- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi esmeringunlugu
ben olsam kabul etmezdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneniz kendini yük altında hissedecekse , evin tapusunu esiniz üstüne alıp, makul bir miktarda kira alabilir.Herkesin gönlü olmuş olur.Diğer türlü esiniz yine her konuda gönlünden geldiğince yardım eder annenize ki sizde calisacakmissiniz gönlünü yaparsiniz.Ailesine karsida anneniz kendini kötü hissetmez.Herkesin gönlü hoş olmuş olur....
Neden olmasın canım, zaten Allah gecinden versin ama annen birgün yaşamını yitirdiğinde yine size kalacak. Bence eşin mükemmel bir insan, takdir ediyorum.
Bizim burda olede aklima o fiyat geldi birden :) umarim dedigin tanidigin gibi olur canım benim güzel evlilikler gormek bile mutlu ediyo sevinirmBurada 500 e kira yok ki, daha dogrusu Istanbul'da 500 e kira var mi :)
Yorum icin tesekkurler ama basina kakmaz. Dusunuyorum bende hala.
Tesekkurler
Kusura bakma ama kabul etmezdim çok rahatsız edici bir durum. Çok istiyorsa senin üzerine alsın annende kira derdinden kurtulur. Çok saçma geldi isterse tr nin sayılı zengininden olsun yaptığı şeyin altında başka birşey var
Bizim burda olede aklima o fiyat geldi birden :) umarim dedigin tanidigin gibi olur canım benim güzel evlilikler gormek bile mutlu ediyo sevinirm
Anneniz kirasini kendi mi ödeyecek
Eger siz odeyecekseniz ev almak da bir seçenek olur hem uyguna alırım demiş..
Anneye değil de kendinize alsaniz ev.. anneniz daha mutlu olur belki..
Evi kendi uzerine ya da senin uzerine alsin . Kira da odenmemis olur boylece. Direk anneye ev almak bi garip geldi bana. Cok mu kotu niyetliyim ya da nisanlin cok mu iyi niyetli . Bilemedim.
ben bi cok bayanin aksine düsünüyorum .. öncelikle esiniz cennetlik allah razi olsun ki bu devirde erkek evlatlarin yapmadigini damat yapmak istemis.. ikincisi, insan biriyse basa kalkmaz, kalksada siz al dememisiniz, o almak istiyor.. bravo walla
Başka kardeşiniz yoksa annenizle ortak tapu yapın.
Yanlış anlamışım ben.. Hakkınızda hayırlısı olsun ins ..