nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

şoktayım şuan
bazı hataların geri dönüşü yoktur
hakkında hayırlısı olsun

İyi bile dayanmış size.Süt parası nedir ya?Bir insana bu kadarı yapılır mı?Ayıp.Şimdi size kendinizi affettirin desek bu seferde bütün yaptıklarıma rağmen beni affetti diye daha beterlerini yaparsınız zavallıya.Rahat bırakın bence onu.
Sut parasi diye bir seyi hayatimda ilk defa duydum.

Bence donmez. Ama madem buraya pismanliginla ilgili bir konu actin sana laf sokup oh iyi olmus demeye gerek yok. Senin yerinde olsam bizeyazdigin gibi acik bir sekilde hatalarimi anladigimi belirten bir mektup yazar, sonuna o cocukla kiskan die gorustum hataliyim diye biten bir mektup yazar ona ulastirirdim.
Bence kabul etmez, bende kabul etmezdim ama sadece aklima bu fikir geldi.
Cocuk size gore fazla iyi bence geri donup onun hayatini mahvetmeyin burdan bakinca akillanmis gb degil de elinizdeki gidince hirs yapmis gb duruyorsunuz. Hatalarinizdan ders cikarin ve onunuze bakin..

Aslında hayatta iyi adamlar var ama senin gibi neoldum delisi kızlar yuzunden onlar da bozuluyor. Çocuğun verilmiş sadakası varmış inşallah bundan sonra kendisini hakeden birisi girer hayatına da mutlu olur.
Sen de ne istedigine karar ver de milletin duygulariyla oynama ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol. İlk başta meleği oynayıp sonradan içinden şeytan çıkmasın.

Ya biz kadınlar niye böyleyiz?
Böyle seven deger veren adamlarin burnundan getirip hoduk okuzlere baglandikca bağlanıyoruz
Eğer nisanlin sürekli bağıran çağıran sana pislik gibi davranan biri olsaydı ama seviyorum ayrilamam ühu uhu diye ağlardin
Nisanlin adina sevindim köprüden önce son çıkışı yakalamış

süt parasını bilezik olarak annem istedi evet evlenirken gelinliğime kuşağıma bağlansın diye nişanlımda neden bizim şanımıza bırakmadınız neden bunların pazarlığını ediyorsunuz diye çok bozuldu
Bu nasıl bir annedir ya ?
Emzirdigi sütün parasını mi istedi şimdi bu ne gorgusuzluk?
Başlık parasını duydum da bunu ilk kez duyuyorum.
Insan evladını emzirdigi sütün parasını işte mi ya ne ayıp şey?

Ay ilahi :KK70: Ben eski nişanlıma 'Gelinliği kiralık giymek istemiyorum, satın alsak olur mu?' diye sormuştum, 'Zamanı gelince babama söylersin alırsa alır, almazsa almaz, beni bağlamaz' demişti :KK70: :KK70: :KK70:
Bana aldığı tektaş 79 TL'ydi, bunu tesadüfen öğrendim, buna rağmen bi kere bile bunu yüzüne vurmadım, gururla taktım o yüzüğü.
Hiç unutmam ilk sevgililer günümüzde mutfak önlüğü almıştı, unutulacak gibi mi nasıl unutayım.
Yılbaşında plastik gece lambası göndermişti.
4000 tl maaşı ve maddi durumu çok iyi bi ailesi olduğu halde ben takı seti isteyince 'Aşkım babamla bu mevzuyu konuştum hiç umut yok unut gitsin' demişti.
Annemden de 'anan' diye bahsederdi.

Şimdi anladın mı sen nasıl bi adam kaçırdın?

Ben 1.5 yaşıma kadar anne sütüyle beslendim ne kadar yapıyo canım bi hesaplar mısın :olamaz:
Ay ben 3 yaşına kadar mis süt icmisim
Küçükken babam dalgasını geçerdi bir süt parasi istesek zengin olurduk diye
Bu nasil sacma şey ya
Kiz çocukları süt icti de erkekler içmiyor mu
O zaman onlarada süt parasi lazim

Hanhi cagda yasiyoruz baslik parasi nedir yahu diyoruz da sut parasiydi bana su kadar bilezik alcan pazarligiydi bunlar baslik parasinin evrim gecirmis hali degil mi bana mi oyle geliyo.
Insanlar maddi imkanlarina gore bishler yapmaya calisirlar ama isin icine pazarlik girince is kendini satmak oluyo gozumde kimse kusurabakmasin.

X