Nişanlım tarafından terkedildim..

Değmeyen biri evet.. Ama şuan yavaş yavaş hafifliyor geçecek inşallah.Sonrasında iyi ki kurtuluşum diyeceğim..Şuan çok yeni sayılır e bir de duygusal olduğumu göz önüne alırsak biraz daha yolum var :) Zaten her şeyi dibine kadar yaşarım ve yeniden küllerimden doğarım

En çok da güvendiğin kişi tarafından hiç ummadığın anda bir darbe yemek. Zannederdim ki hiç bana kıyamaz, yok ya hayatta böyle bir şey yapmaz. Evet anlaşamadığımız noktalar olabiliyor, bunları konuşmaya çalışıyoruz(ne kadar başarılı olmasak da) tek başına bu kararı benden ayrı bir şekilde vermesi üzülmenin de ötesinde bir şeydi benim için.
Ailesine anlatmış, kız arkadaşıyla konuşmuş ya ben, ben neredeyim? dış kapının dış mandalı en son bana söylüyor :)
"Senin hayatında kendimi şans olarak görüyorum" demesi hala kulaklarımda çınlıyor. Çok pişmanlıklarım var sizin de dediğiniz gibi gereken cevabı doğru yerde veremediğim için. Ve yine dediğiniz gibi her şey bize bir ders kendi çıkarımlarımı yaptım bu olaydan bana kalan.. Daha kötüsünü yaşayan insanlar da var çok şükür bu günüme.
Annem ağzında dua olan bir kadındır. Onun dualarını aldığımdan da şüphem yok. Her şeyin hayırlısı bir an önce bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmak yürekten dileğim. Zaman sadece..

Sizi seviyormuydu sevmiyormuydu bilemem ama isini daha cok seviyordu belli yurtdisinada tatil diye müdür olmaya gitmisdir.

İşten ayrılman kötü olmuş. Ve bence yanlış bir karar.

Fazla duygusalsın sanırım. Ondan ayrıldığına dua et ve Allah'ın sevgili kuluymuşsun.
Biraz dik dur. Ortak arkadaşlarınız senden de ona haber götürüyorlardır yerlerde olduğunu bilmesin. Ona o fırsatı verme.

Sozlenme evresindeydim.
Abim bir gun beni karsisina alip dedi ki " evlilik yoluna giriyosun, bil ki bizim kapikiz sana hep acik. Bazen isler terse sarabilir ama hic bisey icin gec degil. Sozluyken ayrilmak, nisanliyken ayrilmaktan iyidir. Nisanliyken ayrilmak, evlenmeden ayrilmaktan iyidir. Evliyken ayrilmak, cocuklu ayrilmaktan iyidir" dedi.
Demem oki siz nisanliykrn ayrilmissiniz, bu evliyken ayrilmaktan daha iyidir.
Zor biliyorum, hic kolay degil bu yasananlar.
Bol bol sabirlar diliyorum.
Ama bilmelisin ki daha zor acilarda var.
Mesela bugun cok sevdigim bi akrabanin bobrek hastasi olan 12 yasindaki kizini alip hastaneye goturduler apar topar. Doktor " bobrekleri bitmis, son evrede kiziniz, ben bisey yapamam alin eve goturun" demis.
Caresizlik budur iste...simdi o ölum gununu bekliyorlar kizlarinin.

Sizi seviyormuydu sevmiyormuydu bilemem ama isini daha cok seviyordu belli yurtdisinada tatil diye müdür olmaya gitmisdir.
Kafasını dinleyecekmiş haspam, tek gidecekmiş. Müdür olma olayını pek sanmıyorum.
Tek bildiğim tek hayatta gitmemiştir. Bir arkadaşıyla iş çevirmeye girmiştir.

Şuan evli misiniz? Sağlık her şey önemlisi. Bunlarla kıyaslayınca,benim ve benzeri yaşanan hikayeler boş kalıyor haklısınız.

gerçekten cokk üzüldüm ama nbunu sakın kendini kötüler gibi kafanda yorumlama ortada kötü biri varsa oda o insan senin için doğru olan buydu belkide ilerleyen zamanlarda karşına öyle bir insan çıkar elinden tutarki bu defa eskiyi unuıtursun iyiki o insan olmamış ömür boyu mutsuz olmaktansa o an mutsuz oldum kötüyü yaşadım bitti geçti dersin inan bana ve benden tavsiye kimle mutluysan kim sana değer verip mutlu ediosa o insanı al hayatına

Daha önceki cevaplarımda var, ayrılmak istiyordum ama zamanı kesinlikle bu zaman değildi. Pişman da olmadım. Hiç bir şey yokmuş gibi, onun parayı seven haliyle yüzsüz yüzsüz çalıştığını görmek midemi bulandırırdı.Çektim kapıyı çıktım.
Bazıları aceleyle bir karar verdin deyip eleştirdi beni ama ben kendimi biliyorum. Yapamazdım.

Bu para meseleleri aldatmadan önceydi, aldatmadan sonra o kadar değer vermeye başlamıştı ki anlatamam. Nişanı yaptık adam benim sıkıntılarıma çözüm üretemeyince kendisi de bir tuhaf olmaya başladı. Biz zaten evliliği ertelesek mi diyorduk sürekli ama tek başına halletti ve çekti gitti. Bir kaçısı vardı görseniz şaşırırdınız. Ben istifamı vermeye gittim, adam ofise izine çıkmak için izin istemeye gelmiş :) Başkasıyla evlendiği duysan üzülmez misin dedim. Üzülürüm dedi "Başkasıyla beraber olduğumu duysan üzülmezsin "diyorum." Üzülürüm"diyor içimden (Saolasın ya diyorum)

Başkası olur mu olmaz mı her şey kısmet. Acelem zaten yok. Her şeyin hayırlısı

İNŞALLAH ÖYLE BİRİSİ ÇIKARKİ İYİKİ BİTMİŞ DERSİN :)

üzüldüm
hakkınızda hayırlısı olsun
borçlarınızı ne yaptınız şimdi çalışıyor musunuz?

Benzer bir durumdayim.
Suanda tam olarak aileler tanisacakken, adam hic bir aciklama yapmadan, yazmayi birakti.
Bende gururdan yazmiyorum.
Bittimi bitmedi mi bilmiyorum, ama kendi kendime cok aci cekiyorum.

Hikayenizin basi, benim suan ki durumuma cok benziyor. 28 yasindayim mühendisim, görüstügüm 33 ve yönetici. Bana cok iliskisi oldugunu söyledi, ve asla hesap ödettirmezdi ama ara ara bana yazmayi birakirdi. Ben napiyorsun falan yazinca devam ederdik.
Simdi artik benimde canima tak etti. O yazmadi, bende yazmadim 1 hafta gecti. Bitti mi bitmedimi, iliski var mi yok mu hic bir fikrim yok. Tek bildigim kendi degerimin farkinda oldugumu anlasin! Ama 1 haftadir hayati kendime zindan etmis durumdayim, bunu bilmesine gerek yok.

Hanimlar, yorumumu okuduysaniz banada bir akil verebilirmisiniz

Yazma kesinlikle nasıl başladığı önemli değil. Madem sen yazdığın zamanlarda o devam ediyor, bırak bundan sonra işlerin öyle yürümediğini anlasın.

Yazma kesinlikle nasıl başladığı önemli değil. Madem sen yazdığın zamanlarda o devam ediyor, bırak bundan sonra işlerin öyle yürümediğini anlasın.
Son buluşmamızda benden sakladığı birşeyi öğrendim. Önemli birşey. Benim gönlümü almak için çok dil döktü, hatta sana kızdığım tek konu, neden daha önce karşıma çıkmadığın dedi.
Bende artık niyetini belli etmesini söyledim. Madem bana değer veriyorsun, ispat et dedim. Benim ondan artık ciddiyete doğru adim bekledigimi biliyor.
O da ailesinin benimle tanışmak istediğini, ama araya birşeyler girdiğini falan söyledi. Bende saf saf inandım. Sonra memlekete gitti, gidiş o gidiş. O yazmiyor, ben yazmıyorum. Ama ozaman niye 1 saat gönlümü almak için uğraştın madem iletisimimiz bitecekse
Normal şartlarda ben yazardım. Ama benden sakladığı konu yüzünden kalbim kırıldı. Onun düşünmesi lazımdı ve daha çok ilgi göstermeliydi. Yazmamak ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…