nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Kendinize özeleştiri yapmış olmanız sizin adınıza umut verici. Bunca kötü yaşanmışlıktan sonra, bu adamı daha fazla hırpalamayın, bencillik yapmayın. Kendinize yeni bir yol çizin ve hatalarınızdan ders alın.

Maddi manevi yaptıklarını boşver ben o adamın yerinde olsaydım sırf sana güvensizliğimden evlenince de yapar diye düşündüğümden affetmezdim. Valla çok büyük hata yapmışsın ama sevdiğini düşünüyorsan ve artık bu kadar bencilce davranmaycaksan ve ondan başka bir adama bundan sonra yan gözle dahi bakmayacaksan git özür dile hatta çok özür dile hatta şımarıklıklarınla üzdüğün herkesten özür dile. Belki sana duyduğu sevgi ağır basar.

Benim kuzum sadece 6 ay emdi beni
Pek bi ederi yok bu durumda
Bence sonradan değişmedin sen, zaten hep maddiyatçıydın ama adamı tanıyana kadar kendini "makul" gösterdin
Baktın adam seni seviyor bir dediğini iki etmiyor gerçek yüzünü döktün ortaya
Çünkü ben inanmıyorum nişanladım değiştim laflarına bi insan neyse odur ya
Nişan stresi vs evet olduğundan biraz daha gerginsindir biraz daha etki altında kalabilirsin ama durup iki dk düşününce ne yapıyorum ben dersin yine özüne dönersin
Adam verdikçe sen istemişsin
Üzgünüm ama bi daha zor sizin barışmanız

Ben hiç emmemişim annemi,ondan istemedi eşimden zaar:))

Son olayda tamamen güvensizlik yaşamış geri dönüşü zor gibi.Hatanızı kabul ediyorsunuz da benim anlamadıgım başlarda bu kadar ince düşünen bir kız neden sonra açgözlü olabilir ki.Birilerinin dolduruşuna mı geldiniz? Hele süt parası o iş hiç adil değil.Emziriyorsa kendi çocugunu emzirmiş ha o süt parası illa alınacaksa damattan değil kocasından alınmalı baba bakmak zorunda çocuguna.Böyle bir adamı kaçırmışsınız bence bu size ceza olur.Biraz empati kurun rolleri değişin söyle bir düşünün siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız?

Okurken içim sıkıldı. Ya arkadaş gerçekten bu adet adı altında para koparmaya çalışmak çok utanç verici, bir kadın için. Bu kadar para düşkünü olmayın yahu zaten evleneceksiniz yuva kuracaksınız, senin paran benim param olmayacak bu neyin kazancı. Çok gerekiyorsa çalışıp hakkınızla kazanın kendi paranızı, böyle ufak hesaplara hiç gerek yok. Kadınlığı küçültüyorsunuz. Yok alyans istedim, yok para istedim, tek taş, beş taş... Eminim Sierra leone'daki kadınlar da bunları istiyordur.

Cocuk senden kurtulmus yazik valla benim ailem kv kp karisiyor diye bosaniyorum sen hepsinden beter ciktimn tektasi begenmemek nedir ya bi kere evin icinde kaybettim saatlerce aradim esim kizdi hatta aliriz yenisini uzulme diye ama olmaz o bana evlenme teklif ettigi yuzuk herseyden degerliydi senin gozun doymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…