Nişanlım ve ailesi

Hem nişanlınız hem ailesi neresinden tutsak elimizde kalır. Yerinizde olsam bu ilişkiyi bir gün daha sürdürüp hem kendimi hem ailemi bu kadar ayaklar altına aldırmam. Sonsuz bir mutsuzluğun sizi beklediğini öngörmek ne yazık ki çok da zor değil.

Bukadar rezillik yasayip hala nisanli kalmaniz normalmi sizce? Anneniz falan akil vermiyormu ya bu ruh hastasi anneyle olmaz diye

Gerçekten yuh kadın göz göre göre istemiyor,şayet evlensen peşinizi bırakmaz sonu boşanma olur...nişanlıniz süs biberimi neden hiç annesine sizi savunmuyor,dmek evde konuşuldu tepki vermedi dediğinize göre herşeyden haberi var devam edersen kendine yazık edersin

Diğerlerini bilmem ama konyalı biriyle evlenme hele anneside konyalıysa şimdi ifşa olmamak için demiyorum da hele bi ilçesiyse kaç kızım kaç vallahi yanından ayrılmaz gelir aylarca kalır torun tombalak sülalecek ben seni uyarayım

Demek nişanlınıza çok normal geliyor bu tarz konuşmalar,oda rahatsız olsaydı annesini uyarırdı,kadın bu kadar hafsizlik yapamazdı.Hayatım boyunca uğraşırım diyorsan evlen,ama sakın evlenince kadın alışır filan diye düşünme

Kaç kurtul kaynana dediğin kişiyle olmaz oğlu daha sütten kesilmemiş belli oğlu dimdik dursa böyle seninle her düşündüğünü konuşmazdı

Kaç kurtul kaynana dediğin kişiyle olmaz oğlu daha sütten kesilmemiş belli oğlu dimdik dursa böyle seninle her düşündüğünü konuşmazdı
Valla kadın her şeye her olaya müdahil olacak başına bela almaya razıysan baş nikahı duzelmez

Kayınvalide adayına nasıl yani diye soracağınıza burda eşim ailesine tapıyor, eşim ve ailesi gibi konuları okuyun. Eş adayı şimdiden böyle evlenince anasıyla altlı üstlü oturursunuz, o da anasının ağzının içine bakar.
Kv zaten çirkef, bir de annem için öyle konuşacak yırtarım ağzını onun

Kendini de aileni de boşuna övmüşsün.

Zira başta sevgiline, sonra annesine kapıyı göstermeyip o lafları ve muameleyi kendine ve ailene sırasıyla yaptırdıktan sonra, ne okuduğun okulun, ne memleketinin hiç bir önemi kalmamış.

Büyük konuşmak istemiyorum ama kızım böyle bi adamla evlenip böyle bi aileye girmek istese, az ötede evlen bana bulaşma, ayda bir ziyaretime gel beni bu dağ ayılarıyla muhatap etme der mutluluklar dilerdim. Yazık olmuş

Ben okurken kadını boğazlama noktasına geldim sende ki nasil bir sabır lütfen kaç kurtull ve oğlanda günahsız degıl yani insan annesine sevdigi kadını savunsun bi zahmet. Yapma etme bu daha yolun bası bunun evliliği çocuğu var bide o zaman neler olabilcegini tahmin etmek hiç zor değil

yorumumla üzmek istemem ama dışarıdan görünen annesi tehlikeli. çok sorun yaşarsın. nişanlında annesi karşısında çok pasif ve seni savunmamış. değiştirmeye çalışsan da öyle insan 27 yasına gelip böyleyse değişmez bilgin olsun. bence evlenmeyi tekrar degerlendir. ha baktın seviyosun illa evleneceksin. hani annesi demiş ya oglumu kacıracaklar diye harbiden de kaçır. öyle bir yerde otur ki yılda bir kere ya görün ya görmeyin. ve eşine annesini kötüleme. kadının açıgını yakalayıp bak gördün mü deme cunku zaten senin yanında sacmalamıs kadın , nisanlın tepki vermemiş. onun yerine eşini doldur dur. artık önemli olanın ikiniz oldugunu aileniz oldugunu. her zaman bu ailenin öncelikli oldugunu güzelce söyle. etkile eşini. güldür doyur seviş mutlu et evlenince ve trip atarak şikayet ederek uzaklastırma ve nap et o kadından uzak dur. ha esin derse ben uzak duramam bence evlenme bile. seni ezdiriyor açıkçası öyle diyim.

Oğlunun severek evlenmesini istemiyor. Severek evlenirse hanımköylü olur diye korkuyor. Görücü usulü istediği birini alsın bak hiçbirini yapıyorlar mı? Benim ex kv de sürekli başıma kakardı. Sen istedin de geldin kızım çekiceksin tabi diye etmediklerini bırakmazlardı

Ah be canım. Ben kıbrıslıyım, çok rahat bir şekilde büyüdüm, ailem yaşım küçükken bile fikirlerime önem veren bir yapıya sahip. Ancak eşimin ailesi hani şehir söylemiyim de, çok gelişmemiş dışarıya kapalı bir köyde yaşıyorlar. Ne yaşam biçimleri, ne siyasi görüşleri, ne hayata baktıkları pencere, yani hiç mi bir şey uymaz, hadi uymasın, ona saygı duyarım, ama bana karışmaları, beni sürekli yadırgamaları, sürekli laf sokmaları, en doğru onlarmış da ben yanlışmışım gibi davranmaları, kısacası çok saygısızlık yaşadım.. Eşim, kendi ailesinden farklı. Sevdim, evlendim. 6 sene oldu. Ama ben artık eski ben değilim. Çok yıprandım. Eşimi seviyorum ama bazen sevgi bile gözüme görünmüyor. Sırf ailesinden kurtulmak için boşanmayı düşündüğüm oluyor. Hani derler ya, aman canım ailesi ile mi evleneceksin, sen çocuğa bak o iyiyse evlen derler... Sakın kanma sakın...

Siz annesini bırakın da, oğlunun pasifliğine bakın. Bu şartlar altında hala evlenmeyi düşünüyorsanız gerçekten sizin de aklınıza şaşarım. Cesaretin bu kadarı çok fazla.

Ayrıl başka çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…