- Konu Sahibi monalisaaaa06
Nisanlinla arani duzeltmektense karakterini duzeltmeni tavsiye ederim..Hayata bakışını düzelt..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon da bu nasıl bir cinsiyetçiliktir. Bir kadın olarak kadınların yanında durmanız gerekmez mi? Bakire olmayan kadını kabul etmek erkeklerin yaptığı bir lütuf mu, erkeklerin hemen hepsinin bakir olmadığını düşünürsek?Bu devirde bakire olmayan insani kabul edeni bulmussun..
Ben deistim ve bakirelik falana cok karsiyim zaten. Ama bu devirde turk erkekler bu duruma cok onem veriyor hanfendi. Bi insan birini cok seviyor bi erkegi diyelim.. erkek bakire isticek diye ondan ayrilicakmi hayir? Ayrica bakir erkek bakire istemeye baya hakki var.Pardon da bu nasıl bir cinsiyetçiliktir. Bir kadın olarak kadınların yanında durmanız gerekmez mi? Bakire olmayan kadını kabul etmek erkeklerin yaptığı bir lütuf mu, erkeklerin hemen hepsinin bakir olmadığını düşünürsek?
Bu ikinci nişan mı?galiba annemin dolduruşlarına geldim eski nişanlımın maddi durumları çok iyiydi yada arkadaşlarımın dolduruşlarına gelmiş olablirim
galiba annemin dolduruşlarına geldim eski nişanlımın maddi durumları çok iyiydi yada arkadaşlarımın dolduruşlarına gelmiş olablirim
Anladım ama hakkı var yerine öyle olmasını istiyor desek daha doğru olur. Çünkü erkeğin bakire istemeye hakkı varsa kadının da hakkı var diye düşünüyorum. Biz kadınlar da böyle söylersek karşı taraf neler söylemez ki?Ben deistim ve bakirelik falana cok karsiyim zaten. Ama bu devirde turk erkekler bu duruma cok onem veriyor hanfendi. Bi insan birini cok seviyor bi erkegi diyelim.. erkek bakire isticek diye ondan ayrilicakmi hayir? Ayrica bakir erkek bakire istemeye baya hakki var.
Haklisiniz bugune kadar hangi erkek bana bakir olmadigini soylediyse ondan uzaklastim cunku ben bakireyim. Suanki nisanlim bakir ve ikimizde birbirmizi bu konu sayesinde cok sevdikAnladım ama hakkı var yerine öyle olmasını istiyor desek daha doğru olur. Çünkü erkeğin bakire istemeye hakkı varsa kadının da hakkı var diye düşünüyorum. Biz kadınlar da böyle söylersek karşı taraf neler söylemez ki?
Çok iyi yapmışsınız siz nasıl istiyorsanız öyle birini tercih etmek hakkınız. İstemediğiniz bir şeyi kabul etmek zorunda değilsiniz. Umarım mutlu olursunuz. :)Haklisiniz bugune kadar hangi erkek bana bakir olmadigini soylediyse ondan uzaklastim cunku ben bakireyim. Suanki nisanlim bakir ve ikimizde birbirmizi bu konu sayesinde cok sevdik