- 21 Nisan 2016
- 3.539
- 6.760
- 27
Ablam çok ayrıntı yazmışsın hep böyle ayrıntı mı düşünürsün hap bilgi lütfen.kusura bakmayın, paragraf vs koymadan dümdüz yazdım bir dahakine dikkat ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam çok ayrıntı yazmışsın hep böyle ayrıntı mı düşünürsün hap bilgi lütfen.kusura bakmayın, paragraf vs koymadan dümdüz yazdım bir dahakine dikkat ederim
Ahh kuzum benim ya, sen laftan anlamayacaksin belli. Alışmış kudurmuştan beterdir , hiç mi duymadın? Adam birden imana gelmeyecek yani.Yorumları okudum ama hepsine tek bir cevap vermek adına yazıyorum.
Kimin kocası yada erkek arkadaşı daha önce birilerini aldatmadı? Bunun doğru olduğunu asla savunmuyorum, hemcinslerimin canını yakan biriyle nasıl birlikte olurum sorusunu sormakta çok haklısınız. Yarın bir gün bana yapmayacağı ne malum? Ama hepimiz geçmişte hatalar yapabiliyoruz değil mi? Bizi şuan biz yapan geçmişimiz değil mi zaten?
Böyle bir şerefsizi koca diye kola takma hevesi mi?
Yakında siz de yersiniz aynı boynuzu, başkalarına anlatır 'cok üzdüm, oyuncak gibi oynadim 13 yildir' diye
O 45 gün görevde , hayat kadınlarından hastalık kapadursun siz annesinin gönlünü eyler,evcilik oynarsınız artık.
Kendinize seçtiğiniz hayata baj
bu konuyu ilk okuduğumda tek aklıma gelen bunlardıGerçekten evlenecek misiniz bu ş... le
Bilmem kaç kez yüzüstü bırakmış, kadınları aldatmış, oyuncak etmiş bu adamla yuva kurulabileceğine inanıyorsunuz yani... İşte insanın kendi kendine ettiğini , kimse edemezmiş
siz bununla evlenirsiniz boşuna çaba sarfetmeyelim bizdeYorumları okudum ama hepsine tek bir cevap vermek adına yazıyorum.
Kimin kocası yada erkek arkadaşı daha önce birilerini aldatmadı? Bunun doğru olduğunu asla savunmuyorum, hemcinslerimin canını yakan biriyle nasıl birlikte olurum sorusunu sormakta çok haklısınız. Yarın bir gün bana yapmayacağı ne malum? Ama hepimiz geçmişte hatalar yapabiliyoruz değil mi? Bizi şuan biz yapan geçmişimiz değil mi zaten?
Bugüne kadar sevgili olup yada olmadan tanışıp görüştüğümüz her erkek çok mu masum? yada çok mu iyi tanıyoruz biliyoruz geçmişlerini? Ben hiçbir şeyi duyamayacak, kimseden bunları öğrenemeyecek pozisyonda olduğum halde nişanlım hem kendi karakteriyle ilgili geçmişini hemde kızla ilgili geçmişinden dürüst ve özetle anlattı. Ayrıca neden katilmiş, uyuşturucu kullanıyormuş, daha önce hapse girip çıkmış gibi davranıyorsunuz? nereden bilebilirsiniz size kendi ağzıyla anlatmadan daha önce kime neler yaptığını insanların?bu konuyu ilk okuduğumda tek aklıma gelen bunlardı
konu sahibi hala onu mu bunu mu seviyoru düşüneceğinize kızı aldatmış ş...sizin tekiymiş bu ayrıntıyı düşünün
gerçekten güvenip bu adamla evlenip çocuk mu yapacaksınız?
Uzun zamandır evliyimBugüne kadar sevgili olup yada olmadan tanışıp görüştüğümüz her erkek çok mu masum? yada çok mu iyi tanıyoruz biliyoruz geçmişlerini? Ben hiçbir şeyi duyamayacak, kimseden bunları öğrenemeyecek pozisyonda olduğum halde nişanlım hem kendi karakteriyle ilgili geçmişini hemde kızla ilgili geçmişinden dürüst ve özetle anlattı. Ayrıca neden katilmiş, uyuşturucu kullanıyormuş, daha önce hapse girip çıkmış gibi davranıyorsunuz? nereden bilebilirsiniz size kendi ağzıyla anlatmadan daha önce kime neler yaptığını insanların?
Bence bu kız akıl tutulması falan yaşıyor, aksini düşünmek istemiyorum. Yazılanlara bu kadar saçma sapan cevaplar vermesinin başka bir nedeni olamaz, olmamalı...siz bununla evlenirsiniz boşuna çaba sarfetmeyelim bizde
her erkek aldatır yalanına inanıp oturmaya devam edin o zaman
kendini kandırıyorBence bu kız akıl tutulması falan yaşıyor, aksini düşünmek istemiyorum. Yazılanlara bu kadar saçma sapan cevaplar vermesinin başka bir nedeni olamaz, olmamalı...
Tam bunu yazacaktımBöyle bir şerefsizi koca diye kola takma hevesi mi?
Yakında siz de yersiniz aynı boynuzu, başkalarına anlatır 'cok üzdüm, oyuncak gibi oynadim 13 yildir' diye
O 45 gün görevde , hayat kadınlarından hastalık kapadursun siz annesinin gönlünü eyler,evcilik oynarsınız artık.
Kendinize seçtiğiniz hayata baj
Yorumları okudum ama hepsine tek bir cevap vermek adına yazıyorum.