- 10 Temmuz 2018
- 32
- 66
- 34
Hem nişanlınız hem ailesi neresinden tutsak elimizde kalır. Yerinizde olsam bu ilişkiyi bir gün daha sürdürüp hem kendimi hem ailemi bu kadar ayaklar altına aldırmam. Sonsuz bir mutsuzluğun sizi beklediğini öngörmek ne yazık ki çok da zor değil.Merhaba arkadaşlar, kendimi kotu hissediyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum söyle ki benim çok uzun süredir sevgilim var çocukla bir şekilde uzun ilişkimi sürdürdüm ve ikimizde çok başarılı bir okulda okuduk mezun olduk falan o güzel bir işte buldu ben yüksek lisans yapıyorum. Ancak nisanlanmaya karar verince hem kendisinden hem ailesinden soğudum ve çok korkuyorum başıma geliceklerden çünkü ailesi ile aramızda çok fazla kültür uçurumu var ben muglaliyim ve ailem moderm insanlar ama onun ailesi Konyalı ve mufazakar bunu goz ardı edebilirim belki ama annesi Nisan'da bana çok fazla terbiyesizlik yaptı söyleki annesi oğluna karşı aşırı kıskanç oğlunu eşi gibi görüyor çünkü kocası yurtdışında ve kendiyle çocuklarıyla sürekli oğlu ilgilensin istiyor ayrıca ikimizde iyi bir eğitimi olduğu halde bana sen oğlumun derslerine engel oluyorsun yazma benim oğluma tarzından çok çirkin bir mesaj atmıştı. Neyse nişan günü benim evim olduğu halde bunu asla kabul etmeyip kızin evinde mi oturulur deyip biz size ev alicaz orada oturacaksiniz falan demeye başladı ( yani kendine yakın bir ev bulucakki sonra gitmeyelim başka yere) ve ev burası oğlumun desin beni saymasin bende dedim nerede yasaycagimiza biz bu konuşalım karar verelim hangi şehir olacağını biz konuşalım önce dedim sonra beni oğluyla kenara çekip sen çok fazla konuşuyorsun dedi başta nasıl yani falan dedim sonra sen annesi unutcaksin artık onunla ilişkini kesiceksin her şeyi bizle yapicaksin dedi ben ne diyeceğini bilemedim ve nisanlimda bunları duyup hiç bir şey demedi sonrada bana nişanlımın eski sevgilelerinden bahsedip beni kiskandirmaya çalıştı işte oğlum bana gösterdi kizlarida ben seçtim falan gibisine çok rahatsiz oldum ve nişanlım gene ağzını açmadi. Neyse sonra aileler konuşurken de biz dedik düğün gereksiz masraflı onun yerine çocuklar bir yere gitsin kadın hemen olur mu öyle şey ben oğlumun murvedini gorucem dedi bizde tamam dedik ama sonra altınlar almaya kalkmayın bunu açıkça belirttik dediki benim kaynanam benim altinlarimi aldı ama ben almam deri güzel dimi ama sonra herkesin içinde işte takilanlar zaten oğlumun oğlumun diye rahat 10 kere belirtti biz tepki vermedikçe oglumun dedi yani şunu demeye getiriyor herşey oğlunun bende onun hizmetçisi gibisine en son kardeşi rahatsix olduda oğlun ve kızın dedi .Kısaca nişanlım annesine aşırı bağlı kadın oğluyla zaten aşk yaşıyor 14 Şubat'ta nisanlimin yanında arayıp sen benim sevgililer gunumu neden kutlamadin diye trip attı. Nisanda da işte ben oğlumu çok severim ben birlikte uyurum ben onu yıkarım deyip durdu çocukta 27 yaşında yani oradan hesap edin. Benim annemle konuşmuşlar annem işte İzmir dede yaşayabilirler hem güzel hem moderm şehir diyince kadın kriz geçirip siz benim oğlumu kaciriyorsunuz siz beni oglumdan uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz deyip anneme bağırıp çağırmış nişanlım başta tabiki gideriz bende deniz kenarında yaşamak isterim derken şimdi tamamen değişti ve hatta annesi Ankara'da olduğumuz halde seni bu kız kaçırıyor sen neden Konya'da altımdaki evde yaşamıyorsunuz diye arayıp kavga çıkarıyor. Nişanlım anne ben belki izmir e tasinabilirim dediğimde kadın cildirip telefonda asla kızın dedigini yapamassin falan diyor ben bunlari duyuyorum . Sonuç o kadar ataerkillerki ben nişanlımın her dediğini yapicam o nereye giderse gelicem ama o benim dediğim en ufak şeyi yapmaya kalksa hemen kıyameti kopartma derdinler her şey oğlunun oğlu mükemmel bende sanki zorla oğluyla nisanlaniuprmusim gibi davranıyor bana telefonda işte biz lutfettikte sana Nisan yaptık sen ne istiyorsun falan tarzı çirkin konuştu nasil yani dedim işte senin oğlumu sevmen ayıp değil demeye getirdi yani oğlu beni sevmiyormusti ben çok istedim diye lütfedip gelmişler. Bu arada bende tek çocuğum ailemde herkes üni mezunu çalışıyor ama karsi taraf ilkokul mezunu çok çocuklu aile ve buna rağmen bizi sırf kız tarafı olduğumuz için küçük goruyorlar ben şok oluyorum bu kadar ataerkillik nasip olabilir diye üstünlük kurmaya hem annemi hem beni yönetmeye çalışıyorlar ki bu çok rahatsız edici