nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Bileziği bozdurup süt mü alacaktı? Direkt sütü isteseydi keşke

Ne alaka ya

Hayatımda gördüğüm en mantıksız eylem

Mal gozunu burumus.

Canım sen napmışsın ya
Son facebook hareketinle adam zaten Allah korudu gözüyle bakıyordur olaya..

Ben de nişandan sonra biraz değiştim, önem vermem dediğim şeyler gözüme batmaya başladı. Ama nişanlımla konuşunca ona hak verip özür dilemesini bildim.

Sen epey kabahatli görünüyorsun, geçmiş olsun.

Canım sen çok büyük hatalar yapmışsın ve bence geri dönüşü de olmayacak türden hatalar hele de en son birisiyle ilişki durumu yapman filan.. hayat bence sana bir şans vermiş ama sanırım sen bu şansın kıymetini bilememişsin, çünkü her yerde yok öyle bahsettiğin türden çocuklar

Gercekten cocugun verilmis sadakasi varmis. Zorlama bundan sonra da. Su asamaya gel,iliskileri, insanlari, saygiyi boyle savurup bitir sonrada yeni bastan de. Hadi oglan seni sevdiginden herseyi sildi unuttu diyelim annesi babasi yasattiklarini nasil silecek. Bastan kopmus hersey. Sende madem hatalarini biliyorsun ona gore davran ilerde onune cikacak insanin karsisina.
Ha bir de süt parasi ne yaa ? Baslik parasinin kiliflanmis hali mi? Yok artikk.. Kimisiden duyuyorum bunu. Yok iste kizin ceyizini karsilayacaz zaten kendimize mi harcicaz diye savunma gelistirmisler bide. Durumun varsa yaparsin yoksa oldugu kadarini yaparsin herseyi etiketleyip oglana yikarsan tabi ki dengeler bozulur. Ha bi de istedigin yuzugu almis mobilyada karisilmamis falan bunlari da minnet etmis gibi anlatma. Olmasi gereken o. Esyayi kim kullaniyorsa o secer zaten. Kayinvalide karisiyorsa zaten problem sinyalini zaten bastan veriyor. Yada alyans almasi tektas almasi mesele degil. Durumu varsa zateb yapmasi gereken seyler. Ha sen ille de bilezik daha cok bilezik dersen hatali sen olursun tabi haliyle. Neyse cok uzattim. Buyuk hatalar ve uzeri daha buyuk hatalar. Inceldigi yerden kopmus iste

Mantıklı,bende satacam çocuklar büyüyünce,en azından silikon falan yaptırırım,onların yüzünden sarktı neticede
Çocuğuna fazla gelen sütünü dondurup, bağışlayan kadınların okudum burada.

İnsaf ya, doğurmasaydı o zaman, hiç süt vermek zorunda da kalmazdı.

Bu şimdi kızını evermek değil de, pazarlık yapıp satmak değil mi?

Çok ayıp

Utandım okurken,nasıl söylediler ki...

Süt parası olayı
''Al tepe tepe kullan''
Demenin başka bir yolu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…