Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

Neden olmasın canım, zaten Allah gecinden versin ama annen birgün yaşamını yitirdiğinde yine size kalacak. Bence eşin mükemmel bir insan, takdir ediyorum.

Anneniz kendini yük altında hissedecekse , evin tapusunu esiniz üstüne alıp, makul bir miktarda kira alabilir.Herkesin gönlü olmuş olur.Diğer türlü esiniz yine her konuda gönlünden geldiğince yardım eder annenize ki sizde calisacakmissiniz gönlünü yaparsiniz.Ailesine karsida anneniz kendini kötü hissetmez.Herkesin gönlü hoş olmuş olur....

Anneniz kendini yük altında hissedecekse , evin tapusunu esiniz üstüne alıp, makul bir miktarda kira alabilir.Herkesin gönlü olmuş olur.Diğer türlü esiniz yine her konuda gönlünden geldiğince yardım eder annenize ki sizde calisacakmissiniz gönlünü yaparsiniz.Ailesine karsida anneniz kendini kötü hissetmez.Herkesin gönlü hoş olmuş olur....

Soyle yapacagiz. Annemin ustune olmasini istiyordu evin ama hayir dedim ve benim uzerime olacak. Pazartesi halledecegiz insallah.
Ama ben evlenince calismayacagim nereden cikti anlamadim, evden tercumanlik yapmayi dusunuyorum ama bakalim.
Tesekkurler:)

Başına kakarsa yarın öbür gün, aldatırsa filan denilmiş de zaten o raddeye gelmiş adam yedirdiği
bir kuru ekmeği faturaları bile başa kakar karakter meselesi bu yani paranın büyüklüğüyle çok da
orantılı değil.
Birçok kişi için evet bu çok miktarı çok yüksek olabilir tabiki ama benim bütçem birine 400 liraya
birşey almaya elverişli ise başkası için de bir ev parası çok yüksek olmayabilir.

Nişanlınız ve özellikle ailesi türünün son örneği yine de.. :)) Maşallah Allah bozmasın İnşallah mutluluğunuz daim olsun.

Kusura bakma ama kabul etmezdim çok rahatsız edici bir durum. Çok istiyorsa senin üzerine alsın annende kira derdinden kurtulur. Çok saçma geldi isterse tr nin sayılı zengininden olsun yaptığı şeyin altında başka birşey var

Burada 500 e kira yok ki, daha dogrusu Istanbul'da 500 e kira var mi :)
Yorum icin tesekkurler ama basina kakmaz. Dusunuyorum bende hala.

Tesekkurler
Bizim burda olede aklima o fiyat geldi birden :) umarim dedigin tanidigin gibi olur canım benim güzel evlilikler gormek bile mutlu ediyo sevinirm

Kusura bakma ama kabul etmezdim çok rahatsız edici bir durum. Çok istiyorsa senin üzerine alsın annende kira derdinden kurtulur. Çok saçma geldi isterse tr nin sayılı zengininden olsun yaptığı şeyin altında başka birşey var

Evet benim ustume alacak zaten. Tesekkurler altinda aranacak bir sey yok

Anneniz kirasini kendi mi ödeyecek
Eger siz odeyecekseniz ev almak da bir seçenek olur hem uyguna alırım demiş..
Anneye değil de kendinize alsaniz ev.. anneniz daha mutlu olur belki..

Evi kendi uzerine ya da senin uzerine alsin . Kira da odenmemis olur boylece. Direk anneye ev almak bi garip geldi bana. Cok mu kotu niyetliyim ya da nisanlin cok mu iyi niyetli . Bilemedim.

Anneniz kirasini kendi mi ödeyecek
Eger siz odeyecekseniz ev almak da bir seçenek olur hem uyguna alırım demiş..
Anneye değil de kendinize alsaniz ev.. anneniz daha mutlu olur belki..

Annem kendi odeyecek,
Tiiii :)
Pazartesi tapudayiz hayirlisiyla. Annemin ustune yapmak istedi annem icin ileride bir yatirim olsun diye ama hayir dememle o zaman senin uzerine yapalim dedi.
Burada ki hanimlarinda yardimiyla buna karar verdim.

Evi kendi uzerine ya da senin uzerine alsin . Kira da odenmemis olur boylece. Direk anneye ev almak bi garip geldi bana. Cok mu kotu niyetliyim ya da nisanlin cok mu iyi niyetli . Bilemedim.

Yukarida belirttigim gibi :) tesekkurler.

ben bi cok bayanin aksine düsünüyorum .. öncelikle esiniz cennetlik allah razi olsun ki bu devirde erkek evlatlarin yapmadigini damat yapmak istemis.. ikincisi, insan biriyse basa kalkmaz, kalksada siz al dememisiniz, o almak istiyor.. bravo walla

ben bi cok bayanin aksine düsünüyorum .. öncelikle esiniz cennetlik allah razi olsun ki bu devirde erkek evlatlarin yapmadigini damat yapmak istemis.. ikincisi, insan biriyse basa kalkmaz, kalksada siz al dememisiniz, o almak istiyor.. bravo walla

Cok tesekkur ediyorum :)

Başka kardeşiniz yoksa annenizle ortak tapu yapın.

Ablam var, tapu direk benim uzerime yapilacak annemin ustune yapmasini degil kendi uzerine yapmasini teklif ettim o da senin uzerine yapalim o zaman dedi.

Yanlış anlamışım ben.. Hakkınızda hayırlısı olsun ins ..

Neyi yanlis anlamissiniz acaba?

Nişanlını tebrik ediyorum, belli ki anneni kendi annesi gibi görüyor. Konuyu çözüme ulaştırdığınıza göre bana mutluluklar dilemek düşer. Umarım bir ömür boyu hep böyle tatlı jestler yaparsınız birbirinize.

Ben kabul ederdim. Lakin şu sekilde ; evi kendi üstüne al annem otursun derdim. Sen bu adamla hayatini birlestiriyosun onun parasi senin paran oluyo. Benim kv durumu iyi olmasa ben rahat durumda olsam kv ye aynisini dusunmeden yapacagim gibi oda yapabilir.

X