Nişanlım ve ailesi

Kayınvalide çok dürüst, kartlarını açık oynuyor. Oğlunun pısırık, hımbıl, söz hakkı olmayan, annesinin emrinden dışarı çıkamayan, karısı-eşi olacak kadını ayaklar altında ezdirecek, silik bir karakter olduğunu göstermiş size. Kadın daha ne yapsın evlenmeyin diye. Annesi salyalar saçarak bu kadar hakaretler ediyor, nişanda düğünde hatta oturulacak evde benim dediğim olacak diyor nişanlınızın tepkisi koca bir sıfır.

Bütün kültür farklarını geçiyorum, eğer gönül isterse her türlü olur.
Ama nişanlınız annesine anne ne diyorsun olur mu öyle şey diyemiyorsa sıkıntı büyük. En azından eski sevgililerini anlatırken; anne eski mevzuları konuşmanın ne gereği var, niye gereksiz şeyler anlatıyorsun diyebilirdi. Bu bile adım. Şimdi ağzını açmayan adam, evlendiğinizde de açmaz. Siz hep kötü gelin olursunuz. Bide evlenince tamamen elinden alınmış hissedecek kv. Offf bu fragman yani

Evlenirsen odaya gelip peçete de tutar bu kadın tövbee tövbee....
Daha şimdiden ana oğul kendillerini belli etmişler kaç kurtar kendiniiiii.

Nişanda böyleyse evlenince hele bir de yakında oturunca sen bunlarla daha da mutsuz olursun... Bir de torun olursa abuuuu düşünemiyorum eşin de anasını ağzına bakarsa psikolog larla gezersin...

E tüm bunların üstüne evlenirseniz ben kimseye kabahat bulmam sizden başka.
Nişanda evlenince uaşayacaklarının fragmanı yaşamış... Evlenince hayat nasıl mutsuz ve zehir gibi yaşanır bumu görücek... Kaç kızım bunlardan kurtar kendini insan değişmez buna senin gücün hele hiç yetmez.... Konu sahibi ayrılmış mı bunu merak ettim...

Konyadan olsa evliya, alma onu avluya
Allah konyalıların hışmından korusun

Konunun üzerinden çok geçmiş ama hortladığını görünce dayanamadım. Kardeşim inşallah evlenme aşamasında falan değilsindir. Olmaz bu kadından da sessiz oğlundan da. Ne kadar seversen sev kaç, 6 ay ağlamak ömür boyu ağlamaktan iyidir.

Benim kv aynı model ben çocuklarımı Ankara İstanbul gibi şehirlere gondertmem.(Ben Ankara'dayim.) Onlar İzmir'de bir üst mahalleden ev tutuldu bize.Yurume mesafesinde ona rağmen bunu dedi.Gonderirsem ya bende giderim ya bosatirim..
Nikah sahidimden düğünde yaptıracağım topuza nisan elbiseme eve aldığım eşyaya hadsizce yorumlar yaptı.

Burada iş nisanlinda bitiyordu.Benimki annesini susturamadi ben ayrıldım.

evlenirsen bi sene surmez boşanırsin cocukta yaparsan yanlislikla hayatin kaydi iste. sonra hep bu insanlarla yuz yuze kalicaksin. yol yakinken ayril hemde acilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…