nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Adam Allah'in sevgili kuluymus.
Evlenseydi cok kotu olurdu.
Hata bir degil iki degil....
Facebook a iliskim var yaz, sonra da o kisiyle bitince doner mi diye dusun.
Facebooktaki ile iliski bitmeseydi nisanlin umurunda olmayacakti.
Neyse bu bir ders olsun. Yaptigin hatalari bir daha yapma.
Yuva kuruluyorken siz sirket ortakligi gibi dusunmussunuz.

Siz neler yapmissiniz oyle:) cocuk bu kurbanda deve keser artik.. donmez geri bosa beklemeyin. Ayni hareketleri bir baskasina da yaomayin yoksa asla mutlu olamazsiniz

ipler gerilirken nişanlım beni eve çağardı gel dedi konuşalım evlerine gittik çay içiyoruz konuşuyoruz annesi konuyu açtı ne yapıyoruz gibisinden bende onu istemem bunu istemem demedim deyince babasıda kızdı senin annen seni yuva etmeyecek kendide yuva olmamış dedi ve benden apar topar evden çıktım nişanlım bağardı evin içinde neden böyle konuşuyorsunuz diye arkamdan geldi ağlayarak bende ağlıyordum sonra ona 5 milyar para çekeyim sana vereyim bunları yapalım dedim oda senin paranada ailenin parasınada ihtiyacım yok ben seni hiç bişeye muhtaç etmedim sen neden beni ailenin karşısında boynumu büküyorsun ne yani kredi çekilecekse ben çekemezmiyim dedi bende para vereyim sana deyince onada içerlerdi benim sözümün bi ağarlığı var neden kabul edeyim neden alayım dedi

Bu devirde bakire olmayan insani kabul edeni bulmussun..
Pardon da bu nasıl bir cinsiyetçiliktir. Bir kadın olarak kadınların yanında durmanız gerekmez mi? Bakire olmayan kadını kabul etmek erkeklerin yaptığı bir lütuf mu, erkeklerin hemen hepsinin bakir olmadığını düşünürsek?

Ne olur cevap verir misiniz başta cool takılıp sonra neden cozuttunuz? Başından beri planınız bu muydu yoksa sonradan gollum sendromuna mı kapıldınız :KK70: gerçekten merakımdan soruyorum

Pardon da bu nasıl bir cinsiyetçiliktir. Bir kadın olarak kadınların yanında durmanız gerekmez mi? Bakire olmayan kadını kabul etmek erkeklerin yaptığı bir lütuf mu, erkeklerin hemen hepsinin bakir olmadığını düşünürsek?
Ben deistim ve bakirelik falana cok karsiyim zaten. Ama bu devirde turk erkekler bu duruma cok onem veriyor hanfendi. Bi insan birini cok seviyor bi erkegi diyelim.. erkek bakire isticek diye ondan ayrilicakmi hayir? Ayrica bakir erkek bakire istemeye baya hakki var.

Senin içindeki canavar ortaya çıkmış, bu ne doyumsuzluk saçmalıklar diz boyu, Okurken senin adına ben utandım. Adam sana aşık galiba damarından girersen yine avcuna alırsın. (Bekaret mevzunu burada yaZman aşırı saçma ayrıca, o senin enenen özelin, kimseyi de alakadar etmezdi)

Adamın ömrü hayatında aldığı en isabetli karar olmuş. Bunda katkınız çok büyük. Bi de bu tarafından bakın. İnsanların hayatlarını hunharca harcamalarına izin vermemek , ilerleyen senelerde en çok kullanacakları kelimenin "keşke" olmasını engellemek falan, güzel şeyler bunlar.. Aynen devam :KK59:

bence artik olan olmus. suan uzuluyorsunuz geriye donmek istiyorsunuz ama birakin onunuze bakin ve bu cocugu birakin artik duzelmez ailesiyle de sorun olur hep
bunlar size ders olsun ve artik karsinizdaki insani olmucak taleplerle yormayin yipratmayin aradiginiz seyler sevgi saygi durustluk kibarlik vs olsun bol sans

Ben deistim ve bakirelik falana cok karsiyim zaten. Ama bu devirde turk erkekler bu duruma cok onem veriyor hanfendi. Bi insan birini cok seviyor bi erkegi diyelim.. erkek bakire isticek diye ondan ayrilicakmi hayir? Ayrica bakir erkek bakire istemeye baya hakki var.
Anladım ama hakkı var yerine öyle olmasını istiyor desek daha doğru olur. Çünkü erkeğin bakire istemeye hakkı varsa kadının da hakkı var diye düşünüyorum. Biz kadınlar da böyle söylersek karşı taraf neler söylemez ki?

Anladım ama hakkı var yerine öyle olmasını istiyor desek daha doğru olur. Çünkü erkeğin bakire istemeye hakkı varsa kadının da hakkı var diye düşünüyorum. Biz kadınlar da böyle söylersek karşı taraf neler söylemez ki?
Haklisiniz bugune kadar hangi erkek bana bakir olmadigini soylediyse ondan uzaklastim cunku ben bakireyim. Suanki nisanlim bakir ve ikimizde birbirmizi bu konu sayesinde cok sevdik

Haklisiniz bugune kadar hangi erkek bana bakir olmadigini soylediyse ondan uzaklastim cunku ben bakireyim. Suanki nisanlim bakir ve ikimizde birbirmizi bu konu sayesinde cok sevdik
Çok iyi yapmışsınız siz nasıl istiyorsanız öyle birini tercih etmek hakkınız. İstemediğiniz bir şeyi kabul etmek zorunda değilsiniz. Umarım mutlu olursunuz. :)

X