- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
Nedense sadece erkeği kötülemeye programlanmış gibisiniz. Ben erkektir yapar, erkektir laf anlamaz diyen biri değilim. Ama hepimizin zamanında yaptığı saçmalıklar olabileceğini kabullenebilen biriyim. Bu saçmalıklardan hatalardan ders alıp tekrarlamamak adına yaşamıyor muyuz zaten? ayıca 17-18 yaşında yapılmış saçmalıkları anlattım ben. Nişanlım şuan 28 yaşında. Kimseyi koruduğum da yok sadece her ne kadar uzun yazmış olsam bile yaşadıklarımızı tam anlamıyla anlatamadığım için bir yandan da nişanlımı herkes çapkın bilip sadece kötü yorumlar yapmasınlar olay örgüsüne baksınlar diye bu açıklamayı yapıyorum.
Burada kötülenecek Bir kadın yok ki tabii sadece erkeğe odaklanacağız. Hanımefendi kendinizle çelişmeyin siz bile çapkın diye tanımlıyorsunuz adamı.
Ayrıca tek hatası 18 yaşında olsa neyse. Fakat 6 yıl boyunca süren hatalar silsilesinden bahsediyorus. Hepsini geçtim sizinde buraya konu açma sebebinizi unutmayın lütfen. 1 yıl önce evli barklı kadına yazmış bu adam. 27 yaşındayken yani. Daha ne yapsın size kendini göstermek için?
Siz bile adama güvenmeyip gider korkusuyla buraya yazarken bizim adamın güvensiz olmasını söylememizi kötülemek olarak algılıyorsunuz. Ben neden eşim eski nişanlısını özlüyor mu konusu açmıyorum acaba? Bir düşünün.