NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Canım acelen var gibi konuşuyosun yaşım geçti evde kaldım modundan çık bu karşı tarafı iter zaten özgüven duy ve belli et ..ayrıca bohçam olmadı yapmadılar lafını da 6yıldır evliyim hala etmedim..nişanımda ayakkabı çanta yok çamaşır nişan alışverişi yapılmadı..
kınalığımı kendim aldım gelinliğimi de çıktım tek basıma sectim nişanlım yani şimdiki eşim baska sehirdeydi kartımdan çekip ödedim ve bunlar bana hiç batmadı ailesinin durumu iyi ama biz her şeyi ortak ikimiz yaptık kimseye eyvallahım yok böyle daha iyi bence bunları yeni bi şey yasarsan görme

:KK43: Çok haklısın ben bunları yapmadım :KK43:((

İnanın yaşadıklarımızı ailece bilseniz bana hak vereceksiniz. Çünkü herşey benim tarafımdan yapıldı hracamalar vs. Ortada bişey yokken insanın yarı yolda bırakılması reva mı? :KK43:
Haksizsiniz demiyorum kesinlikle.ama ayriligi kabullenip bu davranis seklinden dusuncelerden kurtulmaniz lazim kendinize zarar veririsiniz.birakin ne hali varsa gorsunler

cANIM İNŞALLAH iyi biri çıkar, seni de mutlue derim hayırlı haberimle :KK43: hislerin ne diyor :KK43:
Valla bu adamdan hayır bekleme diyo hislerim Allaha havale et ve geç her şerde bi hayır vardır bundan sonraki adayları da dikkatli tanı bence sevgi aşk elektrik de ara yani adam seni çok begensin ki vazgecemesin..hayırlısı hakkında..

Valla bu adamdan hayır bekleme diyo hislerim Allaha havale et ve geç her şerde bi hayır vardır bundan sonraki adayları da dikkatli tanı bence sevgi aşk elektrik de ara yani adam seni çok begensin ki vazgecemesin..hayırlısı hakkında..
cANIM ALIMLI BİR KIZIM BENİ ÇOK BEĞENDİ ZATEN YAŞIMI DA GÖSTERMİYORUM. 33 YAŞINDAYIM AMA MAX 25 GÖRÜNÜYORUM. :KK43:

Adam seni sevmemiş ailede bir tuhafmış bunlara üzülmeye değmez insan değilmişler erkek kıtlığı yok ya başka bulur nişanlanırsın zaten nişan bir testtir
hemen evlenecek gibi havalara girmemek gerek , üzüldüğüne şaşırdım ailelerde uyumluluk çok önemli aşk da yeterli değil nice aşıklar bir bakmışsın ertesi yol boşanıyor

Adam seni sevmemiş ailede bir tuhafmış bunlara üzülmeye değmez insan değilmişler erkek kıtlığı yok ya başka bulur nişanlanırsın zaten nişan bir testtir
hemen evlenecek gibi havalara girmemek gerek , üzüldüğüne şaşırdım ailelerde uyumluluk çok önemli aşk da yeterli değil nice aşıklar bir bakmışsın ertesi yol boşanıyor
haklısın ben başıma gelemz sanırdım :KK43:((((((((((((((

Aç bir çifttelli at bir göbek böyle aileden kurtulduğuna dua et , aman buda dert mi yahu! Sonra gül geç ,şanslı kızmışsın sen bunun kıymetini bil bence evleneceğin kişide vicdana bak bu varsa korkma ailede insan mı hayvan mı ona bak ,tart biç sonra karar ver bunlar kalıcı şeyler

Aç bir çifttelli at bir göbek böyle aileden kurtulduğuna dua et , aman buda dert mi yahu! Sonra gül geç ,şanslı kızmışsın sen bunun kıymetini bil bence evleneceğin kişide vicdana bak bu varsa korkma ailede insan mı hayvan mı ona bak ,tart biç sonra karar ver bunlar kalıcı şeyler

Sevgili lilyana; dediğin gibi ciddi bir pintiliği olan aile. anne ve baba maaş alıyor abla doktor maaş alıyor kız kardeş maaş alıyor. Hadi doktor olan ablası evli hiç yardım etmesin evin terk erkek evladı olan nişanlıma ailesi hiç destek olmadığı gibi bu yaştan sonra onlar

Sevgili Lilyana; çok kötü günler geçirdim. Evet hayırlısı olmuş. Oysa bu bahsettiğim şeyler ömürde bir defa olan şeyler. hiçbirşey istemedim. Herşeyi maddiyata bağlana pinti bir aile. anan ve baba maaşlı, kendi evleri ve arabaları var. Bekar kızkardeşi var onun da evi var. Kira alıyor. Yani durumları iyi. Nişanlımın da evi ve arabası var. Ama benim düğün talebimi 45 bine mal olacağını söyleyip istemedi. Ben bu kadar bir talep te de bulunmadım. Zaten de vazgeçtim nikah yapalım dedim ona da yanaşmadı. aile son derece pinti. Ve gelinleri olarak hiç benimle ilgilenmediler. Beni çok yaraladılar. Ben çok pişman olsun ve ahım çıksın istiyorum :KK43: Çok acı çekiyorum. Herkes düğünü sorarken bitti demek çok zor :KK43:((((
Üzülmemen,kafaya takmaman çok zor..bu süreç maalesef böyle geçecek..imtihanın..ve gerçekten zor bir imtihan..şöyle düşün,anne hakimiyetindeki erkeklerin mutlu olma şansları çok az..ki eski nişanlın 39 yaşında..onun kimliği kişiliği annesinden ibaret olmuş..yani 39 yılını annesinin gölgesinde yaşamış..daha erken yaşlarda da evleneceği kişiyi zorlayack bu durum,40 a yakın yaştaki bi insan için daha da kalıplaşmştr.yani değişme,törpülenme ihtimali hiç yoktur nerdeyse..bu kadr kesin konuşmamın sebebi benm başımda da olmasıdr..değişmez bunlar..annesiyle eşi arasndaki savaşta hep sen kaybedecektin..gerçekten senin için hayrlısımı bilemeyiz ama çok iyi olmuş..sebep her ne olursa olsun,ki maddiyat gbi görünüyor,istememiş ve bitirmiş..isteseydi hiçbişi engel olamazdı ona..bi taraftan senin de günahına girmeden bu işi noktalamış..umarım gönlüne,görgüne layık kişiyle karşılaşrsın zamn içinde...ama bu süreç böyle geçecek maalesef..

Haklısın :KK43:

Kendimi pek iyi ifade edemedim, hakikaten acım çok :KK43: yaram çok :KK43: hayalkırkılğı içerisinde bütün güzel hayat yaşam sevincim gitti :KK43:(((

Ben de bunu anlamaya çalışıyorum. Ben 12 yıl bir evlilikten sonra ayaklarımın üstünde durabiliyorsam, sen de yapabilirsin. Anlamadım ki, siz de flört yok, sevgi yok. sadece 3 aylık bir beraberlik. Yani bir bağlanmışlık da yok. Ne için üzülüyorsunuz ki, önce onu bir bulun. Hayal kırıklığı mı? Hani bir çocuğun elinden oyuncağını alırlar ya, onun gibi bir şey olmalı. Ben oğlumla terk edildim, sizinse bir yuvanız olmamış bile daha. Sevgili bile olamamışsınız ki. Toparlanmanız daha kolay olur.
İlk erkek arkadaşınız mıydı?
Bitti, gitti deyin. Bir de şöyle düşünün hayatta her şey istediğimiz gibi olmaz ki zaten. Ara sıra sınavlara tabi oluruz. Bu da sizin sınavınızmış.
Bir de şu açıdan bakın sırf evlenmiş olmak için bu adamla evlenseydiniz, çok mu mutlu olacaktınız.
Demem o ki, iyi olmak da sizin elinizde, kötü olmak da. Siz kendi kendinizin doktoru olabilirsiniz ancak, kimseden mucize beklemeyin. Toparlanmak istiyorsanız bir anda "tamam yeterince üzüldüm, bu kadar yeter, daha fazla üzülerek ömrümü harcayamam" demelisiniz.

Üzülmemen,kafaya takmaman çok zor..bu süreç maalesef böyle geçecek..imtihanın..ve gerçekten zor bir imtihan..şöyle düşün,anne hakimiyetindeki erkeklerin mutlu olma şansları çok az..ki eski nişanlın 39 yaşında..onun kimliği kişiliği annesinden ibaret olmuş..yani 39 yılını annesinin gölgesinde yaşamış..daha erken yaşlarda da evleneceği kişiyi zorlayack bu durum,40 a yakın yaştaki bi insan için daha da kalıplaşmştr.yani değişme,törpülenme ihtimali hiç yoktur nerdeyse..bu kadr kesin konuşmamın sebebi benm başımda da olmasıdr..değişmez bunlar..annesiyle eşi arasndaki savaşta hep sen kaybedecektin..gerçekten senin için hayrlısımı bilemeyiz ama çok iyi olmuş..sebep her ne olursa olsun,ki maddiyat gbi görünüyor,istememiş ve bitirmiş..isteseydi hiçbişi engel olamazdı ona..bi taraftan senin de günahına girmeden bu işi noktalamış..umarım gönlüne,görgüne layık kişiyle karşılaşrsın zamn içinde...ama bu süreç böyle geçecek maalesef..
:KK43:(((((((( lütfen dua et ... çok acı çekiyorum ....

Ben de bunu anlamaya çalışıyorum. Ben 12 yıl bir evlilikten sonra ayaklarımın üstünde durabiliyorsam, sen de yapabilirsin. Anlamadım ki, siz de flört yok, sevgi yok. sadece 3 aylık bir beraberlik. Yani bir bağlanmışlık da yok. Ne için üzülüyorsunuz ki, önce onu bir bulun. Hayal kırıklığı mı? Hani bir çocuğun elinden oyuncağını alırlar ya, onun gibi bir şey olmalı. Ben oğlumla terk edildim, sizinse bir yuvanız olmamış bile daha. Sevgili bile olamamışsınız ki. Toparlanmanız daha kolay olur.
İlk erkek arkadaşınız mıydı?
Bitti, gitti deyin. Bir de şöyle düşünün hayatta her şey istediğimiz gibi olmaz ki zaten. Ara sıra sınavlara tabi oluruz. Bu da sizin sınavınızmış.
Bir de şu açıdan bakın sırf evlenmiş olmak için bu adamla evlenseydiniz, çok mu mutlu olacaktınız.
Demem o ki, iyi olmak da sizin elinizde, kötü olmak da. Siz kendi kendinizin doktoru olabilirsiniz ancak, kimseden mucize beklemeyin. Toparlanmak istiyorsanız bir anda "tamam yeterince üzüldüm, bu kadar yeter, daha fazla üzülerek ömrümü harcayamam" demelisiniz.
haklısınız :KK43:( Allah yardımıcınız olsun sabır versin ...

dışarı çıkarken yolluk filan hazırlasaymışsınız evden kaynananız onu beklemiş heralde ne insanlar var ya ilerde inşallah bizde kayınvalide olcaz böyle şeyleri yaşattırmasın Allah kimseye

Ben 2,5 yıllık ilişkimi düğüne iki ay varken bitirdim. Burada 8,9 yıllık ask evliliklerinin, ilişkilerin bittiğini de okuduk. Biraz sabırlı olun dua edin. Gururunuz, kalbiniz kırılmış,o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Cimri insanla zaten çok zor olur evlilik.

X