Nişanlım olan uzun ilişkim. İçsel bir mevzu. Biraz uzun

O kişi büyük ihtimal bendim. Konu sahibiyle aynı süreçlerden geçiyoruz.

Erkekler de en bi nefret ettiğim şeydir manita kavramı manita demek.. Kendinizi ne olur böyle konumlandirmayin

aynı kişisiniz bence , bire bir aynı çünkü
aynı süreçten geçiyoruz diye bişi yok direkt aynısı
raporladım .
Ben de şaşırdım ama değiliz. Yalan borcum yok sonuçta. Bu kişiylr aramızdaki tek fark onun ilişkisi uzun ve nişanlılık gibi ciddi bir evredeymiş. Benimli kısa sagılabilecek bir sevgililikti. Biri belki benimle de dalga geçiyordur bilmiyorum.

Ablacım anlamadıysan azarlamak yerine yorum yazma nasıl olur ? Azarlanayım diye yazmıyorum buraya. Sorunlar tek tek olaylar değil davranışlar bunu da açıkladım uzun uzun. Bazıları sağolsunlar yardımcı olmak için yazmışlar. Bir de raporlamışsınız ayıp

Konunu gördüm gerçekten çok benzer yorumlarına da tek tek baktım biraz daha kendi durumuma göre yorum yapsınlar insanlar diye kendim açtım. Tek tek olayları yazmadığım için kızanlar olmus dedikodu arıyorlar galiba. Sorunu gayette açıkladım yani. Beni anlıyorsun biliyorum Allah yardımcımız olsun inşallah pişman olacağımız kararlar vermeyiz

sen hiçbir şey yazmıyorsun ki
yazdığını sanıyorsun ama karalıyorsun sadece
tek anlamayan ben olsam neyse , kimse anlamamış :)
kimsenin anlamadığını da anlamadıysan acaba daha iyi anlatmayı mı denesen ?
zaten insanlar anlamış olsa kaç gündür konun sadece 2 sayfacıkta kalmazdı
anlamlı bişiler yazarsan anlamlı yorumlar gelir
senin yazında adam sana karşı ne yaptı da soğudun belli değil
hangi davranışından rahatsız oldun belli değil
ne istiyorsun belli değil , ne istemiyorsun o da belli değil
uzun uzun açıkladım dediğin şeyde hiçbişey açıklamamışsın
konundan anladığım en net şey şu ,
soğuk yapmaya devam ettiğin sürece bu adam gidecek
zira hiç kimse karşısında ilgili davrandığı halde ilgisiz duran soğuk yapan robotumsu birini istemez kusura bakma

Ben sizi anladım. Maalesef yaşamayan anlayamıyor bu durumu. Sizinki somut olaylardan çok varoluşsal bir acı çekmeye benziyor. İlişkinizi sorgulayıp duruyorsunuz. Bence iyi bir ilişki böyle bir sorgulama yaşatmazdı. Ayrıca bana kalırsa çok irdelememek lazım, irdeledikçe insan kötüye odaklanıyor. Duygularınıza kulak verin ve istediğim bu insanla bir ömür mü, başka birirne aşık olsam ve çok uyumlu olsak onu hala sever miydim, yoksa diğer adama mı şans verirdim diye sorun kendinize. Şans veriyorsanız sanırım ayrılmalısınız. Korkakça hareket etmek istiyoruz, ama kendimiz ve karşımızdaki için cesur adımlar atmalıyız sanırım. Ondan ayrılınca dünya yok olmayacak, siz kimseye şu an bir daha böyle bağlanamam diye düşünüyor olabilirsiniz ama gerçek bu değil. Ayrıca gerçekten birbiriniz içinseniz gelecekte tekrar kavuşursunuz ben buna inanıyorum. Şu an bu düşüncelerle devam etmek, ölmüş bir aşka bu kadar tutunmak çok yorucu olmalı. Karşıdakini de üzen bir durum. Siz onu sevmedikçe o üzülecek ve belki en sonunda o da sizi sevmeyecek. O zaman bu insanda size cazip gelen ama beni çok seviyor kalıbının da bir anlamı olmayacak. Ömrünüzü bir adamın sizi sevip sevememesine göre mi yoksa kendi hislerinize göre mi yaşayacaksınız?

Gerçi bizim durumumuz farklı bir yerden sonra mantık evliliği de önemli oluyor. Benim aradığım aşktı, sevmediğim biriyle emekli insan hayatı sıkıcılığı yaşayamazdım, o yüzden ayrıldım. Siz nasıl birisiniz düşünüp öyle hareket edin.

Bu forumda somut konular hakkında genelde insanlar kim haklı kim haksız şeklinde yorumlar yapıyor. O yüzden insanlar pek konuya yardımcı olmamış diye düşünüyorum. Konu sahibi açıkçası artık ne olmuş ne olmamış umrunda değil sadece soğumuş ve bu durumda ne yapabilir onu soruyor, insanlar nedense duygusal bu yardımı anlayamamış.

Merhaba, bu yazıyı okuduktan sonra hesap açma gereği duydum. Tarihin de yeni olduğunu görünce daha çok şaşırdım. Kendim yazmış gibiyim.. Yaşadıklarımız nasıl bu kadar aynı olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…