- Konu Sahibi monalisaaaa06
Gecmis ola. giden iyi ki gitmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sut parasi diye bir seyi hayatimda ilk defa duydum.İyi bile dayanmış size.Süt parası nedir ya?Bir insana bu kadarı yapılır mı?Ayıp.Şimdi size kendinizi affettirin desek bu seferde bütün yaptıklarıma rağmen beni affetti diye daha beterlerini yaparsınız zavallıya.Rahat bırakın bence onu.
benim de aklima ayni kisi geldi. kon ne kadar benziyor bu nisanli o rvliydi ama tipatip ayni sacmaliklarMaviliezgi sen misin?
Bu nasıl bir annedir ya ?süt parasını bilezik olarak annem istedi evet evlenirken gelinliğime kuşağıma bağlansın diye nişanlımda neden bizim şanımıza bırakmadınız neden bunların pazarlığını ediyorsunuz diye çok bozuldu
Ay ben 3 yaşına kadar mis süt icmisimBen 1.5 yaşıma kadar anne sütüyle beslendim ne kadar yapıyo canım bi hesaplar mısın
gece gece sesli güldüm yaptım birde sıvayayım lafına ilahi sen güzel yorum olmuşYaptım bir de sivayayim dedin galiba. Sen onun yerinde olsan kendine tahammül eder miydin? Ama bence o döner kafa yok gibi geldi o çocukta, ikna edersin sen
gece gece sesli güldüm yaptım birde sıvayayım lafına ilahi sen güzel yorum olmuş