Nişanlım ve ailesi

yorumunuz için teşekkür ederim. Öncelikle söyle ki zaten düzelmeyeceğini düşündüğüm için üzgünüm ayrıca uzağa taşınmakta çözüm değil annem bile dedi ki sen izmir e taşınsan senin peşinden taşınır kıskançlığından. Veya her nerede olsa yetişir işine karışır. Benim ailem çok naif ve asla karşıdakine laf edemiyor tabiki sonuçta böyle oldu.

Eee sonuç tamam mı, devam mı ?

anneni sileceksin
seni oğluma ben aldım
oğlum 27 yaşında koynumda uyur ( banyo umarım yaptırmıyorudur iyyy yazarken fena oldum )
altınlar benim
altımda oturacaksınız
şehir değiştirmek yok
bunlardan midem bulandı. nişanlın arada kalan mı yoksa eziğin önde gideni mi bilmiyorum. anne cahil olabilir sonuçta çoğu anne eğitimsiz ama mesela bunları derken eğitimli biri olarak utanıyor mu yerin dibine geçiyor mu yoksa onaylıyor mu anasını.utanıyorsa başka şehirde senede bir kere, üç gün görüşerek kurtulunabilir kadın sonsuza kadar yaşamayacak neticede. ama anasına tapıyorsa kaç kaç arkana bakma.

Evlenme sakın ki evlensen bile sonu boşanma olur , o adam seni anasına köle eder ...

Bu kişi hala nisanlinız mı

Aynı durumda arkadaşım vardı. Kv oğluna aşık kocası da anneci asla ayrılmıyorlardı. Kadın sürekli bunların evinde, pişen yemege temizliğe her şeye karışıyordu en son arkadaşım tayin istedi İstanbula belki farklı şehirde olursak düzelir diye eşini zar zor ikna edip taşındılar o ara iyiydi sonra kadın her gün arayıp oğlumsuz yapamam diyip ağlıyordu telefonda baktı ağlaması işe yaramıyor en son yalandan intihar girişiminde bulundu oğlumdan ayrıyım diye. Oğluda dayanamayıp annesinin yanına taşındı .
Karısı İstanbul’da kaldı 2 yıl bu şekilde yaşadılar ve adam eve 2 ayda bir bir iki günlüğüne gelip gidiyordu. Arkadaşım boşanmaya cesaret edemedi ama aşırı mutsuzdu.
Aşırı anneci erkek düzelmiyor maalesef. Bu çocukların anneleri hasta ve çocuklarını da bu şekilde yetiştiriyor.
Umarım sonunuz arkadaşım gibi olmaz

Kocasız yaşıyor zaten neyine cesaret edemiyor

Sizin için üzüldüm, nişanlınız dilsiz galiba. Her b.ka annesi karıştığına, seninki de bir çift laf edemediğine göre...

Bir de baya inatçı birisiniz sanırım, böyle sütten kesilmemiş birini hala kendime koca yapıcam diye uğraştığınıza göre...

Kendine yakiştirdigin erkek ve ailesi bu mu? Ilk falsosunda basicaktin tekmeyi devamindaki rezilligi cekmeyecektin. Vallahi bazi kadinlarimiz bu dertleri kendi istegiyle çekiyor farkinda degil. Sevgilimin annesi mesaj atma ogluma derslerine bakamiyor dese önce bi baya gülerim sonra haddini bildirirdim. Yani şaka gibi ortaokuldaki serseri arkadaşi misinizda sizi uyariyor. Bu cüreti bulmuş kadinla oğluna o gün kibarca bay bay demeliydiniz ki devaminda aptalca mevzularla ugrasmayasiniz. Anasiylada danasiylada ugraşilmaz bunlarin. Istersen evlen yazik et kendine.

Arkadaşınıza söyleyin onun kocası yok.

Üfff konunun yarısında bana hafakanlar bastı. Göz göre göre neden evleniyorsunuz böyle insanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…