nişanlım benden ayrılmak istiyor

Gayet normal bunu fark ettiyse sanada tak sepeti kolu herkes kendi yoluna demesi düşer ya evlendiğinde nişanlın anlasaydı , daha vahim olurdu , bence gerçekleri kabul et sonrada zaten başkasını seversin tamam sancılı süreç seni bekliyor bu da yetişkin olmak la alakalı bırak artık masallarda yaşamayı , önüne bak işine yoğunlaş aşk şarkılarını dinle me ondan olan ne varsada çöpe at kendini yenile geçmişte yaşama

Onunla evliliğiniz demekki hata olacakmış, beni sevmeyeni ben hiç sevmem, demekki buraya kadarmış

Küçük bir tartışmayı bu denli buyuttuyse vardır aklını karistiran biri

Seni üzmek istemem ama eğer ki 5 yıllık birlikteliğin sonunda sana bunları yapıyorsa bence evlenmeden önce bu işin bitmesi daha iyi gibi bence ben öyle düşünüyorum. Şimdi bu kadar zaman geçtikten sonra sana bir anda cephe almasının altında başka bir sebep bence var. Araştırmalarını sağlam yapmalısın canım. Şüphe duyduğun her şeyi araştır ve gerçekle yüzleş yoksa için içini kemirir canım. Seni istemeyen biri için de çok uğraşmaya değmez kendini fazla yıpratma. Allah yardımcın olsun.

Doğum günü için yanına gitmiştim yemekte düğünün dışarda olmasını söyledi bende salonda olmasını söyledim. Ondan kaynaklı aslında ciddi bir tartışma olmadı aramizda

Şu kavga için bir ay ayrılık yaşadığın adam ile bir ömür evli kalacağına inanabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…