunlar ve ben yalvardım mekup yazdım msj attım erkenden evden cıkıp gececegı yolda bekledım konustum olmadı dediği lafın uzerıne de yuzugu ve bohcayı verdım.
kızı bulurum face var ama ıkımızınde kapalıydı sıfresını de bılıyorum.kıza gösteririm bi şekilde ama iş uzar kalkar çalındı der sıkayet ederSizin bu sürede hiç mi resminiz vs niz yok sosyal medyada falan, o kız nasıl görmedi, yerinde olsam gider söylerim o kıza
Bu tiynette adam seni onca yıl aldatmıştır zaten
bu kadar sahtekarlıgın içinde artık olamam ah almamfazla zorlamissin bacim birak pesinden kossun ne koduyon sen giderse gitsin boyle bi adamla nasil muglu olcan ki zaten...