• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Açıklaması da var beyfendinin araştırmış imam nikahı ile resmi nikahın rükünleri aynıymış aynı yere geliyormuş falan. Bu konuda bi bilgim yok. Aslında istemememin sebeplerinden biri de bu..

arkadaşım benim nikahım da önden oldu.. nikahtan sonra annem dedi ki ben sizin imam nikahınızı da yaptırayım da sonra siz ne istiyorsanız onu yapın..
zaten demeseydi de beklemeye niyetim yoktu arada 3 ay vardı.. ayrıca camdan bal yalamaya çalışmanın alemi yok. evlisiniz artık niye bekleyeceksin ki.. erkek kadar kadının da ihtiyacı bu.. kocan istiyorsa senin de gönlün varsa yap gitsin.. adamı daha başta isteğinden alıkoyma bence..

imam nikahı konusunda da adam haklı.. benim bildiğim de resmi nikah varsa imam nikahı şart değil.. benim nikahımı kıyan hoca da topluluk önünde edilmiş yemin allah katında da kabul olur demişti..

Nasil secersen sec, dügünden sonra otelde kal. Orada ilk defa esin ile beraber uyuyacaksin, hani seks olsun olmasin. Kv'nin evinde isiniz ne? Erzurumda otelmi kalmadi da? Ertesi günde hemen balaya gidersiniz. Kv'yi görmeye bile gerek yok. Zaman yoktu diye gecistirip balaya gidersiniz. Al size romantik ortam :KK45:

Hayatin ne getirecegi belli degil bir sorun oldu ayrildin ne olcak ozaman, kendinize deger verin ve bu durumu ona degil kendini dusunup karar ver bir bir insan namusu icin yasar yani allah askina biraz mantikli ol cahil degilsin sonucta, senin icin diyorum bir anne olrak ailenide duşün ben uzuldum acikcasi bir anne olrak allah kimseyi evladiyla sinamasin,hakkinda hayirlisi olsun umarim dogru karari verrirsin:KK54:

neye üzüldün anlamadım?? ilginçsin.
kız zaten nikahını yapmış olacak?? yani bildiğin eşi olacak bunun neresine üzüldün ben onu anlamadım??

Bu deneyim isteyen birsey değil, evlilik öncesi cinsellik yaşayan da var burda,ben evlendim otelde kaldık 3 gün, otelde yapamadım tek gecelik ilişki gibi geldi bana, saçma bir düşünce ama bende olan buydu, sende kendi kabullerine göre çizersin yolunu
Bak işte tam da düşündüğüm nokta bu. Otel fikri çok normal aslında dimi. Ama bu sizin hissiyatınız. Bu olaya duygu atfetmişsiniz. Olsun bitsin istemiyorum......

bence beklemenızın anlamı yok bekaret onemlı ıse sızın ve es adayınız ıcın, zaten artık resmen evlı ıkı cıft olacaksınız, ama su da var nıkahı kıydıktan sonra dugun gunu sorun yasayan cıftlerde oluyor o anlamda kendınızı garantıye almak ıstersenız 1 hafta daha bekleyıverın...
sonucta bunun kararını verecek olan sızsınız..
bızım evlılık oncesıde aktıf cınsel hayatımız vardı, dugun gecesı otelde konakladık ertesı gunde balayına gıttık kendı aracımızla..
ama dugun gecesı yasadıgımız cınsellıgın tadı bambaskaydı hem ılk gıbıydı hem de acısız stressız tamamen zevk ıcın yasadık bılmem anlatabıldım mı aradakı farkı :D

Evli biri olarak düğünden sorası olması bence daha mantıklı. Sebebi o istenilen şey herzaman herkeste kolay olmayabiliyor. Eğer düğünden önce böyle bir olumsuzluk yaşarsanız bu ikinizinde düğünden önce stresslenmenizi sağlar hatta aranız bile bozulabilir . İlişkinin olması uzun zaman dahi alabiliyor. Ama yinede siz kalmış bir şey

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. :KK9: Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... :KK51: Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of o_O Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın :KK43: nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım o_Oo_Oo_O

Öncelikle ben olsam diye başlayıp empati kuruyorum,

Resmi nikahım oluyor ama dini nikahı da yapardım.
Ben düğün vaktine çok az kalmışken açıkçası bunu kabul etmezdim.
Çünkü kendimce düğünümün ve o gecenin özel olmasını isterdim.

Ama sizin düşünceleriniz daha önemli yani sizde istiyor iseniz yukarıdaki verdiğim örneklerde oluyor ise bence sakıncası yok zaten kocanız olmuş oluyor,ha birde kazaya giden bir çocukta olabilir bunda da çok dikkat etmelisiniz.
Mutluluklar.

ha ha resmi değiştirince tanıyamadım birden, yorumdan tanıdım ama :)

ya ben arkadaşı anlıyorum ya, bu konuyu kafanızda çok büyütürseniz zaten işin romantikliği vs kalmıyor, dolayısıyla bu şekilde pazarlık olayına dönüşüyor.
aynı şeyleri yaşayan çok fazla kadın var zaten ülkemizde (içlerinden biri miyim yoksa :)), o yüzden kafayı takıp konu açması bana çok mantıksız gelmedi.

Goha hesap kitap yapmanın romantik, özel güzel bir yanı yok ki.

Nikah şartı
Nikah şartını geçince düğün şartı
.....
Bu kadar hesapla,planlamayla şehvet,romantizm olmaz ki. Adamı istiyorsam, aşıksam zaten yerimde duramam, kafam gidince 10 kg hesap yapamam. Neyse.

Nasil secersen sec, dügünden sonra otelde kal. Orada ilk defa esin ile beraber uyuyacaksin, hani seks olsun olmasin. Kv'nin evinde isiniz ne? Erzurumda otelmi kalmadi da? Ertesi günde hemen balaya gidersiniz. Kv'yi görmeye bile gerek yok. Zaman yoktu diye gecistirip balaya gidersiniz. Al size romantik ortam :KK45:
Nişanlımın köyünde olacak düğün. Köyde kalacaz öbür gün erzuruma gitcez.

Bak işte tam da düşündüğüm nokta bu. Otel fikri çok normal aslında dimi. Ama bu sizin hissiyatınız. Bu olaya duygu atfetmişsiniz. Olsun bitsin istemiyorum......

Kv evine gitme sen bi kere, yap yapma ertesi gün herkes bir bakacak çarşaf kontrol edecekler belki, kimse alınmasın ama erzurumlular tutucu olur

neye üzüldün anlamadım?? ilginçsin.
kız zaten nikahını yapmış olacak?? yani bildiğin eşi olacak bunun neresine üzüldün ben onu anlamadım??
Dugun yapilmamis evinden oylemi ciksin ben kizim boyle bir durum yasasin istemdigin icin uzuldum ve onun annesinin yerine koydum kendimi,eee sizin icin normal nedesem bos zaten

Çelişkide kalacağınıza bu kadar beklemişseniz biraz daha bekleyin bence.. Kolay olmuyor zaten öyle.. Bir rahatla ve sakinleş..

Ne ben ne eşim evlenmeden önce olmasını istememiştik, öyle eski adetlerdeki gibi dayatma olmamasına rağmen istemedik.
Senin bahsettiğin durumu ben yaşayacak olsaydım o anki duruma göre,romantik ortama göre bir şeyler yaşardım ya da yaşamazdım. Böyle şartla şurtla olunca sonra gelsin vajinusmus gitsin orgazm olamama sorunları... Az akışına bıkarsan?

Bence düğünü bekle 1 daha beklemek bişey kaybettirmez. Büyüyu bozma. Ayrıca kayinvalidende niye kalıyorsun anlamadım gidin otelde kalın ne saçma is

Goha hesap kitap yapmanın romantik, özel güzel bir yanı yok ki.

Nikah şartı
Nikah şartını geçince düğün şartı
.....
Bu kadar hesapla,planlamayla şehvet,romantizm olmaz ki. Adamı istiyorsam, aşıksam zaten yerimde duramam, kafam gidince 10 kg hesap yapamam. Neyse.

ha ha kadın kadınlığını evlenince bile değil belki bir kaç yıl sonra anca fark ediyor.

ya doğrusu ne bilemiyorum hakikaten.
mesela biliyorsun ben evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmıyorum ama bir yandan da insanların cinsel olarak bu kadar cahil ve kendini bile tanımaz olarak yetişmeleri canımı sıkıyor. Açıkçası erkek çocuk sahibi olduğum için seviniyorum, eşime de diyorum, oh ergenliğinde sen yardımcı olursun diyerek, hani kızım olsa doğru rehberlik edemezmişim gibi geliyor.

Back